קהילה וחברים יקרים,
החלטתי לעדכן אותכם בכל המאמצים שניסיתי לעשות יחד עם אלון (RapeJoiNt) לגבי פתיחת קהילת DeathMatch כאן.
ניסינו להחזיר את הקהילה לאחר שהושבתה מעל חצי שנה מכיוון שאין אחסון לקהילה - הדברים לא תלויים בי. חשבתי על להוציא כסף מהכיס שלי שזו הוצאה לא קטנה (מעל 200 שקל לחודש) לאחסון טוב. אבל גם אם הייתי משיג אחסון.. אין לי מתכנת טוב של DM שאני יכול לסמוך עליו ב- 100% אחוז. גם בר בעבר חיפש מישהו שיעזור לו ולא מצא.. זאת אומרת, שאין אחד כזה.. לפחות לא כאן בקהילה שלנו. ולהביא מישהו מקהילה מבחוץ - אני לא אביא.
ישבתי שעות על גבי שעות לנסות לסדר, להביא, חבר'ה מבחוץ הציעו את עצמם.. אבל? עוד ילדים קטנים וטיפשים, וכאן ייפתח רק קהילה רצינית עם צוות טוב - ואתם יודעים שהיה לנו את הצוותים הכי טובים שיכלנו להביא ולרוב בגלל זה היה כיף כאן, כי היה מקצועיות ולא עוד קהילה של מפגרים..
אני ואלון שיש לנו לא מעט דברים על הראש לקחנו את כל קהילת ה- GTA על הידיים שלנו, וניסיתי לעשות הכל.
אנחנו מוכנים לתת יד בניהול, להחזיק את השרתים.. לדאוג לסדר בפורומים ובשרת, פעילויות, וכל שאר הדברים - אבל אחסון זה לא התפקיד שלנו. מספיק הזמן שאנחנו תורמים כאן בפורום עצמו ומהכיף שלנו לא הרווחנו שקל מכל התרומה שנתנו, אז שנוציא כסף? זה נראה לי מוגזם.. ואני מאמין שאתם מסכימים איתנו כי אף אחד ממכם לא היה מוכן להוציא כסף מעצמו בשביל שיהיה שרת ועוד לקהילה של אליעד שהוא בעצמו אמור לאחסן לנו את השרתים שאנו זקוקים להם.
הגעתי להחלטה שעד שלא יהיה לעידן עצמו אחסון שהוא יוכל להביא לנו לא ייפתח כאן שום קהילת DM.
אני מקווה שתבינו אותי, ניסיתי לעשות הכל כדי שיהיה לכם כיף וטוב כאן - אבל אני תלוי בבעל האתר (אליעד) ובמנהל האתר (עידן) אני רק יד שלישית בעניין.
חופש מהנה ולילה טוב חברים.

הירשם כדי להגיב לנושא