Satla-Zone
התחברות
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

אשכול: משהו שכתבתי בכיתה ט'[לפני שנתיים וחצי] חחחח גרוע ברמות אבל לא נורא כנסו

MiKoZ MiKoZ מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים

משהו שכתבתי בכיתה ט'[לפני שנתיים וחצי] חחחח גרוע ברמות אבל לא נורא כנסו

תקראו עד הסוף יש כמה יפים חיחיחיחי

כן אנחנו ט'1 שולטים ורק שולי יכולה בנו לשחק, כמו שהצל אומר מי שמתעסק מתרסק, זיו רביבו פה שולט, כל אחד שבא ישר מת, תמיד נוחת על 4 הרגליים כמו פאקינג קאט, לא בורח מהאתיופי שבתחת של קובי מחטט, ואור משה לובש ג'ינסים של ג'ט, אני מחרטט.בוא נעבור חרוז כאן ביגידי או דור אברג'יל, לא רואה ממטר לא רואה ממיל, לאייל אף פעם לא קר הוא לא יודע מה זה מעיל, מי שידבר להוגה בוגה יאכל לראש טיל, לא שכחנו את גיל המפליל, שרב עם ערן ואסף הדחליל, ויש גם את נטלי, שעל כל דבר שואלת שאלות, נכון הפונקציות עצבניות? זיווווווו אתה חושב שהפנים שלי יפות ? (זיו אומר) סתמי לפני שתקבלי מכות, כן בכיתה שלנו יש גם כוכבים מתוכניות, גריזלדה ועטליה רבים למי האף מגיע לקירות, הלו שמעו פיזמון יבני זונות.

עכשיו אני מסדר תחרוזים על המדף, יושבים יפה יפה על הדף לא אני לא ירד לספיר על האף, אחים אני נותן כבוד למיקו שבכוסיות מוצף, אתה תבוא לט'1 בנטלי תהיה מוקף, כל היום תופסת לך תיד, עד שבא לך להרביץ לה עם כפכף. כן הסטייל כזה נדיר, לא כדאי שתדעו כמה המנוש שלה שעיר. ויש לנו נשק סודי שקוראים לו הבונגילה, עם גיא ארביב תחשוב ששמנו אייס ונילה בנרגילה, כי המכה תהיה כל כך כואבת, תפסנו ראש כמו ברכבת, שולי מוצצת עלי רוכבת ומעייפות נופלת.

ויש את קובי חש מסוקס, יש לו ראש מחוספס, עם אלון זאקס עושים ואקס, אה שירלי קנתה ואנס.גל ענתבי חש עבריין הוא גמור, יוצא מהשיעור בלי לקחת אישור
    ,כן הנה תירצה בא לספר לנו סיפור,עד אור הבוקר נמשך כל סיפור,לחרוזים של זיו רביבו תמיד תשאר מכור,הנה, מוגמי מביאה לנו עוגיות חם מהתנור. נועם וגיא שכחו איפה הכיתה,מי המורה,כל היום שואלים 'מה יש שעה הבאה?', ברנר נהיה ממש שכונה, עם מורות מחליפות כל שיעור כל שעה, נמאס לי לשיר על הבצפר הזה , אני הולך לזונה.

פזמון

כיתה מטורפת
    , כיתה משוגעת ,כולם רוצים בשולי לגעת ,נכנסתם ל ט'1 לקחתם מעץ הדעת, שעושה ההפך, הופך אתכם לדלעת, כולם גונבים לחבשוש ת' עגיל, מי פה שולט? זה מיקו ודור אברג'יל מלאים באהבה, רגע יש לי שאלה, אתה חושב שאני יפה? מי אמר שהחיים זה לא משחק ילדים ,ברנר זה שכונה ,גן שעשועים, ת' בנות מחרמנים, זיו רביבו גבר לכל החיים, כן זיו רביבו אוהב המון ,קבלו את דור אברג'יל להגברת האון ,כל השיעור מסתכלים על השעון, הכיתה שלנו היא כמו אופיר חציל שתול, רק מחכים שמתי יהיה צלצול, כמו טופאק שקור, לא מחכים להפסקה, מחכים לשיעור ,קבלו דבר ברור ,זיו רביבו ודור אברג'יל גונב מגנב פטור, תשאלו את קובי ארנליב שיותר סקסי מהארי פוטר, כן קובי הבן זונה גונב לאנשים את הלוקרת פשוט מחכים להכנס לכיתה לגיגה של הבוקר,

ממתי זה כיף ללמוד? תכנסו לט'1 בית משוגעים נעים מאוד

: רק שולי יכולה בי לשחק, כמו שהצל אומר מי שמתעסק מתרסק ,זיו רביבו השולט, לא ,נפצע וגם לא מת, תמיד נופל על 4 רגליים כמו פוסי קט.

הקטע עכשיו מוקדש לדור אברג'יל, לא רואה ממטר לא רואה ממיל, לאייל לא קר הוא ,לא שם מעיל, מי שידבר לבוגה יאכל לראש טיל, הוא יקרא לנטלי ,הוגה בוגה תימני עצבני ,רצחני ,קופיף סובייטי, קובי ראשי ,זה האם סי שלי ,מקפיץ את הקהל, מקפיץ את ההיכל, הכיתה מתחרפנת שאסף טס לחלל ,מי מנור חסן ,עד עידן טל, בחיים לא תשמעו שזיו רביבו נפל ,דור אברג'יל מליון חרוזים מכיל ,ת' בחורות מפיל ,והוא גם אומר שהזרע שלו אכיל! מי שרוצה לאכול, שיהיה בתיאבון ,דור אוהב אותך ,אוהב המון, אחרי לילה עם דור את לא תלכי לישון !!!

ולא לשכוח את אור משה, מליאת אחירון עד עודד מנשה, לא שמעו על כזה תימני, אני אוהב אותך אתה אוהב אותי ,כל הבחורות ,לרגליים של אור נופלות, מי שידבר יקבל מגיא לפרצוף ת' בונגילות, יאללה בלאגן י,אללה מכות, הנה שולי מצליפה בי עם השוט ,הנה אלון הרוסי ,עם וודקה עצבני, ילמד למבחן ,ויכין גם שליפים בשבילי ,לא לשכוח ת' ראשן הערבי ,שאותו כולם שונאים, מנסה להתחנף לכל הילדים, חושב שאנחנו טיפשים ,הקטנת ראש יש רק בסרטים!!!

MiKoZ MiKoZ מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יש כה דפקות ודברים חוזרים כי זה היה כתוב ואחר כך סידרנו את זה זה לא מסודר אבל לא נורא

Jumper Jumper מנותק עתיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אין לי כח לכל זה הבאת אותה בחפירה

WickedSick WickedSick מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    יותם
    קיבל לייק
    4 פעמים
    ^^^^

MiKoZ MiKoZ מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחח אז אל תגיבו יא מניאקים חחח

הסמל האישי של GaLaXy
    GaLaXy GaLaXy מנותק פז"ם עולם
    קיבל לייק
    6 פעמים
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    וואי אחי כישרוני
    אבל רק מי שמהשכבה שלך מבין מה הולך שם :wink:
    זה הקטע שהכי אהבתי
    הוא יקרא לנטלי ,הוגה בוגה תימני עצבני ,:jiggy:

Denis Denis מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחחח אחי יפה יש עתיד..

MiKoZ MiKoZ מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תודה =]]