אני חושב שזה מזויף , יש ילדים שחושבים שרושמים להם מראש מי ינצח ומה לעשות ושהם מתכננים את הקרבות שלהם .
מה אתם חושבים ?
הכי קל לראות מהלכים מזויפים זה אצלו S:
אני חושב שזה מזויף , יש ילדים שחושבים שרושמים להם מראש מי ינצח ומה לעשות ושהם מתכננים את הקרבות שלהם .
מה אתם חושבים ?
הכי קל לראות מהלכים מזויפים זה אצלו S:
נערך בפעם האחרונה על ידי _MazgaN_ : 03/04/12 ב 19:59
נראה לך שזה אמיתי ,
רואים בבירור שזה מזויף
יש תאכלס ילדים מושפעים מהסדרה הזאת
נגיד עושים לי אני ג'ון סינה חחחחחחחחח
קיצור זה מזויף.
שמע שחר אתה ממש אידיוט.. זאת לא שאלה אפילו,זה נטו זיוף..
התסריט קבוע מראש(לפני שנה וחצי מישהו הדליף את התסריט המדויק לרויאל ראמבל וככה בדיוק קרה,אפילו הנאומים היו אחד לאחד), המתאבקים "עזורים" אחד לשני במהלך הקרבות(הם יודעים מראש את המהלכים הבאים ועוזרים למתמודד מולם לבצע אותם) והדם( מה שכבר מזמןןןן אין בWWE) נעשה ע"י בלייד שהם מחביאים בתוך המגן זיעה של הידיים..
אם זה מעניין אותך תראה את הסרט beyond the mat יש אותו באורך מלא ביוטיוב.. שם מסבירים(אחד מהמשתתפים בסרט הוא מיק פולי,מנקיינד מהWWF לשעבר) איך הופכים את ההצגה הזאת להראות אמיתית.. מאוד מומלץ.. גם אני הייתי צופה בWWE לפני כמה שנים..
זה מזוייף לחלוטין הייתי יודע את זה עוד כשהייתי ילד שהייתי רואה את זה
אבל אתה יודע יש הרבה דברים מזוייפים שאנשים בכל זאת אוהבים כמו הישרדות וכל אלה
בטח שהם מזייפים זה סתם משהו טיפשי
נו מה אתם לא רואים שזה אמיתי?!
חחח סתם אבל בתאכלס הייתי מת לתת מכות לרצפה ולעשות מזה מלאא כסף
בוא נחשוב בהגיון...
מכות כאלה יכולות להעיף להם את הראש -> אחרי מספר דקות הם קמים מהרצפה כיאלו לא קרה כלום וממשיכים ללכת מכות...
תחשוב בהגיון - הגיוני? שחר נשארת ילדותי הא? חחחח
רואים שזה מזויף
הם מקבלים שם סולמות לפרצוף ןלא מתים מזה
אחרי שקיבלו פיצוצים
אבל אחלה תוכנית אין ילד שלא היה מושפע ממנה!
מזוייף, אני מתפלא שעוד ילדים מאמינים שזה אמיתי, בכל מקרה זה ספורט כיף לצפייה וחבל שאתם הורסים את ההנאה של הצפייה בלהאמין שכל דבר זה מזוייף אומנם זה נכון אבל זה הורס את חווית המשחק..
ברור מזויף אבל כל הSHOW מעניין