שלום לכולם!
רציתי לספר לכם על 5 התכונות העיקריות ביותר של גירסת ה-Android החדשה - Jelly Bean.
1) פרוייקט "חמאה" (Project Butter)- בתכונה הזאת מדובר על איך Android גרמו ל-Jelly Bean לעבוד הרבה יותר חלק מ-Ice Cream Sandwich. קצת קשה לי להרחיב על הנושא הזה, כי הם גרמו כמעט להכל לרוץ יותר מהר!
2) חלון התראות- Android ממש שיפרה את מערכת ההתראות ב-Jelly Bean. אני יפרט קצת: 1. חלון ההתראות עולה ויורד הרבה יותר מהר.
2. הם הוסיפו לחצן בפינה שינקה את כל ההתראות.
3. כאשר נוגעים בתחתית חלון ההתראות, יש פס שהופך לכחול רק כשנוגעים בו.
4. אם לדוג' קיבלתם התראה על כמה אימיילים חדשים, אתם יכולים להרחיב ולצמצם את ההתראה בכך שתמשכו אותה עם 2 אצבעות.
3) ווידג'טים ודפי בית- Android הוסיפה כמה דברים חדשים, אני יפרט קצת- 1. הפרדה בתפריט בין האפליקציות לבין הווידג'טים.
2. אם גוררים אפליקציה/ווידג'ט מעל אפליקציה/ווידג'ט אחר, אז האפליקציה/ווידג'ט שגררתם מעליו זז למקום אחר, במידה ויש מקום.
4) כמה תוספות קטנטנות, אני לא יפרט.
5) חיפוש קולי (Google Voice Search/Google Now)- מערכת חדשה ש-Android הוסיפה. המערכת בעצם מאוד דומה למערכת החיפוש של Google, רק הרבה יותר משודרגת.
הם הוסיפו אפשרות שתוכלו להיכנס ל-Google Now ממסך הנעילה ומכל דף בית.
ה-Google Now הוא כמו Siri עם עוד כמה אפשרויות כמו: 1. יש לכם כרטיסיות של כל מיני דברים כמו- מזג-אוויר, תנועה בכביש, פגישות (שקבעתם), טיסות, תחבורה ציבורית, ספורט, סרטים ועוד.
2. יש לכם אפשרות לחיפוש קולי בתוך אפליקציות, לדוג': "Search For Android".
3. יש לכם גם אפשרות לחפש מידע על העולם ועל אישים, לדוג': "How Tall Is Usain Bolt?"; "How Big Is Russia?".
4. אתם יכולים להוריד גם חבילות בכמה שפות למצבים שאין לכם רשת.
5. כמו שהבנתם, Google Now לא קולט עברית. בנוסף לדברים שאמרתי (1.-4.) יש עוד כמה.
את כל הדברים האלה כמובן שלא אני המצאתי, אני מצאתי סרטון וניסחתי הכל בעצמי (הסרטון באנגלית):
קיצורים לסרטון:
00:23- פרוייקט "חמאה".
01:31- חלון ההתראות.
02:57- ווידג'טים ודפי בית.
04:03- התוספות הקטנות.
05:28- Google Now.

הירשם כדי להגיב לנושא