מה נהייה סתם פיתחתם לנו ציפיות אין בשרת כלום רק פעילות-שתיים יותר
זה מסיבת פורים?
מה נהייה סתם פיתחתם לנו ציפיות אין בשרת כלום רק פעילות-שתיים יותר
זה מסיבת פורים?
אני אומר,בוא נצא למחאה!!!
מי מקים איתי אוהל לייד מוסך וואנג?
ואם כבר פורים,אז עד הסוף:
ויהי בימי יואב,הוא יואב השולט בסטלה זון
ויעשה יואב מסיבת פורים כטוב ליבו ביין.
ויקרא יואב לשחר אשתו ויאמר אליה "מהרי ועשי סטרפטיז מטורף" וכן דבר המלך.
וימאן שחר לעשות כדבר המלך ויתלהו על העץ.
ויהי יואב בדד ויאמרו לו יועציו NITROS וBRIZZER מצא לך אישה חדשה שתבוא בית המלך
ויקבץ יואב את כל הבתולות בשרת,וימצא את ניר intersys וערן sexyboy. והמלך יואב אהב את
ערן ויתן לו את טבעתו.
ויהי בימים ההם ויזממו Petrick ו Exav.. exeve... נו..זה עם השגיאות כתיב,
להרוג את המלך. וירא את הדבר Infuzia וילשין למלך,ויתלה המלך את יונתן על העץ.
ויהי בימים ההם ויבוא לירון לחצר המלך,והאיש infuzia לא יכרע ולא ישתחווה,
ויאמר לירון למלך:אם לא תתלה את אינפוזיה אני יקרא לדוד שלי! ויפחד המלא וירא עד מאוד,וכן עשה.
ויכן המלך עץ גבוה עד מאוד כי כן רצה המלך. ותבוא ערן sexyboy אל המלך ותאמר אליו:"אני לא אכלתי עד עכשיו"
ויאמר המלך,מה בקשתך,עד חצי המלכות וינתן לך. ותאמר אליו ערן: איש רשע ישנו בשושן,לירון שמו,והיה אם מצאתי חן בעינייך
ותלית אותו ואת בניו על העץ. ויעש המלך כן ויתלה את לירון ואת בניו על העץ.
וליהודים הייתה אורה ושמחה וששון ויקר,וחמת המלך שככה. כל אלו כתובים בספר דברי הימים של הסאמפ.
נערך בפעם האחרונה על ידי _HuNTeR_ : 08/03/12 ב 20:38
יאללה ל WANG!
זאת רק ההתחלה!
נערך בפעם האחרונה על ידי Yo4v : 08/03/12 ב 21:19
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אמאאאלההההה אני על הרצפהההההה !!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחח
אשכול מיותר.
בעוד מספר דקות עדכון לשרת שיעלו איתו כמה דברים![]()