על התוכנה -
לאחר שנרשמתם, אתם נכנסים לקישור הבא-
http://www.z-barre.com/member-cashbar.php
ומורידים את התוכנה.
לאחר שהורדתם את התוכנה אתם מפעילים אותה (אתם יודעים, NEXT NEXT עד שאתם מסיימים חח).
לאחר שהפעלתם אותה קודם כל תשנו את השפה בעזרת לחיצה על מקש ימין על ZB -> option -> langue
ואז אתם בוחרים English.
לאחר ששיניתם את השפה יש לכם אפשרות לבחור את הגודל של שהתוכנה כלומר ככל שהגודל של התוכנה יהיה יותר גדול כך תרוויחו יותר כסף וכדי לעשות זאת אתם לוחצים על מקש ימין על ZB ואז בוחרים באפשרויות מתוך width (הכי גדול זה geante).
זהו, ברגע הזה אתם פשוט משאירים את התוכנה דלוקה ומרוויחים את הZPoints מבלי שום מאמץ
ZPoints -
ZPoints אלה הנקודות כביכול שאתם מרוויחים בזמן שהתוכנה דולקת, בסוף כל חודש האתר ממיר את הנקודות האלה לZEuro, יש לציין שכל ZEuro זה יורו אחד אך רק ב1.10 בבוקר יהיו הרייטים (כמה ZPoints עבור כל יורו).
כאשר זה יתפרסם אני אפרסם לכם ישר כדי שתדעו יותר על הרייטים באתר.
כרגע מה שאני יכול להגיד לכם שלהוריד את התוכנה ולהפעיל אותה זה לא מזיק אלא אתם רק מרוויחים מזה ובנוסף אתם לא עושים כלום חח.
מופנים -
על כל מופנה שתזמינו תקבלו עליו 0.25% ממה שהוא עשה ..
יש כמה שלבים של מופנים , מופנה ראשון 0.25%
מופנה שני 0.15% ומופנה שלישי 0.1% !
*
יש לציין שמינימום פאיאאוט הוא 10€ יש Paypal/Bank transfer/Hipay !
רווח ממשחקים -
לפי מה שהבנתי ניתן להרוויח מעוד כמה דרכים דרך האתר הזה.
דרך 1 - תיכנסו ל
Free ZGrille כל יום אתם נכנסים לכאן ומקבלים כרטיס אחד חינם, כלומר אתם יכולים כל יום לבחור בסמיילי פעם אחת ולקבל עד 200,000 ZPoints!! אז קדימה תכנסו כל יום ותתחילו להרוווייייחחח!!!

דרך 2 - תיכנסו ל
Little Zackpot וכל יום אתם מקבלים כרטיס חינם ויש לכם כמו מכונת הימורים כזאת שכל פעם יוצא לכם צורה אחת אחידה כלומר בטוח אתם זוכים אך ניתן לראות באותו הדף את הסכום של הזכייה עבור אותה צורה, כדאי לכם תיכנסו ותרוויחו עוד ZPoints!!!!..
שאר הדרכים כרוכות בתשלום נוסף אך אלה דרכים שניתן לממש ולהרוויח עוד ZPoints בנוסף למה שיש לכם.
אז תתחילו להרוויח ולעשות כסף!!
טוב אז לסיום נשאר רק הקישור להרשמה -
www.z-barre.com/index.php?referer=2432
רק לסיום ככה לצ'פר אותכם, מי שנרשם דרכי שיכתוב פה בתגובה את המספר של המשתמש שלו ואני אשלח לו מאה ZPoints מתנה.
עדכון ל1.10 - הרייטים הם 0.0925 ZEuros ל1000 נקודות.