לא יודע אם עברתי...נראה לי עשיתי טעות.
המורה שלי אומר לי שאני נוהג ממש יפה ושאין הרבה שנוהגים ככה (באמת בלי להשוויץ)
עמדתי ברמזור מאחורי שתי מכוניות ברמזור לשמאל....רמזור ממש ממש קצר בקיצור הוא התחלף לירוק השנים מלפני נסעו וכשאני התחלתי להגיע לקו הרמזור כבר מהבהב בפעם השניה אז דפקתי עצירה.
הבוחן אומר לי:"דיי מסוכן מה שעשית...", מה הייתי יכול לשעות הייתי עובר בצהוב?(לא אמרתי לו את זה)
אחר כך המשכתי לסוע והכל הלך בסדר נראה לי ואז הוא אומר לי לעשות חניה אז הייתה שם מכונית שגם מאחוריה וגם מלפניה יש חניה...אבל מאחוריה(מהכיוון שאני בא) יש פס האטה כזה וחשבתי לעצמי מה אני יעשה פה חניה על הפס עם הקלאץ וזה...סתם סיפור אז הלכתי לזאת שלפניה אבל בזאת צפוץ והמידרכה לא ישרה כל כך היא הולכת בעיגול כזה...אז הוא אומר לי "למה לא לקחת את החניה השניה..חבל זאת צפופה.." לא אמרתי לו כל כך מה חשבתי ואז הוא אמר "אז תעשה פה וזהו" התחלתי יפה נכנסתי אבל לקראת הקטע שמיישרים את האותו נסעתי לאט מאוד והתקרבתי מאוד למכונית מאחורה ואז הוא בלם ואמר לי "רואה אם היית לוקח את הקודמת לא היית מקבל ברקס עכשיו" לא ידעתי כל כך מה לומר לו ואז הוא אמר לי "תתחיל לסוע" נסעתי ואז הוא אמר לי עוד פעם "תעשה חניה פה" במקום יותר טוב...וכאילו הוא נתן לי עוד צאנס וניראה לי שניצלתי את זה טוב ונכנסתי טוב...וככה ניגמר הטסט אה לא היה עוד קטע אבל ניראה לי שאני יצאתי מזה ממש טוב...הגעתי לכביש כזה דו סיטרי ובנטיב שלי עמדה מונית (כושעלהאמא שלו) והייתי צריך לעקוף אבל משם עוברות מכוניות והחיכיתי שיעברו כולם ואז התחלתי לעקוף ופיתאום מכונית עשתה פניה ונסעה מהר אליי והיא הייתה רחוקה...ואז היא הגיעה ונעצרה מולי...המונית עדיין עמדה שם כמו כלבה וזאת שבאה מולי לא עשתה רברס(היא הייתה צריכה לעשות) אז אני עשיתי בסוף (לבד הכל לא ניראה לי שהבוחן התערב בנהיגה) ויצאתי מזה בשלום אני חושב...
וזהו זה כל הטסט.
מצטער על החפירה אבל הייתי חייב לספר למישהו
רק מחר אני מקבל תשובה למרות שאני חושב שזה 100 אחוז נכשל.
מה אתם חושבים?