למי שרוצה קצת לקרוא ולהבין מה זה חלום צלול הנה אתר עם הרבה מידע והסברים איך להגיע לחלום צלול.
http://www.planetnana.co.il/lucidity/
תהנו.!
למי שרוצה קצת לקרוא ולהבין מה זה חלום צלול הנה אתר עם הרבה מידע והסברים איך להגיע לחלום צלול.
http://www.planetnana.co.il/lucidity/
תהנו.!
בואנה איזה חפירה...
פרשתי באמצע
זין מישהו מכם יגיע בקרוב לחלום צלול.
זה עניין של לתרגל המון.
הייתי קורא פעם על זה מלא.
מישהו פעם עשה את זה?
מה מרגישים?
אתה מודע שאתה בחלום ואז אתה כאילו בסביבה מציאותית כמו שאתה מסתכל על המסך עכשיו ואתה יכול לעשות מה שבא לך בחלום הצלול כמו לאנוס לזיין מישהי שתמיד רצית. לעוף לנשום מתחת למים וכו וכו.
חחח זה באמת עוזר הדבר הזה?
זה מגניב אבל זה מפחיד,שמעתי סיפורים שאנשים חשבו הם בחלום קפצו מחלונות.
לא יודע אם זה קשור לחלום צלול
יש לי מקרים שאני שוכב ואז אני קם בבהלה כי אני חושב שנפלתי..
לדוגמא אני חולם שאני משחק כדורגל ואז פתאום אני נופל ואז אני קם כאילו באמת נפלתי
חחעחעח לי היה פעם חלום צלול שסוף סוף הצלחתי להשמיד את הגזע הנחות הזה שניקרא ערסים וכל שאר בני הדת...
ואילו לי היה חלום בו תהיתי וניסיתי להבין מה אנשים כמוך עושים בעולם..במקור פורסם על ידי MetalWorld
אני הצלחתי לחלום פעם חלום צלול... וזה היה אחד הדברים המטורפים... על אמת אחד הדברים!
מזיינים והורגים אימאות של ילדים מושפלים כמוך כמובן....במקור פורסם על ידי Nąti
יאא אמהלהלהלהה גםם לי זה קוראא לפעמיםםם באמאא שליי זה קוראאאאאאא ליייי !!במקור פורסם על ידי Nąti
אתה כזה יושן פתאום אתה מביא קפיצה כי אתה חושב שאתה נופל מאיזשהוו מקוםם \\
תעיפו תבן זונה הזהבמקור פורסם על ידי MetalWorld
הוא סתם מביא עצבים לאנשים
עדיף בלעדיו לא?
גם בלעדי אימא שלך עדיף לא?במקור פורסם על ידי `spawn
אני בקושי זוכר חלומות שהיו לי אבל היה לי אחד לא מזמן שהיה נראה לי בול כמו אמיתי שבסופו התעוררתי :|
במקור פורסם על ידי Nąti
זה קורה לכולם,אתה חושב פתאום דוחפים אותך את עף המיטה מנסה להתחמק.
אבל זה לא קורה שאני יושן בלילה,זה קורה לי שאני יושן צהוריים ככה לא יושן מת רדום כזה.
חחח נתי גם לי זה קורה הרבהבמקור פורסם על ידי Nąti
ומזה החלום הצלול הזה כאילו אתה יכול לשלוט בו ממש וזה כיף כזה ?
אם כן אני מתחיל לתרגל חח
^^
כן זה משהו כזה,אבל יש בעיה,שאתה ממש עמוק בזה ונכנסים לזה מהר,אתה לא מבדיל בין החלומות למציאות בגלל זה אמרתי בהודעה קודמת שהיו אנשים שחשבו שהם בחלום וניסו לעוף מהחלון כמו פיטר פן,אבל הבעיה שזה היה המציאות והם התרסקו.
נראה לי שזה שטות אחת גדולה