היי.
אני צריך עזרה לגבי החלטה על איזה לוח אם אני רוצה למחשב החדש, אבל לפני לוח אם צריך להחליט על chipset.
כרגע אני יודע שה- chipset האחרון מ NVidia זהו ה- nForce 680i, שהוא כמובן SLI READY.
ומולו יש את האחרון של אינטל ה- P35 או יותר נכון הגרסה החדשה שלו ה- X38, והוא תומך Crossfire, בצורה מטומטמת למדי הם תומכים ביצרנית כרטיסים גרפים של האוייבת המושבעת שלה AMD, אבל מצד שני אין להם ממש בררה כי NVidia לא אפשרה לאינטל להשתמש שטכנולוגיית ה SLI שלה כי זה נותן לה את היתרון שהיא צריכה ל chipsets שלה. בחזרה לענייננו, הנושא האחרון מביא אותי לנקודה שלי...
מצד אחד ה nForce 680i תומך SLI ובכרטיסי המסך של NVidia (ה- GeForce, שהוא יותר טוב מכרטיסי המסך של AMD/ATI) וה- X38 תומך בכרטיסים של AMD/ATI. אבל מצד שני, ה- nForce 680i הוא chipset טוב אך ישן קצת וה- X38 חדש יותר, מתוחכם יותר, ובנוסף מאפשר שידרוג רחוק יותר.
בנוסף, אם בחרתם ב- nForce 680i אז האם צריכים לקחת את ה Asus Striker Extreme, שנותן את הביצועים הטובים ביותר מבין לוחות ה- nForce 680i, או שאפשר להתפשר במקצת ולקחת את האח הקטן שלו ה- P5N32-E SLI? כסף מול איכות כמובן.
תודה.
נ.ב.
mike ani ohev otach

הירשם כדי להגיב לנושא