כמה הצעות לפסחD:
אממ טוב אני תמיד חושב על רעיונות בשביל השרת וכו', ובקרוב פסח 3 שבועות ובזמן הזה לדעתי אפשר לצמוח והממוצע יכול לגדול.
ההצעות שלי כאלה.
1.להוסיך עוד רמות מלבד 20, אבל גם להוריד את כמות ההריגות כי זה ממש מייאש(במיוחד שרוב הזמן הDM גם לא מלא ואין שם הרבה אנשים).
להוסיף כמובן אפשרויות חדשות לרמות, לדוגמא כשמגיעים לרמה X מקבלים גוד מוד ל30 שניות תמורת סכום כסף יחסית גדול.
2.להוריד את כמות המכוניות שיש למכירה, רוב המכוניות לא קונים אותם, אז בשביל שהיה קצת אתגר אולי את חלק מהמכוניות לשים ציבוריות,זה יהיה יותר מאתגר.
3.דאבל לפחות ליום שלם, רוב השחקנים ישחקו הרבה, שחקנים אחרים יסתכלו מבחוץ ויראו שחקנים ולדעתי זה יוסיף הרבה (:
4.להחזיר את הTS (לדעתי קצת התבגרנו..XD)
5.כשנכנסים לוואר יהיה דיאלוג, בדיאלוג יהיה אפשר לבחור או נשקים כבדים או נשקים קלים(לא משהו מיוחד,אבל בכל זאת)
6.מערכת הרכבים המיוחדת לא ממש מיוחדת, אפשר לשים ניטרו, אפשר לשים גלגלים,לשנות צבע...השאר לא באמת חשוב כל כך.
אולי אזעקה בסדר.
אמרנו קודן, בסוף ירדנו מזה אני לא רואה משתמש אחד עם זה.
אין משהו מיוחד, הצעתי עוד קודם ואני יציע גם עכשיו, לרכב מיוחד יהיה פקודות מיוחדות, ושוב פעם...נאון אני מציע.
אני מבין שלא היה כלום עם זה בפעם הקודמת אבל צריך לנסות, הרכבים המיוחדים לא מיוחדים ואין בהם משהו מיוחד חוץ מצבע ורוד.
אולי גם שכמו שאדמינים מקפיצים תרכב בהשרדות כדי שזה יגמר, אולי גם יהיה לרכבים מיוחדים? ואל תגידו לי "אולי אתה רוצה גם סיי? או אדמין?" כי זה לא מעניין.
7.ההצעה של אבי http://www.szf.co.il/f391/t141262/
8.להוריד את זה שלוקח זמן לצאת מAFK באמת שזה ממש מציק...אני נכנסתי לAFK ,חזרתי אחרי 2 דקות ואני עדיין לא יכול לצאת ממצב AFK.
ואם לא זה לפחות שהיה רשום "תוכל לצאת ממצב AFK עוד X שניות"
9.http://www.szf.co.il/f391/t143036/ ההצעה של יואב
10.למה אדמינים לא יכולים להפעיל את הפעילויות האוטומטיות? אני רואה שכתוב רק שיואב יכול להפעיל.
גם ככה רוב הזמן כל הפעילויות הם מתנגשות,מתנגשות,מתנגשות,השרדות,מתנגשות,מתנגשות. אולי לתת להם להפעיל.
בכל זאת כל עלייה אתם אומרים שאתם שהיו הרבה מתמודדים, כל מי שנבחר הגיע לו והוא יעשה תתפקיד הכי טוב שאפשר.
אז אם אתם סומכים עליהם למה לא לתת להם גם אפשרות?
עכשיו אני שם לב איזה חפירה דפקתי פה

5לייקים

הירשם כדי להגיב לנושא