הפועל עגלות...יצא להם הגרלה יותר קלה מכולם..
ראית ביתר מה עשו להם...
כל הגדולות חוץ מביתר
הפכו להיות קטנות העונה
הפועל שיחקו אותה עם 3-0
הפועל עכשיו עם התחלה לא טובה נראה מה יהיה בהמשך
:בסד:
היה משחק חרא למכבי בדוגרי לא היה מאמן ואבי נמני לא יכל לקחת הכל עליו בכל זאת.. אם גיא לוי היה מסכים לאמן את הקבוצה לדעתי היא הייתה משחקת בהרבה יותר טוב :\ לא נורא בהצלחה להפועל..
שיעלו..
לפחות טיפת כבוד למדינה אחרי מכבי ת"א הקבוצה הגרוע הזאת.
לפי דעתי היינו יכולים לשים את הפועל חיפה במקומה אני שם כסף שאנחנו נהיה יותר טובים..
מכבי ת"א שיחקה על הפנים בהגנה. אי אפשר אפילו להגיד שהיתה הגנה בכלל... זה מה שקורה שכל ההגנה חוץ מיובל שפונגין לא יכולים לשחק(פציעות, ואורי שיטרית הורחק בגלל אדום שלא היה צריך להיות נגד סנטה קולומה). ארז מסיקה חלם לו שם בהגנה ביחד עם ניסו קפילוטו ואביב חדד האלה...
מה לעשות, אי אפשר לעשות הגנה מתואמת בתוך שבועיים, במיוחד עם שחקנים שלא אמורים להיות בהרכב הראשון וגם שפעם ראשונה או שניה רק משחקים ביחד. אם יבריץ' לא היה משחק, אלא גיא סולומון, גם חמישיה מכבי היו חוטפים שם על הראש.
שכולם יחזרו מפציעות והרחקות, בתוספת ג'ונתן שהביאו עכשיו(שחקן ממש לא רע ממה שאני זוכר כשהוא שיחק עם בניון ואווט בסנטנדר), יהיה מאמן נורמלי(ולא אבי נמני מאמן/שחקן בפועל, וויקי פרץ עומד על הקווים רק בשביל שיהיה אפשר לרשום מאמן בטופס משחק), וכולם יתגבשו גם בחלק הקדמי וגם בחלק האחורי, מכבי ת"א תהיה אחת הקבוצות החזקות בליגה.
מכבי נתניה שיחקה לא רע, אבל אם עטר היה פחות פוחד מההתקפה של הפורטוגלים, מכבי נתניה היתה יכולה לעבור...
את הפועל ת"א לא ראיתי, ככה שאני לא יודע מה עם המשחק שלהם, אבל כל הכבוד להם שהם היחידים שעלו מישראל לשלב הבא למרות שאני שונא אותם.
הפועל בשלב הבא נגד AIK משבדיה נאי מאמין שהם יעברו
איזה באסהה לייריה זונות דקה 84 שמו לנו גול
רועי היית בסוף במשחק?!
נווו אתם משווים תקבוצות שמכבי והפועל קיבלו לפ.צ קופנהגן קבוצה ליגת אלופות טיפוסית...
ועוד ביתר היו הרבה יותר טובים מהםם לפי דעתי עם ביתר היו בגביע האופ"א היינו מגיעים לפחות עד הרבע גמר ככה....
לינק אחד שווה 1000 מילים
http://www.beitar.org.il/sys/turs/read.asp?id=38
כן אוהדי הפועל המגעילים האלה