בר,
אני באמת מאוכזב שפרשת.. הבנאדם ששם דם בקהילה הזאת ונתן חיים.. המתכנת האגדי שהכי הרבה קיבל עזרה ל5 ימים + - מכמה אנשים בתור עוזרים.. הבאדם הכי זהב שיש..
אני חושב שאתה באמת עושה טעות-תראה את הקהילה עוד איזה חצי שנה עם 100 איש עם המוד שלך בדיוק,עם אותם אנשים אבל מתכנת וצוות אחר ותגיד "פאק,איזה טעות.."
אם אתה רוצה אתה ואם אתה זוכר אותי בתור בבון סביבתי-אתה מוזמן להוסיף אותי לסקייפ [אם יש לך,בטוח שכן] - erezro222 .
אני עוד זוכר שבשרת שלך למדתי 2-2,למדתי להיות שחקן נורמאלי. הכל בזכותך- כי אתה הרמת תקהילה-אם לא אתה אז מי היה שם תמוד שהוא פיתח? מי היה סובל נובים צ'יטרים שמתחברים ב3 בלילה בשביל להפיל תשרת וכל יום להרים אותו.. 4 שנים שרדת,אבל בגלל שאליעד לא שם אחסון נורמאלי זה מה ששבר אותך? אתה בנאדם עם רצון,בנאדם עם כוח. היית יכול לבקש עזרה מהשחקנים,אולי מישהו היה תורם שרת נורמאלי עם בקשות נורמאליות שהם לא אדמין ראשי ובר רפאלי.
בכל מקרה,אני לא אנסה לשכנע אותך לחזור. גם אם אני לא פעיל-הרבה אנשים אחרים רוצים שתחזור.
כן,כולם עושים טעיות. אפילו אליעד שהוא לא חשב על זה שנשבר לך..
מאותו נאום שאני כותב עכשיו-חטפתי אזהרה אדומה לפני שנתיים בערך,בגלל שכולם התעללו באופיר בגלל הגיל שלו והזמן שלקח לו לתכנת תמוד [זמן נורמאלי לחלוטין דווקא..]
תהנה בחופשה \ פרישה שלך,
ארז \ בבון.