מכיר את זה שאתה מנסה להתחבר למשחק והוא אומר לך cannot conecting to the game plz check the network. אז יש לי פתרון:
להיכנס להתחל-הפעלה ולרשום regedit.
שם להיכנס ל: HKEY_LOCAL_MACHINE/system/CurrentControlSet/services/tcpip
בתוך התיקיה Tcpip יש תיקיה ששמה parameters וצריך רק לסמן אותה.
אחרי שסימנתם יופיעו קבצים בצד של המסך.
יש ללחוץ על מקש ימני ואז על חדש ושם לבחור ערך D-WORD ולקרוא לו בשםGlobalMaxTcpWindowSiz.
עכשיו צריך להיכנס לערך החדש שיצרנו (לחיצה כפולה) לסמן את עשרוני ולרשום בפנים את המספר 8850000.
אחר כך צריך להכין עוד ערך D-WORD ששמו יהיה TcpWindowSize ולעשות את אותו הדבר שעשינו בערך הקודם. לאחר מכן ללחוץ על F5 (שזה רענן) ולהפעיל מחדש את המחשב.
מגיעים עם זה למהירויות של יותר ממגה בייט!!
***אני ממליץ להתעסק עם הריגסטר רק למי שמבין בזה מי שלא מבין ברגיסטר שלא יגע בו!!!(מומלץ רק למבוגרים מבינים במחשבים)***
מכיר את זה שאתה מסנה להתקין את flyff ובאמצע הוא אומר לך שיש איזו שהיא בעיה ב- patch.
אז יש לי שני פתרונות בשבילך:
ותעשו RUN AS ואז יש לכם לסמן למטה
"the following user" תסמנו את זה ויש לכם שם
אם אתם לא יודעים את הסיסמא כמוני או שלא מצליח או משו ..
תעברו ל2 (2 מומלץ ללא מבינים במחשבים).
http://www.jamboneau.info/downloads/flyff_install_pb.rar
תוריד את הקובץ הזה תפתח אותו עם WINZIP או WINRAR
ואז תעתיק את שלושת הקבצים שהיו לתוך איפה שflyff מותקן אצלך
ואז תעשה YES TO ALL, וזהו תנסו להריץ את flyff עכשיו, וזה בטח יעבוד.
1. תלחצו מקש ימני על הסמל של flyff administrator ~ תסמנו את זה תעשו תסיסמא ותנסו 2. 3. צימצום בעית הלאגים- תוכנות דרושות:
1.CCleaner -הורדה כאןw.filehippo.com/download/9838386a743262a2d7aaedfb3b432ae2/download
2. הורדה שניה ,Registry Mechanic 4.0 3.וAd- Aware SE Personal 1.06 אותו אפשר להוריד פה התקינו את 3 התוכנות, תריצו אותם ,אל תגעו בכלום שם תנו לזמן לעבור .
הסברים, CCleaner מנקה קבצים זמניים,Cookies ,התקנות וPacks ישנים ,זבל שנמצא בכל מחשב בכל זמן
Registry Mechanic 4.0 , ניקוי , ותיקון הר'גיסטרי אין מה לפרט. ad-aware -תוכנה מוכרת ,חיפושים אחרי Hack Packs ,Trojans,SpyCookies ועוד. יש עוד המון המון תוכנות, ואם תרצו עוד תקבלו עוד דברים שימושים. אחרי הרצה כזו, של 3 התוכנות האלה,קודם כל תרגישו בהבדל,של המחשב עצמו, הגברת מהירות תגובות , וכו'. אם,זה באמת בעית המחשב הלא מטופל,הלאג ,זאת אומרת ,שליחת Ping/Ms לשרת מרחוק אמורה להשתפר דרסית. מומלץ לאפס את המודם אחרי ,ואת ניהול מצב האינטרנט במחשב,זאת אומרת "לא זמין" במערכת האינטרנט ואחר כך להחזירה ל"זמין" ואיפוס ידני של המודם עצמו על מנת לעשות renew ip במקרי הצורך. אתר ידוע לבדיקת ms מהמחשב האישי,אל שרתים כלל עולמיים הוא http://www.speedtest.net אם עדין, יש לכם אותו הMs לשרת המוצא ,זה כבר לא תלוי במצב המחשב האישי,אלא או בשרת,או בספק. שוב,יכול להיות שלהרבה מהמחשבים ,הבעיה היא לא הניקיון,אלא הספק אבל גם הפוך,לא הספק אלא המחשב. לשאלות אפשר לפנות אליי.
__________________________-
אני חבר של מי שעשה תמדריך הזה לבעיות תגידו לי ואני ידבר איתו שיפתור לכם