טוב מכיוון שיש הרבה נגנים בפורום. רציתי לישאול על מה כל אחד מכם מנגן. איזה סיגנון. אם להקה או סולו. פשוט תנו פרטים עליכם.
אז אני אתחיל.
אני מאי. אני בן 16. מאזור נתניה. מנגנן על גיטרה בערך 3 שנים (ברצף) אם הגיטרה הגיעו גם הקלידים.
אני כרגע מנגנן בשני הרכבים.
האחד Vampiric Touch שזהו ההרכב המרכזי שלי. אולד סקול בלאק אם לא מעט קטעים מלודיים. אגרסיבי ואיכותי. אני כותב שם את רוב הדברים. (גיטרות קלידים וליריקה.)
ההרכב מונה כ3 חברים. אני מנגן בהרכב על קלידים וכמו כן על גיטרה. כמו כן עבודת השירה מתחלקת בין שתי הגיטרות.
וההרכב השני בו אני נימצא ניקרא *Anthropophobia. הרכב מטאלקור עצבני. בסיגנון של לאמב אוף גוד. בהרכב זה אני אחראי רק לעבודת הגיטרות והליריקה. ההרכב מונה כ4 חברים. כאשר בשני שירים מופיעה זמר אורח. בהרכב אני מנגן על גיטרה ואחראי לקולות הרקע.
אני מנגן את רוב סיגנונות המטאל, ובכלל כל מה שנעים לי לאוזן. רק דבר אחד אני שונא! בעצם שניים! Glam metal! ואת Crossfire!
אני מחזיק כרגע בשלוש גיטרות:
Gibson Les paul Studio
Dean Custom 450 (פאק הגיטרה האהובה עלי!)
Ibanez RG 370 (גיטרה ששווה מחיר של קרטון ביצים בערך. רק בלי הביצים בתוכו. ועם חור בלמעלה.)
אני מחזיק בכמה פדאלים:
Metal Master של דיגיטק.
Death Metal Pedal גם הוא של דיגיטק.
פדאל ווה-ווה של איבנז. מיושן.
Octaver של בוס.
מגברים:
כרגע יש אצלי רק את הZoom fire-15. מגבר ביתי חמוד בעל מולטי מובנה. נחמד לאלה.
ובקרוב מגיע הPeavy טרנסטיוב מחו"ל! מוהאהאהאה! או 110 וואט או 80! חחהחהחה נישבור את השכנים!
ואם כבר שאלתם באיזה מפרט אני משתמש. אז הנה
Jazz III
כל השאר חרא דוחה!
------------------------------------------------------------
זהו. אם יש לכם שאלות או שאתם במרכז ובא לכם לג'מג'ם דברו איתי במסן. באיי סי קיו או בהודעות פרטיות.
מאי.

) אם הגיטרה הגיעו גם הקלידים.
הירשם כדי להגיב לנושא