אהלן כולם, רציתי לברר מה הולך פה עם הקהילה של הRolePlay, פתחתי את האשכול פה כי הפורום של הרולפליי חסום.
אז, מה הולך ? אמור להיפתח פה שרת בקרוב ? מישהו מהוותיקים של פעם נשאר ?
אהלן כולם, רציתי לברר מה הולך פה עם הקהילה של הRolePlay, פתחתי את האשכול פה כי הפורום של הרולפליי חסום.
אז, מה הולך ? אמור להיפתח פה שרת בקרוב ? מישהו מהוותיקים של פעם נשאר ?
מתן, הגעגועים שלך כלפיי גברו ובאת לבקר?
צריך אחסון וצוות טוב, שיהיה... אני ואלון נדאג להרים את קהילת ה- GTA כאן באוויר.
נערך בפעם האחרונה על ידי Skuri : 16/06/13 ב 03:49
איזה מתן זה?
אני עושה מאמצים אחושרמוטה לקבל אחסון,
כאשר יהיה אחסון קהילת ה- GTA תקום חזרה לתחייה עם מוד יחודי, וצוות שייבחר עם הזמן על ידי וע"י אלון (RapeJoiNt), כך שיש למה לחכות.
אך בשביל להקים את הקהילה הזו.. אנחנו צריכים שיתוף פעולה מגורם שלישי (מנהל האתר / בעל האתר) שיביא לנו אחסון מכיוון שאנחנו לא סומכים על אף אחד שיביא את האחסון שלו ומי יידע עם הוא יתהפך עלינו ויחליט לעזוב יום אחד? לכן אנחנו לא לוקחים סיכונים מהסוג הזה. וכרגע אני צריך להמתין לתשובה לגבי אחסון במידה ויהיה חדש אני אודיע כאן, הכל תלוי באחסון.. כאשר יספקו לנו אחסון כך גם קהילת ה- DM תקום לתחייה.
זה אומר שאם קהילת ה- GTA תפתח שוב, היא הולכת לקום ברמה הכי גבוהה שיש ואני נותן את הכל.
מכיוון שבעבר ניהלתי כאן את הקהילה תקופה ארוכה.. וגם אלון היה ראשי ויש לנו את כל הדברים בשביל לנהל, אנחנו ניקח פיקוד על כל ה- GTA.
אני עובד על זה, במידה ויהיה חדש אני אודיע לכם.. רק שתדעו, אם הקהילה תקום לתחייה יהיה את הצוות הכי טוב בעולם ויקום משהו גדול, אבל צריך לקחת את הכל בחשבון. במידה ולא תקום קהילת ה- GTA זאת אומרת שאין אחסון ואין מוד ומתכנת שאני יכול לסמוך עליו ב- 100% ואם אני לא יכול לסמוך ב- 100% אז הקהילה לא תקום מכיוון שאני לא רוצה שיקום משהו חדש, שחקנים כאן יתלהבו.. ואז בום ותיסגר. אבל תחזיקו אצבעות ותהיו חיוביים.
אני בעניין..
אז מה כרגע אתם מחפשים? על מה אתם עובדים?
שלח לי בקשה בפייס
וואלה מה השרת חוזר? יאללה זורם ;P
מקווה שתלכו עם זה עד הסוף.. אם אתם צריכים משהו אני פה ;>
מה השתנה כאן ? גם ה DM וגם הRP של סטלה נסגרו? :O
ורון בר כבר לא פה? אני זוכר שהוא לא רצה לפתוח פה שרתים
מהיום.. מה שיכניס משתמשים וכיף לקהילה, ייפתח.
צורת החשיבה שלי שונה משל בר, הוא כבר מיצה את כל ה- GTA אני משחק 3 וחצי שנים ולא נמאס לי, הוא משחק הרבה יותר.. ועוד מעט אני מאמין שהוא כבר מתגייס לא יהיה לו זמן כבר כמו פעם..
מה שבטוח לא משנה מה ייפתח (DM או RP) כי קהילה אחת בלבד תפתח - יעבור שיקול ענק מהצד שלי ושל אלון (RapeJoiNt).
ומתן, תבוא ל- TS יא קקה