יש מדריך איך לפרמט את המחשב?!
קח 200 שקל+-
קח טלפון
תקשר לטכנאי
תזמין טכנאי
ותחכה
זה לא מסובך כל כך.
אם יש לך ידע בסיסי במחשבים אז אתה תסתדר.
תכניס את דיסק ההתקנה ותעקוב אחרי ההוראות וזהו.
תצרוב דיסק התקנה של וינדוסXP עם "בוט", תעשה ריסט למחשב כנס לביוס שלו ותגרום למחשב לא לעלות מהארדיסק, כלומר שיעלה מהסידירום, עשה אישור ושמור ותעשה ריסט.
עכשיו תכניס תדיסק של הוינדוס XP עם ה"בוט" שלך ופשוט שמה תלך ע"פ ההוראות, פרמט כונןC\B\E ואז תתקין תוינדוס על אחד מהם, לא קשה :O)
מי שעושה את זה הוא וואחד פראייר...Originally posted by porche man@Aug 31 2005, 01:58 PM
קח 200 שקל+-
קח טלפון
תקשר לטכנאי
תזמין טכנאי
ותחכה
תביא 250 שקל אני מפרמט לך תמחשב אבל תשלם נסיעה עד לנתניה
חחחחחחח ..
אתה סתם הומו חחחחחOriginally posted by Do13v@Sep 2 2005, 09:04 PM
חחחחחחח ..
מי שעושה את זה הוא וואחד פראייר... [/b][/quote]Originally posted by Crazy Death+Sep 2 2005, 10:44 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Crazy Death @ Sep 2 2005, 10:44 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-porche man@Aug 31 2005, 01:58 PM
קח 200 שקל+-
קח טלפון
תקשר לטכנאי
תזמין טכנאי
ותחכה
ילד בן 11\12 הוא אני יודע לפרמט אבל הוא ביקש הסבר אז הוא קיבל :X
רועי משחק אתה גאון מחשבים וואו אז אתה יודע לפרמט איזה גבר פשש תופס ממך טכנאי עכשיו..
מה משחק'תה ?Originally posted by MasTer^T@Sep 7 2005, 12:46 PM
רועי משחק אתה גאון מחשבים וואו אז אתה יודע לפרמט איזה גבר פשש תופס ממך טכנאי עכשיו..
אתה ילד טמבל ?
חצי מהפורום אם לא יודע לפרמט זה לא מסובך :\
זה שיש לך בעיות וזה אני מבין אבל למה אתה חושב שאני משחק'תה
כולה פירמוט יש פה אנשים שיודעים פי אלף ממני..........
מאה שקל אני מפרמט לך מגיע עד הבית שלך איפה תמצא מחיר כזה?
תוציא את ההארדיסק ותקע אותו למיקרו ל5 דקות הוא יצא מפורמט לגמרי...Originally posted by The^KiNg~BoY@Aug 31 2005, 01:08 AM
חעחעחע.
שיטות של רו**ם.
חחחח דולב דולב אני יביא לך אבל תשלם על הנסיעהOriginally posted by Do13v@Sep 2 2005, 09:04 PM
חחחחחחח ..
תוציא את ההארדיסק ותקע אותו למיקרו ל5 דקות הוא יצא מפורמט לגמרי... [/b][/quote]Originally posted by insan1ty+Sep 8 2005, 04:20 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (insan1ty @ Sep 8 2005, 04:20 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-The^KiNg~BoY@Aug 31 2005, 01:08 AM
rofl
לפרמט זאת לא הבעיה וכל ילד בן 11 יכול להתקין WIN XP
הבעיה זה להתקין אותו כמו שצריך(לחסום שירותים,למחוק קבצי מערכת רגישים וכ"ו)
העצה שלי זה תזמין מישהוא מקצועי.
אבל בגלל שביקשתי ניתן לך מדריך מקוצר.
1)קודם כל צריך גיבוי לקבצי המידש שיש לך בכונן C (תמונות,טקסט,מוזיקה וכ"ו) תוכנות ומשחקים אי אפשר לגבות אבל Saves, הגדרות קבצי Reg וכ"ו אפשר.
2)כמו שכבר אמר Myth אתה צריך לעשות ריסט למחשב ולהכנס לביוס (בדרך כלל ללחוץ על הDEL אין ספור פעמים עד שאתה רואה מסך כחול, שם אתה יורד לעמודה השניה (בד"כ) ומחפש שם Boot Sequence ושם את ה CD-ROM לפני ה C,HARD DRIVE יוצא מהחלון עם Esc ויצא מהביוס כאשר שמרנו את ההגדרות ולא לצאת פשוט בעוד Esc.
3)עכשיו אתה צריך להכניס את דיסק הWIN XP שלך לכונן, ולחכות עד שתראה שורה שתבקש ממך ללחוץ על מקש כדי להעלות את המחשב מהדיסק (ללחוץ על מקש אחד, לא על כולם ביחד...אותו אפקט).
4)עכשיו שעלתה תוכנת ההתקנה של הWIN נלחץ ENTER כדי להתקין מחדש את הWIN וF8 כדי לאשר את ההסכם (לא ממש חשוב לקרוא אותו,התקנתי בערך 200 מע' הפעלה ואין לי מושג מה כתוב שם) עכשיו יעלה מסך שיראה לך את הWIמ הנוכחי שלך,לחץ ESC כדי להתקין מחדש ובחר את כונן C תעשה, המלצה: לחץ עך D כדי למחוק את הכונן ואז L לאישור, ואז C וENTER כדי ליצור אותו מחדש (כך נמנע נקבל מע' הפעלה נקיה מפגמים שנוצרו בהרדיסק)נלחץ ENTER על כונן C נחבר מע' קבצים שמתאימה לנו(כוננים גדולים יקבלו NTFS קטנים FAT32 לקבלת ביצועים טובים יותר במשחקים) נלחץ F והפירמוט התחיל.
4)כאשר המחשב יעשה ריסט לבד לא נלחץ שוב על כל מקש אלה ניתן לו לעלות לבד.
מכאן נשאר רק למלא מספר סריאלי ופרטים אישיים ( מי שמתקין מדיסק WIN באנגלית עדיף שיתקין שפות מתקדמות כמו עברית)
בהצלחה![]()
כל הכבוד אחי
אחלה השקעה תמשיך ותצליח
תודה רועי
תוציא את ההארדיסק ותקע אותו למיקרו ל5 דקות הוא יצא מפורמט לגמרי... [/b][/quote]Originally posted by insan1ty+Sep 8 2005, 06:20 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (insan1ty @ Sep 8 2005, 06:20 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-The^KiNg~BoY@Aug 31 2005, 01:08 AM
כן זה עובד בדקתי...
לא בעיה לפרמט
מפעילים את זה דרך ה-boot כמו שרעי כתב
ועולה לך חלון
reciving boot from cd משהו כזה אתה לוחץ על איזה כפתור עולה לך כחול ואז אתה עוקב אחריי ההוראות פשוט מאוד