אז ככה אתם לקראת טסט? שיהיה בהצלחה הינה לכם כמה טיפים.
איך שאתם נכנסים לאוטו שימו מזגן על איזי, למה עם הטסטר חם לו הוא מתחיל בכעס.
כוונו טוב את הכיסא ותבדקו שאין לכם שום דבר מתחת לרגלים, קרה לאנשים שאיזה בקבוק מים נתקע להם מתחת לדוושות.
עדיף לעשות את הטסט ראשונים, כאילו בשעה הכי הכי הכי מוקדמת למה הטסטר בא לכם עם הצהוב בעיניים אין לו כח לכלום הוא חצי ישן וזה הכי טוב למה גם אין יותר מידי תנועה ומי שנוסע לא "עצבני" בבוקר כולם נוסעים בזולה כזה סטלבת.
איך שאתם עולים ומתניעים, תתחילו להתעסק עם המראות, גם אם הם מסודרות מהחצי שיעור שהיה לכם קודם עדיין זה עושה טיפה רושם על הטסטר, אז שאתם נכנסים טיפה להתעסק עם המראות ולכוון.
לטסט בד"כ עולים 2 אנשים כאילו 2נבחנים, אם אתם מכירים אותו טוב תעשו כזה דבר שאם אתה שוכח איתות הוא יתן לך קטנה עם הברך על הכסא אותו דבר אתה בשבילו, ואם אתם לא מכירים אותו כחו אותו לצד תגידו לי את זה ותאמינו לי הוא יסכים.
תהילים ברגל של הקלאץ תמיד עוזר.
שאתה לקראת היציאה לטסט, סתכל במראה האמצעית במבט של אבא מודאג ושאל את הבחור מאחורה " חגרת?? " זה גם עושה רושם מעניין.
לאורך כל הטסט לזרוק מבטים למראות גם לאמצעית, עכשיו שאתם בולמים לקראת רמזור גם להעיף מבט למראה באמצע כדי לבדוק שההוא מאחוריכם מצליח לבלום.
אם נכבה לכם האוטו במהירות תניעו עם קלאץ זה פוזה אחושרמוטה חחח סתם סתם על תעשו את זה.
שאתם עומדים בצומת ואומרים לכם שמאלה - פשוט סתכלו שאתם באדום על לאן שאתם אמורים לפנות נסו להבין מה הולך שמה לקלוט איזה אוטו משהו שאולי הוא יצא מהחניה ברוורס לראות איזה שמנה ליד המעבר חציה ולקחת אותה בחשבון אולי היא תחליט לקפוץ לכביש - זקנים זאת מכת הכבישים שימו על זה לב.
בטסט אתם העץ הנדיב - תנו לכול העולם ואחותו זכות קדימה בכיכרות לא להדחף, במעברי חציה אם הולך רגל דרך על הכביש תעצרו תנו לו לעבור - ותחכו שהוא יעלה על המדרכה בצד השני תנו לו ללכת עליה איזה חצי מטר וסעו - זה מרחק ביטחון זה חשוב זה.
תארגנו דיסק של שלמה ארצי ושימו אותו בטייפ שאתם עולים.
זהו תכלס אחים שלי תנו בראש, אני עברתי טסט 2 למה בראשון עשיתי חניה של מונית עם יד אחת על ההגה והיד השניה על המשענת של הטסטר חח.

הירשם כדי להגיב לנושא

)