אני מבקש לפתוח פורום בשם GUNZ ו אני רוצה לנהל תפורום אני מבין במישחק משחק הרבה יש לי הרבה חומר להביא לכם ויש לנו םה כמה ילדים שמשחקים איתי כבר
אני מבקש לפתוח פורום בשם GUNZ ו אני רוצה לנהל תפורום אני מבין במישחק משחק הרבה יש לי הרבה חומר להביא לכם ויש לנו םה כמה ילדים שמשחקים איתי כבר
כן גם אני שיחקתי בזה אני רמה 30
אחי אי אפשר לפתוח פורום ל4 אנשים... אם אני יראה שבאמת יהיה קהילה לזה, נפתח בכייף... יש לך התחלה של משהו? כמה אנשים שאתם משחקים ביחד וצריכים פורום? או שאתה סתם מבקש...
דווקא תאמת שיש קצת אנשים לזה ואפשר גם להביא המון ישראלים מהמשחק עצמו לסטלה ולפורום GUNZ ותאמין לי שיש המון ישראלים שמשחקים בזה וכך נוכל להביא גם ילדים חדשים בכלל לסטלה זון וגם לפורום שנו מבין אחי!? ואפשר לשים אותי ואת whitebunney מנהלים או מצידי רק אותו לא אכפת לי.. אבל לפי דעתי אם נפתח פורום כזה תהיה אחלה קהילה.. וwhitebunney בקשר לתמיכה בכייף אחי מתי שתרצה..![]()
תראה אחי אישית מהפורום בנתיים יש 5 אנשים ואולי יותר
וכל מישחק פה התחיל מקצת אפילו TO לא התחיל ישר עם כולם ..
תאמין לי יש לי חומר להביא לפה...
עזבו את הקטע של ה-להביא....
מסתכלים על מי שנמצא כאן בפורום, במידה והרבה שפה משחקים(ולא שיחקו[בעבר]), וירצו פורום שכזה, משמע יהיה ביקוש, יפתח פורום. (=
אני שיחקתי ולא אכפת לי לחזור אם יהיה פורום של זה והורדה ישירה
אני תומך..
נו אזז בנתיים יש פה 7 אנשים ששיחקו אני חושב שזה די טוב להתחלה
גם אני שיחקתי
פורום GunZ יכול להיות מאוד טוב..
אפשרי זה לפתוח תת-פורום תחת משחקי רשת נוספים.
http://84.95.240.250/~satla/forums/f...splay.php?f=92
במידה ותיהיה קהילה גדולה, מעל 30 איש ככה, זה יהיה פורום בקטגוריה ולא סאב פורום
עכשיו ההחלטה של הכתומים
טוב זה בסדר בשביל התחלה![]()
תשמע יש לי פה שתי חברים שגם שיחקו בזה ומאוד ישמחו לקחת חלק בפורום הזה ואני בטוח חוץ מזה שהרבה קהילה תבוא לפה בגלל זה כי אם תשחק במשחק אתה תראה שכל משתמש שלישי רביעי זה ישראלי...
אני גם תומךך
נו הנה תראה כמה תומכים אחי לפי דעתי נילך על זה, זה יביא הרבה קהילה..