מה העמדה שלכם בעניין ולמה?
מה העמדה שלכם בעניין ולמה?
:confused:יגאל אולי תלך לישון ?
משעמם לך ..
חחח סמים קלים יכול להיות לנסיון לא קבוע ...
אלכוהול סבבה כיף לישתות עם חברים ץץץ
יותם מי אמר שסמים קלים זה לא סבבה וכיף לעשן עם חברים?
shma ahi samim kalim yahol lavo be tov mamash paam be keilu be eize hodesh o yoterkaha ani tahles maadif leorid kama beers anaaref liot mabsut meazmi ve zeo
no hebrew blat
אחי לא יודע אני לא ממש אוהב לישתות וודקה ולעשן אבל בירה ולעשן זה אולך בן זונה אבל נגיד אני רוצה להיות ממש מסטול אז למה לא אני שותה בכייף וגם מעשן אבל אחי קודם צריך לעשן ואז לישתות למה אם שיתשתה ותעשן זה רק יוריד לך סטלה
יגאל אני לא אומר שזה לא כיףף אבל עזוב אותך היתמכרויות וזה סתם מזה נותן לך ...
ת'יודע שעכשיו גילו בסמים קלים גמו גראס וכד' חומרים שקשורים איכשהוא לקוקאין ויש להם תופעות של דום לב וכאלה ...
אתה יודע שבעזרת הTHC שזה החומר הפעיל בגראס מטפלים בחולי סרטן?
אתה יודע שאנשים שאכלו טראומות מפיגועים/מלחמות או כל דבר אחר מעדיפים לעשן ולא לאכול את כל הכדורים (הכימיים) קלונקס, פרוזאק וכאלה ואחרים שהם נוגדי דיכאון, שהפסיכיאטרים רושמים להם לקחת?
התמכרויות? למה אין אלכוהוליסטים?!!?!?$?#@!?#@ מה אתה מזיין תזין יותם
שתיהה
אלכוהול יגאל מה לקחת אותי סמים חחח
יש התמכרויות לאלכוהול אבל יותר קל לדעתי להתמכר לסמים קלים אפילו שהם הקלים..
וזה בנאדם עם ניסיון בשתי הדברים אמר לי..
אני ממש שונא לשתות תמיד שאני עם חברים אני שותה בכוח ויוצאת לי הנשמה עד שאני מצליח לשתות כמות בשביל לקבל סטלה ואני מכיר הרבה אנשים שהם מעשנים דברים קלים כמו מריחואנה וחשיש גם.. והם אומרים שזה עושה הכי טוב בעולם וזה לא מזיק בכלל... והם כולם מאושרים למרות שאין להם סיבה בתהחשב למצב שלהם :\
קיצר אז אני מתתת לנסות אבל אני פוחד שזה לא מזיק בטווח הרחוק או משהו כמו שחפרו לנו פעם בבית ספר וכאלה.. אז אני לא יודע :confused:, מה שכן אבל בפעם הבאה שאני בהולנד (אני שם איזה פעם ב3 שנים אחותי גרה שם...) אז 100%!!! שאני מנסה שם גראס או מריחואנה כי שם זה הכל טבעי ולא מחבלים לך בזה לפני זה ישר מהטבע וכולם שם מעשנים אז אני ינסה...
--
סאמק ב10 אני צריך להיות בבה'ד20 להתחיל תקורס איך אין לי כוח לזה!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:
:sad:
נערך בפעם האחרונה על ידי ParGo : 16/09/07 ב 10:38 סיבה: החיים בזבל
אלכוהול ... אין מצב שאני יגע בסמים !
פינלנדיה עד המוות
חח קיבלתי היום הזמנה מי בולנט
הזמנתי באנג קרח
אלכוהול סבבה עם לערבב אבל לא להגזים.. עם צחוקים וזה אז בכיף אבל לא סתם ככה כמו מושפעים
וסמים קלים לא ניראה לי
תאמת אני נגד סמים,עדיף אלכוהול.
אבל אם אתה רוצה זה בעיה שלך,תנסה.
זה שמתלהב פה שהוא לוקח סמים,במקומך היתי מוריד פרופיל יא " מגניב " כי זה סתם חארטה לדעתי
אלכוהול כמו גדול בלי לערבב עם כלום,אתה נהיה מסטול מהר :]
אלכוהול זה כיף..
אני עישנתי פעם אחת לניסיון סמים קלים אני עישנתי גראס יעני..
שמתי גם בגוינט גם בנרגילה..
אישית זה עשה לי כיף אבל אני לא יקח שוב בזמן הקרוב אם בכלל
אלכוהול אני אוהב ..אני יכול לשתות הרבה מאוד בלי לקבל תסוטול שאני רוצה.
מי שרוצה לקצר תהליכים שיעשן גוינט וסלאמטק...מגוינט אחד לא תתמכרו אל תתדאגו..
:בסד:
אני לא הכי אוהב לשתות יענו זה לא מפריע לי פעם בה אבל לא כמעט כל שבוע כמו חברים שלי :\ ואני לא מעשן אז ככה שסמים לא מדברים אלי בגרוש