:בסד:
אני מבקש מכולם ליקרוא עד הסוף!!!
היום הורדתי שוב תקרוס פייר ושיחקתי עם הגירסא האחרונה שלו [1.2] אני בטוח שהרוב לא שיחקו בזה פה
בקיצור כל הבאגים המסריחים תוקנו נישארו עוד כמה פאקים בקטנה של דודג'ים שאתה ניתקע במשו זה נותן ל כזה רטט בקטנה לא משמעותי ביכלל
בקיצור הם סידרו קצת תבאלאנס של של המשחק ועשו אותו הרבה יותר נוח
ובקרוב [בחודשיים \ 3 הקרובים בערך] יצא פאץ' אחרון לגירסא הראשונה שזה יהיה 1.5
שיעשו אותו עם שליטה בנשקים יותר כמו של הטקטיקל הישן והתזוזה והרוב שם יהיה דומה מאוד לטקטיקל הישן
[לפי מה שהיוצרים של המשחק אמרו] ואחריו יצא אני מאמין שעוד איזה 8\9 חודשים יצא גירסא 2.0
שיהיה שם גירסאות חדשות למפות הישנות והאהובות בליסטר\סקופ וכו'
בקיצור אני חוזר למשחק הזה כי זה משחק ממש חזק ומיבחינתי למרות שאני נוב רצח במשחק הזה אני מעדיף אותו פי 1000 על הטקטיקל הישן
אני אומר שתנסו שוב תתנו צ'אנס נוסף למשחק הזה זה לא התקנה כל כך מסובכת
מה שצריך לעשות זה להוריד תאנריל 2004 [אני הורדתי מהסבבה די סי זה ירד לי על 200 מהתחלה בלי לרדת]
ואחריו הפאץ' של האנריל שיש לזה לינק HTTP רגיל ואז תמשחק שזה גם על לינק רגיל ומהיר
וסה''כ זה להתקין פשוט לפי סדר הפעולות
למי שרוצה להוריד תקרוס פייר ואת הפאץ' של אנריל הנה האתר עם הלינק למערכת הפעלה שמתאימה לו
http://www.to-crossfire.net/index.ph...d=48&Itemid=24
ולמי שאין סידיקי ובאמת רוצה לשחק שידבר איתי אני יארגן לו
ובקשה אחרונה לאליעד תפתח שרת ישראלי בלי ה-UTAN סתם חארטה וסתם חוסם אנשים בימקום שיהיו 4 שרתים דמו סתם של טקטיקל
שיהיה לפחות 1 של קרוס פייר בבקשה
מי שמסתבך עם ההתקנה שלא יהסס לבקש עזרה פה בנושא אני אישית יעזור לו בטים ספיק או בכל תוכנת דיבור אחרת
בינתיים אנחנו רק חוזרים אנחנו איזה עשרה שחקנים שחוזרים רולקס סניקי וכו' בואו תורידו גם אתם יהיה פאנן לגבות

הירשם כדי להגיב לנושא

))