מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אשכול: (סיפור אמיתי) מוצש

azobel1 azobel1 מנותק מנהל פורום אומניות לחימה וסדרות
    שם פרטי
    אבי
    קיבל לייק
    118 פעמים

(סיפור אמיתי) מוצש

(סיפר אמיתי )מוצש הזה היה יום הולדת לחבר חחח היה סטלה חרבות
    אז בקשתי מאחי הגדול שהקנה קצט אלכוהל הוא גר ליד בנא המשקאות נסנו ביום שבית אני וחבר על קטנוע 100 סמק עד לפתח תקווה כדי לקחת את הבקבוקים (אני בן 16 וחצי ) וחבר נהאג הוא בן 18 אז בא נגיד שלא חסר לנו משקל ביחד על קטנוע קטן אז כול במפר הינו צחים לרדדת מי הקטנוע כדי לעבור אותו חחחח
    חזרנו במוצש עם כמה בקבוקי וודקה ואחד וואן גוך אז השתללנו בשעה אחת בלילה בא משטרה התחלה לחלק דוחות לכולם אחנחנו ברחנו למקום אחר לשתות וחבר אחד שתה הרבה (טמבל ) ושחזרנו הוא התחיל לחבק כול אחת גם משהי שאני דלוק על לה אז המרתי לו שאני רוצה לדבר איתה אז הלחנו לצד אני והיא דברנו איזה חצי שעה ושחזרנו אני רואה את חבר שלי מחבק את השוטרת (בגלל שאנחנו בשומרון אז המשתרה זה שוטר או שוטרת ושתי חיילי מגב ) ובא נגיד שהשוטרת דומא למשיהי שנזרקה ממועדון חספנות כוסית על חחח אחרי זה נפרדתי מידידה שלי ( לא להרבה זמן )
    אני וחברים גרים ביושב ליד לישוב שהיה את המסיבה ויש כביש מחבר של איזה 5 קלומטר אז התחלנו ללכת ברגל (הכבש עובר ליד כפר ערבי )בארך בשעה 4 בלילה
    אז בלילה שאנחנו מסטלים מהתחת הולכים ברגל לא היה כסף לדלק בקטנוע אז שהגנו בסיבבות 6 לישוב עלינו על קטנוע מפורק שבנינו לבד לנוסים בכול הישוב על בא השוטר שגר בישוב והוא קיצר ברחנו לו אני גר בבית פרטי אז החנסנו את הקטנוע/ אופנוע ( ה יודע מה זה ) לסגרנו את השער של הבית אז התחמקנו מהשוטר בקיצא בסביבות השע 7 בבוקר הלחתי לשון ובשעה 11 חבר טלפן שנבה לים אמרתי למה לא אז באקט של הצלנות אלחנו לברכה של חבר והינו שם עד 1 ( אני לא זוכר כלום מהבכה נרדמתי שם חחחחח
    קצר היה סופש של סטלה חרבות חחחחחח

הסמל האישי של 8an the satlan
    8an the satlan 8an the satlan מנותק טירון
    שם פרטי
    איתן הסט
    קיבל לייק
    2 פעמים
    אחי הייתה מסטול כשכתבתה את זה חחחח

נושאים דומים

1. סיפור אמיתי.
    על ידי דון קישוט בפורום מה שבראש
    תגובות: 17