ניראה אותכם באים לבאר שבע ומביאים לנועם מכות אם לא קופצים אליכם עוד 7000 אנשים אז סתמו ת'פה ותתחילו להרגיע ברור לכם!
סאמק כול אחד פה ניייהיה עבריין משחק לי חצי שנה טקטיקל וחושב ת'צמו יאאלה סתמו כבר חפרתם כמו לא יודע מה יא עברייני מקלדת מכוערים!
ניראה אותכם באים לבאר שבע ומביאים לנועם מכות אם לא קופצים אליכם עוד 7000 אנשים אז סתמו ת'פה ותתחילו להרגיע ברור לכם!
סאמק כול אחד פה ניייהיה עבריין משחק לי חצי שנה טקטיקל וחושב ת'צמו יאאלה סתמו כבר חפרתם כמו לא יודע מה יא עברייני מקלדת מכוערים!
נ.ב כתבתי את זה כי לכול אחד יש פה בעיה עם נועם וטוען כמה הוא ילד חרא אני מכיר את נועם ונועם לא יעשה כלום למישהו שלא עשה לו כלום אם מישהו מחניאק הוא יהיה מניאק אליו אז רדו ממנו!
מי זה נועם בכלל
שמעע למרותת שנועםם חבר שליי מי אתה בכלל שאתה מאיים ככה ההה יהומוו מה אתה יכול לעשות בואא לראשון תוכל חור לתחת יהומו מססריח אל דבר ככה אל אפחד יהומו
חושב אני אחד ההומאים מטקטיקלל שלא יגיב שתרשום כאלהה הודעותת יקוקסינלל
od avaryan mikledet nosaf la statistica.
פח [ארוך]
נועם זה Fantasy גם אני גור באר שבע כל אחד חשוב שהוא סוס אז אם אותם
גברים אז תבאו
לבאר שבע אחנו מזיינים אותכם יא עברייני מקלדת מכוערים!
ma she atem osim ahshav ze avryanut mikledet otistim
מה זה קשור?Originally posted by Bully@Aug 22 2005, 08:08 AM
באמת נועם אחלה גבר ואין לאף אחד סיבה לקלל אותו !!
עזוב כול אחד פה פותח פה משחק אותה יותר מידי מקללים וכול זה אז ניראה אותו מדבר בבאר שבע ניראה מה הוא מסוגל לעשות כול אחד תופס פה גובה!
-נעול ?-
אחחח
אשכול מטומטם
בונא מי משחק אותה מה נכנס בך
א. נועם ילד כלי והוא אחלה גבר...
ב. למה אתה פותח נושא כזה.?
ג. מי אתה?
ד. מי בא לריב?
אם זה בגלל הקטנים אתה סתם מתעצבן....
סתם ילדים שמשחקים אותה גברים..
אל תתעצבן כפרה..
אל תיתיחסו
וגם אתה נועם אל תיתיחס לחראות האלה...
~צו פיוס~
קספר אתה בן 13 מותק איך אתה רוצה לזיין אנשים וואלק אתה אוכל כאף לראש אתה מתחיל לבכות חלאס לשחק אותה עבריינים למה אני מאמין שחצי מהאנשים פה עושים ס-ת-ם רעש אז חלאס שבו בשקט אל תשחקו אותה פליליים :קיר:Originally posted by `CaSp3r-@Aug 22 2005, 10:04 AM
נועם זה Fantasy גם אני גור באר שבע כל אחד חשוב שהוא סוס אז אם אותם
גברים אז תבאו
לבאר שבע אחנו מזיינים אותכם יא עברייני מקלדת מכוערים!