בס"ד.
זאת עבודה ישנה שלי...
ראיתי אותה פעם באינטרנט שמישהו השתמש בה ערך אותה ושם לו קרדיט!
ככה שבגלל זה לא העלתי אותה לפה אז... וגם הפורום נפל באותו זמן... אבל עכשיו כבר מצדי תעשו איתה מה שבא לכם... כל החלק היפה זה ליצור את העבודה ולא לגנוב אותה (למרות שלא נראה לי שיש פה גנבים)...
מידע כללי:
אוקיי מה שבעצם עשיתי זה לקחתי כמה תמונות שכמה צלמים צילמו שאני מכיר באירופה (גם יוצרים... ד"א הקרדיט לתמונות שמור להם...).
נסו להבין את העלילה לבד בעצמכם מתוך העבודה עצמה והטקסט!
הסבר קצר לפני שתראו את העבודה:
שילבתי כמה אלמנטים:
תמונה - לקחתי תמונות וערכתי אותם... כמו שאתם רואים הוספתי הרבה אובייקטים שישפרו את האוירה:
העורב שאתם רואים בצד ימים... הכובע שיש לו על הראש... הקלפים הזרוקים... האוירה והסביבה...
החליפה שלו...
טקסט - התאמתי לתמונה גם מין סוג של פיוט (הטקסט המקורי של זמר אבל ערכתי וליטשתי הרבה כדיי שיתאים ליצירה ולמטאפורות וכו'...) הטקסט מתאר את המצב ואת הדמות שמופיעה בעבודה עצמה... מעבר לזה יש גם מטאפורות ועוד דברים שאם אתם יודעים להבחין בהם אז זה מסביר גם הרבה על החיים הכלליים... הטקסט אולי לא ארוך אבל די קולע... הטקסט מורכז מבית 1 ופזמון 1...
ד"א כתבתי הכל באנגלית כי משום מה אני יותר מסתדר ואוהב לכתוב טקסטים באנגלית... זאת השפה המועדפת עליי להתבטא בשירים/טקסטים אומנותיים...
טוב יש לי עוד המון המון המון דברים להגיד על העבודה אבל אין לי את הזמן והכוח עכשיו לרשום חח...
אז ככה שאני יביא קצת מקום לדמיון...
הנה העבודה:
לינק למי שרוצה לראות רק את העבודה:
http://img175.imageshack.us/img175/4646/darklm6.jpg
הטסקסט עצמו למי שלא הצליח לקרוא את הפונט:
בית-
My suit is dark
My clouds are black
And all things around me pass away
Sometimes I wonder
what if I leave?
פזמון-
I'm dyin to love
Dyin to play
Dyin to get out of here
I'm dyin to live
מקווה שאהבתם... השקעתי פה לא קצת מחשבה על כל זה...
נ.ב
לא להעביר לגרפיקה!!!

הירשם כדי להגיב לנושא