אוקי אז ככה, כמו ששמתם לב אנחנו מנסים למשוך קהל יעד חדש - בנות.
אין דבר יותר טוב בעולם מלדבר עם בחורות אין על זה ואנחנו מנסים למשוך את הקהל הזה אלינו לקהילה, הרבה בנות בפורום - פורום איכותי על רמה ולא עוד זבל.
בכדי לעשות את זה אתם מסכימים איתי שאי אפשר להשאר במסגרת פורומים הנוכחית? כאילו תכלס מה בנות מעניין טקטיקל או כל דבר אחר שתכלס נוגע יותר ויותר לבעלי נקניק בין הרגלים...
אז לכן פתחנו את האזור של הבנות, כרגע זה יושב תחת פורום "מה בראש" אבל זה יקבל קטגוריה משלו כאשר לכל היוזרים בפורום ובכלל תיהיה גישה לשמה בלי הבדלי דת גזע ומין - צבע עור נשקול בחיוב (חח סתם צוחק =) )
זה קודם כל, עכשיו אני מבקש ממכם באמת חברים, אתם מכירים אותי לא מהיום אני מנהל פה מספיק זמן ואני חושב שלא יצא לי יותר מידי פעם לאכזב אותכם אם בכלל אכזבתי, אז תשמעו לרעי - תנו לזה צ'אנס.
אל תבואו בקטע של ילדים קטנים "אההה אלההה בנותתתת אלההההההה יאלה מה האיסייקיו שלך אללהה תביאי תמונה" כאילו לא ראיתם בת בחיים שלכם, תנו לזה קצת זמן תראו איזה ממלכה, איזה הרמוניה תיהיה כאן בין המינים =]
ובגלל זה אני מבקש ממכם באמת בצורה מכובדת - לא לפגוע בכל הנושא הזה מי שלא מוצא חן בעיניו שיש פה בנות חדשות בפורום שלא יהרוס לאחרים שכן רוצים בנות ואני מאמין שזה הרוב באמת.
לגבי הניהול, אני באמת מסכים שיש פה חלק שהבטחנו להם ניהול וכדומה והם מרגישים "סכין בגב" אבל תכלס בפורומים שנפתחו - אתם לא מבינים זה פורומים שמיועדים יותר לקהל של בנות ולכן מן הראוי שבנות ינהלו ויפתחו אותו כמו שנראה להם, זה שהם "מספימות" ומציפות שמה בהודעות - בהתחלה זה טוב, זה מראה שהפורום פעיל ושיש פה כוונה טובה לפתוח ולבנות משהו.
זה שהם קיבלו מנהלות פורום ואתם לא זה לא קשור לנושא של פקחים\אחראי קהילה וכדומה, הם פשוט מתאימות לתפקיד הזה.
מקווה שעניתי לכם על רוב השאלות ובאמת אתם יודעים שאני לא מבקש הרבה אבל נותן הרבה, בקשה אחת לי אליכם אחיי הסטלנים לממלכת סטלה זון -
תנו לזה צאנס
אל תחפשו ריבים עם הבנות החדשות, אל תחפשו סיבות להציק להן בלה בלה בלה הן תאמינו לי רוצות להיות פה בקהילה בדיוק כמוכם ואפילו יותר אז בבקשה - אל תהרסו\תפגעו במה שרעי וצוות הניהול מארגנים לכם פה לקיץ.
שיהיה לכם אחלה בחלה סבבה פיסטוקים של יום
אוהב, רעי.
:אפרו: