שם: אוראל
תרומה כעת + תרומה לעתיד כרגע אין הרבה מה לעשות שם חוץ מלשתף אנשים במוזיקה אמיתי ולעתיד אני מתכנן להביא יותר ויותר לינקים
עכשיו לא כל כך הבנתי בקשר לשאלה של ותק בפורום כי אני פה שנה +/- אבל בפורום שספציפי הזה אני נמצא כיום? חחחחחחחחח סתם לא אבל יש לי פול שירים ובלאגנים והכל מכל הסוגים למעט שירים בעיברית/ערבית (מה שאני לא מבין זה איך אנשים שומעים את החרא הזה)
שם הפורום כמובן:רוק ומטאל אבל בעיקרון יש לי לינקים להכל פשוט שמעתי ששם מחפשים מנהל דחוף אז...הייתי מבקש גם אחראי קטגוריה אבל התפקיד מאויש
הערות:לא יזיקו אפילו שני מנהלים בפורום הזה כי אני לומד בפנימיה צבאית :< וליפעמים אני לא מגיע הביתה אפילו שבועיים :hissyfit: ולמרות שרשוםלא לבקש פקח/ אחראי קהילה (משהו כזה) אני פשוט חייב כי יש לזה צבע יותר יפה:laugh: ואם יש איזה מקום לאחראי קטגוריה פנוי גם טוב למה ירוק זה צבע בן זונה בפורום הזה זה נראה הכי חייתי! וכן יותר מהצהוב אל תיבכו חחחח יאללה דברו איתי!!!

הירשם כדי להגיב לנושא
מה עוד? אה שומע רותם המנהל זה בשביל לנקות את הנושאים הישנים שם למחוק/לחדש קיצר אני צריך תשובה כמה שיותר מוקדם (שבת) כי אני חוזר עוד יום וחצי.....