אני מעוניין לרכוש מחשב נייד.
יש פה מישהו שמבין בזה ויכלו לעזור בהמלצה למפרט, חלקים וכו'?
אם מישהו מבין שיענה ואני אפרט מה הדרישות וכדומה.
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד.
יש פה מישהו שמבין בזה ויכלו לעזור בהמלצה למפרט, חלקים וכו'?
אם מישהו מבין שיענה ואני אפרט מה הדרישות וכדומה.
אין המלצה למפרט יא דוד קטן מחשבים ניידים באים כחבילה אתה לא מרכיב אותם כמו שעושים עם מחשבים נייחים לך לכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה ותראה איזה מחשבים יש לה להציע
אבל לפי מה שהבנתי יש כל מיני מפרטים, יש חברות מומלצות וחברות שלא כדאי להתקרב אליהם.
אני טועה? =\
והדרישות שלי הם:
מחשב עם זיכרון די גדול, הארד דיסק עם הרבה הרבה מקום, כרטיס מסך שיהיה סבבה פלוס, המחשב בעיקר לאינטרנט(עבודה), ופה ושם משחקי מחשב כמו ניד פור ספיד, מנג'ר, פיפא וכו'.
למה בעיקרון את רוצה מחשב נייד עדיין לא הבנתי יש איזה סיבה מיוחדת?
ואין דבר כזה חברה יותר מוצלחת ופחות מוצלחת תאכלס החלקים שיש לך בפננים הם מאותם חברות שאתה קונה את המחשב הנייח שלך, אבל יש הבדלים בין חברות בגודל מסך ומשך האחריות בעירון החברה המומלצת ביותר בארץ זאת LANVO AKA IBM ככה שאני חושב שהם עדיפים ושיש להם גם דברים נוספים נחמדים במחשבים ניידים כמו זיהוי משתמש עם טביעת אצבע.
עכשיו מחירים מכשיו סבבבה צריך לעלות לך בין 5-6 זה המחירים של המחשבים הטובים ומעלה
נערך בפעם האחרונה על ידי ^sdf^ : 19/11/07 ב 23:16
שאני לא ישתעמם בצבא, שאני יוכל להעביר תזמן עם משחקים, אינטרנט, מוזיקה ובין היתר שיהיה לעבודות אישיות ושקשורות לצבא.
חמוד שלי להכניס חומר מחשבי לבסיסי צה"ל אתה צריך אישור מאלוף ככה שאני חושב שאתה לא תוכל להכניס חומר אזרחי לבסיסי צה"ל
אחרת אתה תעבור על החוקים ופרוש זה כלא צבאי
קיצר אורי מה אתה חופר <:
תעזור בלי הערות![]()
נראה לי שאפשר להכניס(בכל זאת יש מחשבים אזרחיים גם בצה"ל, לא רק צבאיים), אבל אסור לחבר שום דבר לרשת הצה"לית.
אפשר להכניס, ביררתי ויש לי אישור. תעזבו את זה רגע בצד, תתעסקו בעיקר.
מי עוזר לי?![]()
תקציב?
קח עם זה בתקציב שלך http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZTY2BNIN
עד 5 אלף התקציב.
אמנם עם חריגה, אבל זה הכי זול שאפשר להשיג עם כרטיס מסך שהוא עוד איכשהו סביר
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8266
אוקיי איבגני, תודה
ואם אני אקפיץ תסכום ל6K, יש הצעה יותר טובה? D:
לא, המגרש של הילדים הגדולים מתחיל ב8 אלף+, עד אז זה סתם עוד 200 מגההרץ במעבד, או עוד 20 גיגה הארדיסק, לא משהו ששווה להשקיע בו.
8 אלף לדעתי ממש מיותר להשקיע....
אז תן לי תהצעה הכי טובה שיש לך ב5 אלף שקל, חריגה בכמה מאות שקלים עדיין סבבה.
-ONmyS3LF-