יש לי בעיה במשחק אני נרשמתי דרך האתר נכנסתי לדואר השארתי את הדואר ואז אני נכנס למשחק רושם שם וסיסמה ואז כלוםם לא קורא
יש לי בעיה במשחק אני נרשמתי דרך האתר נכנסתי לדואר השארתי את הדואר ואז אני נכנס למשחק רושם שם וסיסמה ואז כלוםם לא קורא
אולי מאמון יעזור לך
גם לי זה קורה לפעמים ..
תפעיל ת'משחק מחדש ונראה לי שהם יופיעו, אם לא כמו שמוחאמד אמר חכה למאמון.
אני ושי ניסנו את הקובץ XT_V3.PAK הוא שלח לי והצלחתי להכנס לשרת אחרי שהוא שלך לי ip כי לא ראיתי את השרתי וגם יש בעיה שלא רואים כוונת וגם יש לי בעיה בשם והסיסמה שלוכך לזה 100 שנה להכנס ובלי ה-XT_V3.PAK אני בכלל לא יכול להכנס לשרתים חרא חרא חרא
מאמווווווווווווווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןן תעזור לי איפו אתה????????????????????????????????????..................................
הבן אדם מסובךךךך עד הסוףף עד שהצלחנו להכנס לשרת אין לו כוונת בגלל הקובץ XTV3 והכפתורF2 לא עובד קיצררר מאמון תעזור לו
תסתכלו בהגדרות של המקלדת
מה אתם צריכים את מאמון על כל דבר קטן
לחשוב קצת לבד ילדים
שמעו הכוונת זה לא מה שמפריע לי עכשיו זה נתקן יותר מאוחר יש לי את הבעיה שאני רושם שם וסיסמה ואני צריך לחכות במשך 5-10 דקות עד שזה יכנס ולפעמים גם לא וגם בסוף אני לא רואה שרתים אז אני צריך לרשום כונקט משהו כזה ואז Ip זה הבעיה המעצבנת ביותר בקשר לכוונת אחר כך נדבר
זו כבר בעיה בשרתים של UBI או בחיבור אינטרנט שלך
חכה יום ותגיד לנו אם זה ממשיך
שמע אינטרנט זהב זה חרא הוא עשה לי בעיה במשחק הקודם ששיחקתי מתי שהיה לכול פינגים מתחת ל90 לי היה מעל 165 ובדקתי את זה אם עוד אנשים שיש להם אינטרנט זהב ולכולם זה ככה בקיצור הבעיה היא רק אינטרנט והבעיה היא שאבא שלי לא ירצה לשנות אינטרנט :sad:
ברח מהקקות האלה אם חוסמים פורטים ודופקים עוד הרבה דברים
צעק עליו קצת עד שהוא יחליף
תגיד לו שדופקים אותו והאינטרנט בכלל לא עובד
חרטט אותו קצת עד שהוא יבין שהוא משלם סתם ואז יפריע לו
נראה מה אני יכול לעשות :laugh:
אני לא מבין בפרוץ הכול היה טוב ויפה ובמקורי הזה הכול חרא
נערך בפעם האחרונה על ידי NesTea : 16/09/07 ב 21:32
אם אתה מחליף, אז לך רק על אינטרנט של בזק בין לאומי.
יוס זה כנראה הבעייה שלך אתה לא מצליח לשלוח פינגים לשרתים של UBI רק עם השרת של חמאד אתה מצליח יש לך אותה בעייה כמו של עומרי אבל הוא הצליח להגיע לרשימה אתה תהיה חייב להתחבר ידני ורק לשרתים הישראלים
כמו שאילינג אמר אם אתה עובר אז רק לבזק בן לאומי !
לי יש 012 ופועל די סבבה יוסי !
אין לי בעיות בפאר קריי ..
חחחח
דבר ראשון אתם אלו שעשיתם תמשחק לקשה ומלא בעיות
בקשר ליוסי
תשמע אחי תעשה התקנה חדשה למשחק ובלי לעשות XT_V3 בסדר?
אם זה יעבוד אז לא הסתדרת עם ה XT אחי
תתקין מחדש ותגיד לי מה יהיה
אגב אתה חייב להסיר תפאץ' בהתחלה ( אותה דרך כמו שהתקנת אותו )
ואז להתקין מחדש תמשחק
capish?
אז מה שאני צריך לעשות זה למחוק את המשחק כולל הפאץ => להתקין מחדש=>ולהגיד לך אם זה טוב :laugh:
עריכה: הצלחתי לרשום שם וסיסמה וזה עשה לי את לוגין uba.com וזה נתקע על זה שעהההההההה
נערך בפעם האחרונה על ידי NesTea : 16/09/07 ב 23:57
חח יוס זה UBI זה כבר בעייה באינטרנט תנסה לכבות תמודם כמה דקות ואז לנסות ולבטל את כל התוכנות כמו אייסיקיו מסנגר אימיול הכול תבטל
יוסי יא מלך!!!
יש לי גם אינטרנט זהב ויש לי את אותה הבעיה!! זה עושה לי "לוגינג טו יו בי איי" שעה!!
ואז לא עושה כלום זה בעיה עם הספק הוא חוסם לך את הפורטים של יו בי איי..
או שתחליף ספק או שתתקשר עליהם ותגיד להם שהם חוסמים לך..
לי אין כוח לעשות את זה..:o_O::o_O::o_O:
תעשה התקנה שוב פעם.
ותסיר את הפאץ'.
זה אמור לעבוד.
אני יעשה את זה בשבילכם מחר!
גולד אחי דבר איתי מחר אני יתקשר בשם שלך ואני ישאל:dull: