בבקשה לקרוא עד הסוף!שלום לכולם!
הנושא הזה אולי יהיה הנושא האחרון שלי פה... כמה דברים להבהיר לקהילת סטלה זון.... הרוב פה צודק..
אולי אני חופר ואולי אני לא יודע מה וחלקם פה שונאים אותי נכון.... אבל זו לא סיבה לתת לי באן ולסלק אותי באופן אישי... אם לאדמין יש משהו נגדי בסדר אני מבין אז שישתוק וישנא אותי כמו שהאחרים שונאים בשקט פה.... בקיצור אני אומר שאם אתם שונאים שחקן כלשהו זה הזמן שתגידו לי מה.. כי אני משתדל ואני לא בא לפורום רק לעשות בעיות, אני בא כדיי ליהנות ולהכיר פה ילדים חדשים... (אולי וירטואלים) אבל הם עדיין ילדים. וחלקם חברים...
ואני התפייסתי עם כמה וכמה מפה וחלקם פה יודעים.... אז idNz מה שאני אומר לך, זה שאם אתה שונא אותי מתעב אותי לא דע מה... פשוט תשנא באופן אישי כי אני חבר של כמה וכמה מפה.. וזה הוגן להפריד ככה? אחרי שימזתי כמה קשרים פה.... (ואני לא אומר את זה כאילו אני מושפע פה) לדוגמא:הילד האחרון שהתפייסתי איתו היה yOt` Speed ועכשיו אנחנו בסדר... אני ממש משתדל לו לא לחפור לו והוא יודע את זה והוא מאמין לי אתם יכולים לשאול אותו... ובן ZuZu אני לא יודע מה עשיתי לך ואני מתנצל אם עשיתי לך משהו אבל בהחלט באופן אישי אני לא עשיתי לך כלום ואני לא מבין מה הבעיה אז מילה אחרונה בשבילך. סליחה. וחלקם פה פשוט יודעים שאני אחלה גבר, אולי אני חופר קצת אני מודה (וחלקם חושבים שלא קצת וכמה מקרים הם צודקים) ואופיר Crazy Death גם לך אותם בדרים כמו בן לא הספקתי לדבר איתך ואחרי ההשתדלות שלי אני לא אחפור יותר כ"כ הרבה ולך גם לא עשיתי כלום ובטח לא באופן אישי אז סליחה גם לך ... נאור Don Corleone גם לך לא יודע מה עשיתי ולא דיברתי איתך אפילו לו חצי מילה אז גם לך סליחה.... Dont^Exist רועי... בחיים לא אשכח אותך אחייייייי אני ממש מצטער אם עשיתי לך משהו אישי אני מקווה שתסלח לי מתישהו ותוריד אותי מהאיגנור אתה אחלה גבר שבעולם....!!!! ואם הסליחה הזאת בעיניכם גם סתם... אז בבקשה תעשו מה שאתם רוצים.. אני מפרסם נושא סקר עכשיו אתם תחליטו אם אני ראוי בקהילת סטלה זון.