סתקלו איזה זילזול יש בחתימות וסמלים יש שם בקושי אנשים המנהלים שם לא מחליפים אתגרים (האחרון ליפני חודשיים העצבה שלו) לא יודע לא כול כך אכפת לי כי אני כבר לא ממש מיתעסק בזה אבל ככה לא יהיה אנשים בקהילה הזות
סתקלו איזה זילזול יש בחתימות וסמלים יש שם בקושי אנשים המנהלים שם לא מחליפים אתגרים (האחרון ליפני חודשיים העצבה שלו) לא יודע לא כול כך אכפת לי כי אני כבר לא ממש מיתעסק בזה אבל ככה לא יהיה אנשים בקהילה הזות
אחי הלימודים התחילו והשנה לרוב הקהילה יש בגרויות לפי הסקר שעשו (מי עולה לאיזו כיתה והרוב י' כיתת בגריות)
אז יש פחות זמן לפורום :/
מה בגריות באמת לא קשור אחי
אני לא מבקש מאנשים ישבוא להתחיל להכין חתימות אני מבקש יסדרו את הבאלגן שיש שם
:hissyfit:
תיראה מה עשית! עכשיו נתי בוכה בגללך X:
חחחחחחחחחחחחחחח ותכלס הוא צודק בקשר לאתגר מה באמת לא החליפו אותו איזה חדושיים כמה אפשר כבר יש מנצח..(Pally)
נגיד לכם תאמת, מיציתי
מיציתי את עניין החתימות והניהול בפורום ההוא ועוד שבכלל אין הרבה משתתפים רק בגלל זה הפסקתי
ידעתי שדודו לא יוכל לעשות בתדירות גבוהה באתגרים כי הוא התגייס
הרבה הפסיקו לעשות
אי אפשר ש 4 אנשים השתתפו באתגר
מעבר לזה, ניסיתי לנהל את גראפיה ועיצוב אתרים שהיה ייכול ללכת נחמד אבל אין ביקוש והיענות
אז.. לא יודע =|
המצב מיתדרדר ברגע לרגע :|
תמיד בריא להכניס מנהל חדש עם נסיון, שיביא דברים חדשים, רעינות חדשים...
הקטע שבפורום פה אין הרבה מעצבים, צריך פירסום לפורום ואולי ככה נשיג עוד מעצבים לקהילתנו
תאמין לי
תסדר לי 9 מעצבים שישתתפו קבוע
עדיין שומדבר לא אבוד יש לי 7000 תמונות לחתימות מסודרים בסטים בנושאים + ניקים
הכל יהיה.. כל אתגר אני יוסיף כלי שיעזור פה למעצבים
רק שתהיה היענות, לא חבל ?
אל תסתכלו עליי זה תורו של נתי להעלות אתגר =ם
והוא גם לא רוצה להעלות הצבעה למה שכבר יש...
ואני הפסקתי להיות פעיל בפורום כי נמחקו לי כל המברשות וכל החרא הזה עכשיו הפוטושופ שלי לא שווה שקל..אי אפשר אפילו להוציע צבע נורמלי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חרטאאאאאאאאאאאאא
תגיד שאתה רוסי עם ריח של שום
דעייייייייי