* שם פרטי: יגל
* ניק בשרת: BoS Yagelz
* התלונה:
יש לנו בשרת תומך ושמו הוא '' Trolled '' השחקן המדובר הוא תומך ברמה 3 .
תומכנו היקר עשה מספר עבירות בשרת ועליהם אני הולך לדבר פה ...
עבירה מספר 1 : תומכנו היקר פתח קלאן, שם הקלאן הוא '' NvM '' יפה לו מאוד הוא פתח קלאן והקלאן הצליח מאוד הוא כבר ב60 ילדים כל הכבוד
הבעיה היחידה היא שהוא עזב את הקלאן בפחות מ3 שבועות מאז פתיחתו, העונש המדובר הוא קנס של 500 אלף והורדה מכל תפקיד בשרת .
העונש על נושא הקלאנים : 5. מייסד(י) הקלאן מחוייבים להשאר בתוך הקלאן 3 שבועות ולא פחות מרגע פתיחתו!
א. יאבד כל זכות לתפקיד בשרת (צוות תמיכה, מנהל קלאן, מנהל קרו וכו').
ב. יאבד כל זכות להיות לידר בכל קלאן (הרמה המקסימלית שלכם בקלאן תיהיה 2 בכל קלאן).
ג. ייקנס ב500 אלף דולר.
# רוצים לסגור את הקלאן בתוך פחות מ3 שבועות?
קודם כל יש לבקש אישור בפורום ולאחר מכן אינכם יכולים להכנס לשום קלאן אחר במשך הזמן שנשאר להשלמת 3 שבועות (תיהיו נטולי קלאן) ובנוסף לא תוכלו לבקש פתיחת קלאן בעתיד (בכלל).
אין לכם אפשרות לעזוב את הקלאן ושישאר פתוח במשך ה3 שבועות האלה
אם אתם עוזבים בתוך פחות מ3 שבועות עם האישור והעונש הקלאן ייסגר לאלתר.
עבירה מספר 2 : משתמשים כפולים !?כן כן מה ששמעתם לתומר התומך החמוד יש משתמשים כפולים !!! הוא טוען שיש לו אחות בשם ''כרמל'' מסתבר שזה משתמש שלו ... אנערף מה הוא עושה איתה ! שומר שם כסף או משהו ... SELLDOLPHIN לדוגמא ?! בר אתה מוזמן לבדוק אייפי אני לא משקר בעניין D:
עבירה מספר 3 : חמודי בחיים שום דבר לא בא בקלות ... חוץ מהכסף שלך בשרת אולי ?! אני רואה NRG-500 מיוחדת + 7 וחצי מיליון ? זה נכון שלפני שעזבתה את הקלאן שלך לקחתה את הכסף ... אבל עשיתה עוד עבירה בנוסף מותק ! העבירה המדוברת היא שאתה ניצלתה את הבאג SELLDOLPHIN בדיוק ביומיים האלה שבר החזיר ! מה זאת אומרת ? בר החזיר את השרת יומיים אחורה ? זה בדיוק הימים שהשתמשתה בבאג . וזה אומר שהכסף נשמר והועבר לשחקן שלך, בר אתה מוזמן לבדוק ... זה TRUE STORY !
* הניק של השחקן/ שמו: TaC Trolled
תמונה: תמונה של עבירה מספר 1 :
תמונה של עבירה מספר 2 : משנה ניק :
נכנס עם קרמל :
אין לי של עבירה 3, אבל בקשר ל2 בר תבדוק אייפי תראה בעצמך
הערות: קרדיט לפטרישה הקינג על כתיבת האשכול!
ולרועיקי החמוד !!
תומר כפרעלי? פעם אחרונה שאתה אומר לי סכסכן ומוציא אותי שקרן! חוצפן!
..

7לייקים

הירשם כדי להגיב לנושא