קרב מגע = מביאים את הבעיטות
MMA = מקבלים את הבעיטות
חבל על הזמן, מכה לבצים זה מכה קטלנית חחחחח
קרב מגע = מביאים את הבעיטות
MMA = מקבלים את הבעיטות
חבל על הזמן, מכה לבצים זה מכה קטלנית חחחחח
שמע זה כואב רצח לקבל מכה כזאת ממקצוען ,
למרות שזאת נראית כמו בעיטה של קוקסינלים
לקבל בעיטה לביצים זה מאוד כואב לא משנה מה חוזק הבעיטה
לא צריך להיות גבר בשביל בעיטה לביצים.. סתם באופן כללי,אם יצא לכם פעם חלילה להכנס לעימות נגד מישהו חזק ממכם,דבר ראשון תנסו לתת קטנה לביצים,זה ישבית אותו לכמה שניות וככה תספיקו לברוח.. שיעור ראשון בקארטה(למדתי שהייתי ילד)..
מקום שני זה לאף או לעיניים...
ואגב, בניגוד לWWE ו TNA וכדומה, ה MMA אמיתי לגמרי..
הכי חשוב לא להכנס לעימות בכלל.. אם נכנסים פשוט מכה לביצים אם לא עובד, לפה, אוזניים ואף והוא כבר יתעלף.
MMA טוב לזירה, במציאות יבואו לאיים עם סכין או אקדח על לוחם mma הוא לא ידע מה לעשות
קודם כל האבקות זה האבקות וזה שיטת לחימה בפני עצמה, MMA וקרב מגע אלו שני אומניות לחימה שונות לחלוטין ויותר קשורה לפורום אומנויות לחימה שזה חסר כאן, אז נכון לשים את זה בספורט כללי ולא כאן זה סתם מטעה.
לגבי הסרטון, אני עדיין לא ראיתי אותו, ויכול להגיד שזה שטויות, הכל תלוי בלוחם עצמו, אין דבר כזה אומנות לחימה הכי טובה, כל אומנות לחימה זו אומנות בפני עצמה ולוחם טוב שישקיע בה הוא יהיה זה שיתקדם מהר וככל הנראה יוכל לנצח לוחם מאומנות לחימה אחרת - שוב הכל תלוי בלוחמים.
חוץ מזה שMMA וקרב מגע אלו שני אומניות לחימה שונות לחלוטין - שוב כמו שאמרתי בהתחלה, MMA מתאים יותר לזירה וקרב מגע מותאם 100% לרחוב ולא לזירה ולתחרויות, שנייהם אומנויות לחימה מעולות וחזקות ביותר.
עריכה:
שוב פעם ראיתי את הסירטון, זה שטויות, ב UFC אסור מכות לביצים לפי מה שזכור לי.
יהונתן אתה טועה
לוחם MMA לא יראה ביכלל את זה עם הסכין
ובקשר לאקדח זה הרבה יותר מסוכן.....
יהונתן אתה לא צודק בתגובתך כי MMA זה בעצם שילוב אומניות לחימה וכל מועדון משלב דברים אחרים כי זה המונח של הMMA.
יש המון מכונים שמשלבים גם קרב מגע אז יכולתה לרשום שחלק מלוחמי ה MMA לא ידעו מה לעשות אם באים להם אם סכין או אקדח וזה בכלל מסוכן מאוד ואני בספק למרות מה שלוחם קרב מגע לומד הוא לא יוכל להגן בגלל הפחד והפעם הראשונה לחץ וזה.