מדריך - עבודה
"בשעה טובה ומוצלחת, הגעתי לרמה20. יופי, מה קורה עכשיו?"
ברמה 20 המשחק מתחיל להיות טיפה יותר מעניין.
עכשיו אתם יכולים לבחור לעצמכים ג'וב. לא לדאוג, אתם יכולים תמיד להחליף עבודה ואתם יכולים גם לא לקחת עבודה בכלל. על מנת לרכוש עבודה עליכם לקנות דגל או חליפה מסוימת. להיזהר! יש חליפות לזכר ויש חליפות לנקבה! לא להתבלבל! ישנן חליפות רגילות שעולות 10k ויש חליפות מיוחדות שעולות מליון gold.
מה ההבדל?
1.כאשר אתם לובשים חליפה שעלתה מליון gold, אנשים מה"ג'וב" האויב לא יהיו מסוגלים לראות אתכם על הmini-map
2. דגלים שעולים מליון gold ניתן להשיג אך ורק בHotan
3. דגל שעלה מליון gold זה דגל עם קלאסה חחחח
אז יש 3 ג'ובים שונים:
האפשרות הראשונה היא Trader – סוחר:
אתם יכולים להרוויח כסף אם אתם מעבירים סחורה מעיר לעיר. אני אסביר איך לעשות זאת:
בכל עיר ישנו משהו שנקרא Specialities shop. הפעם החנות שייכת לשני מוכרים. האחד מוכר לכם דגל, והשני סחורה.
1. הדבר הראשון שאתם צריכים על מנת להפוך לסוחרים הוא בעצם לקנות דגל של Trader. ברגע ששמתם את הדגל עליכם, אתם נחשבים סוחרים.
2. לכו לstable, לחצו על "trans", בחלקו העליון של החלון ותקנו לעצמכם גמל או סוס. מה ההבדל?
הגמל יותר איטי מהסוס, אבל יכול לסחוב יותר מהסוס.
3. טוב. אז לבשתי את הדגל, ונגיד שאין לי כ"כ זמן אז בחרתי סוס. קליק ימני על מנת לזמן את הסוס.
4. חזרו לspecialities shop והפעם דברו עם מוכר הסחורה. אם תשימו לב, בתחתית החלון שנפתח יש כוכב כחול. כל עוד יש לכם שם כוכב אחד בלבד, שחקנים אחרים לא יהיו מסוגלים להתקיף אתכם. ככל שאתם קונים יותר סחורה, מספר הכוכבים יגדל, ובהתאם מספר הגנבים שיצוצו בכל פעם.
5. "יופי! יש לי דגל, יש לי סוס, קניתי סחורה, ודאגתי שזה ישאר כוכב אחד כי אין לי עצבים שיבוא לי מישהו ברמה 60 יהרוג אותי. אפשר לצאת לדרך!"
6. לא. אתם לא יכולים לעשות teleport לעיר אחרת בtrade. אתם תצטרכו ללכת כל הדרך ברגל. הגעתם בשלום לdonwhang? מציון! תמצאו את הspecialities shop של donwhang ותמכרו הכל למוכר הסחורה שם.(במידה והגעתם לhotan תקבלו יותר כסף, כמובן).
הערה קטנה לגבי כוכב אחד: גם כשאתם לוקחים כוכב אחד זה יכול להיות מסוכן מפני שיש גנבים ברמות גבוהות שבאים אחריכם,והגנבי NPC שלהם באים ותוקפים אתכם וככה הם הורגים אתכם בעצם.
האפשרות השניה היא Thief –גנב:
להיות גנב הרבה יותר קשה מלהיות סוחר מפני שרוב הסוחרים עושים trade עם כוכד אחד ולגנבים המסכנים אין ממי לגנוב. אז איך הופכים להיות גנב?
1. הרבה אנשים בכלל לא יודעים מאיפה לקנות חליפה. חליפה קונים מThief town – עיר הגנבים, שבמקרה בכלל לא נמצאת על המפה. צריך להשתגר אליה. "יופי. אבל מאיפה משתגרים?" גם כאן הרבה אנשים מסתבכים. על מנת להשתגר לthief town אתם צריכים ללכת לאזור הדרום-מערבי של jangan ולחפש שם מישהי בשם Yumi. ברגע שדיברתם איתה היא תעביר אתכם לthief town - עיר הגנבים. המעבר עולה 2k
2. "יופי, אני בעיר הגנבים. איפה קונים חליפה?!". את זה אני הולך להשאיר לכם. אני חושב שאתם צריכים להתמצא באזור בעצמכם אז דברו עם כל NPC אפשרי עד שתמצאו את האחד הנכון, ממנו תוכלו לקנות חליפה וden scrolls -. מגילות הden הן בעצם מגילות שמחזירות אתכם לthief town שם תוכלו למכור את הסחורה שגנבתם. מחיר כל מגילה הוא 1k
3. "יופי! יש לי מגילת den וישלי חליפה. שמתי על עצמי את החליפה, יצאתי מחוץ לעיר וכמובן מתתי בתוך פחות מ5דקות." כמובן, אתם ברמה נמוכה וצייד שנמצא 20 רמות מעליכם התקיף אתכם. עוד סיבה לכך שהרבה יותר קשה להיות גנב. אם במקרה מצאתם trader שלקח יותר מכוכב אחד, ברמה נמוכה מכם, והצלחתם להרוג אותו, סבבה לכם. הרגו את הסוס/גמל שלו, השתמשו בסוס/גמל משל עצמכם (עדיף שתמיד יהיה לכם אחד באינוונטורי) ותמצאו מקום בטוח להשתמש בו בden scroll. (דרך אגב, גם אם גנבתם סחורה שהיא כוכב אחד בשבילכם, אנשים אחרים יהיו מסוגלים להתקיף אתכם. עוד קושי בלהיות גנב...)
4. רק ברגע שאתם במקום בטוח, השתמשו בden scroll. זאת מפני שאתם צריכים לחכות 5 דקות עד שהיא תשגר אתכם חזרה לthief town
5. ברגע שאתם סוף סוף בthief town אתם יכולים למכור את הכל שם (גם שם יש NPC שמוכר סחורה באיזשהו מקום. גם אותו אפשר למצוא בקלות...). שימו לב שאתם מקבלים הרבה פחות כסף מאשר הסוחר ששדדתם אם הוא היה מצליח להגיע לעיר בשלום. למה? כי גנבתם! ממתי מוכרים סחורה גנובה במחיר מחירון?! חחחח.
האפשרות השלישית והאחרונה היא Hunter –צייד:
להיות צייד זה בעצם להגן על סוחרים מהגנבים. להיות צייד אפילו יותר קשה מלהיות גנב.
1. בכל עיר יש Hunter guild משם אתם קונים את הדגל.
2. ברגע ששמתם על עצמכם את הצייד ויצאתם החוצה, שוב לא שרדתם יותר מ5 דקות מפני שכל הגנבים יכולים להתקיף אתכם, גם אם הםברמה 70.
3. "הרמה שלי כבר לא כל-כך נמוכה ונראה לי שאני אשרוד יותר מ5 דקות (זה אם אני מתחבא בשיחים)". OK אז אתה יכול לנסות ללוות סוחר מעיר לעיר. למה לך ללוות אותו? כי יכול להיות שבסוף הtrade תקבל טיפ, כלומר הסוחר "משכיר" את שירותיך כצייד שמגן עליו מפני גנבים (בד"כ מפני שחקנים אחרים כך שאם אתם ברמה נמוכה יחסית, יהיה לכם מאוד קשה). אין צורך לציין אבל בכל זאת אני אציין שבד"כ עדיף לקבוע תשלום מראש. כלומר הציידים מקבלים אפילו פחות כסף מגנבים.
---------------------------------------
מדריך - Blade+Shield
הבעיה ש Blader עולה לאט רמות וצריך הרבה מאוד Skill Point ככה שאתם צריך להיות כל הזמן Gap 6-7
הסקילים שאתם צריכים הם רק Bicheon,Fire,Lightning אתם בכלל לא צריכים קרח סתם בזבוז SP לדעתי
בBicheon אתם צריכים רק:
Smashing Series סקל שתעלו עד רמה 29 ברמה 29 תורידו אתו לגמרי.
Chain Sword Attack Series זה סקיל שאתם צריכים שהיה לכם.
Castle shield סקיל שעוזר ב PVP או כשהרבה מפלצות מתקיפות אותכם באותו הזמן ככה שהסיכוי מאוד נמוך שתמותו.
Blade Force Series סקיל צאוד עוזר בתחילת קרב נגד מפלצת או איש.
Hidden Blade Seriesאתם חייבים לעשות את הסקיל הזה!!! הוא מפיל את המפלצת/איש לרצפה ויש עוד שסקיל שדוקר אין Blader שאין לו את הסקילים האלה!!! הם הסקילים הכי חשובים של Blader.
Killing Heaven Blade Series הסקיל שדוקר כשאתם רק מפילים את המפלצת/איש חובה ל Blader.
Sword Dance Series סקיל שיכול להתקיף מרחוק וגם לפגוע ב3 מפלצות.
Shield Protection Series זה סקיל שאתם לא משתמשים בו ברגע שהוספתם אותו הוא תמיד פועל הוא נותן יותר סיכוי לעצור מתקפה מאוד עוזר.
מדריך - איך לשנות מראה של נשקים/בגדים.
קודם כל הכי חשוב תצרו העתק של Media.pk2 זה נמצא בתיקיה של הסילקראוד שלכם ותכניסו את זה לתיקיה אחרת,תורידו את http://www.handshake.de/user/chmaas/delphi/download/xvi32.zip
תפתחו את זה,לא משנה איפה.
עכשיו תפעילו את התוכנה,תלחצו בסדר הזה:
1.File
2.Open
3.תיכנסו לתיקיה של SilkRoad שלכם
4.Media.pk2
5.תלחצו על Search
6.Replace
אתם תקבלו את זה ,תעשו בדיוק כמו שבריבועים האדומים
עכשיו הקודים שמכניסים:
item\china\weapon\sword_XX.ddj
item\china\weapon\bow_XX.ddj
item\china\weapon\spear_XX.ddj
item\china\weapon\tblade_XX.ddj (glavie
item\china\shield\shield_XX.ddj
הXX זה Degree יש מ 1-8 אולי גם 9
לדוגמה:
Find:
item\china\weapon\bow_01.ddj
Replace with:
item\china\weapon\bow_08.ddj
ותלחצו על Replace all
זה נתן שאתם ראוים את הנשק לפני מה שעשיתם לו ב invntory,
עכשיו כדאי לראות אותו על הגוף שלכם תעשו ה bsr במקום ddj
לדוגמה:
find:
item\china\weapon\bow_01.bsr
Replace With:
item\china\weapon\bow_08.bsr
אחר שעשיתם תיכנסו ל File ותלחצו Save
עכשיו הבגדים שזה מאוד קל
clothes_XX\ שזה Garment
light_XX\ שזה Protecotr
heavy_XX\ שזה Armor
הXX תשנו ל 1-8
לדוגמה:
Find:
clothes_01\
Replace With:
clothes_08\
ותלחצו על Replace all
אחר כך save תכבו את התוכנה
ותיכנסו למשחק
SilkRoad צריך להיות מכובה כדי שכל זה יפעל
מדריך - Pure Str/Int אם כל הנשקים.
טוב תראו Pure Str זה שמוסיף רק לStr,
יתרונות:
הרבה חיים(ברמה 80 לפחות!16060 חיים!!!)
הרבה הגנה פיזית
tanker זה שיכול לספוג הרבה מכות באותו זמן.
חסרונות:
קצת MP.
קצת הגנה של קסם.
עולה לאט רמות.
Pure Str הרוב עושים רק סקיל של נשק אש וברק הם לא צריכים קרח
גם ככה בקרוב כשהיה סקילים של רמה 90 אנשים לא יוכלו לעשות סקילים של נשק אש ברק וקרח אפשר יהיה רק סקיל של נשק ושני סקילים של קסם!!!
חשוב:
Pure Str משתמש ב:Glavie Blade Bow
לדעתי כל הPure Str צריכים ללבוש Garment,
כי לGarment יש קצת הגנה פיזית והרבה הגנה של קסם אז יוצא מצב מאוזן.
Glavie יתרונות:
שחקן אם Glavie נחשב בתור השחקן בעל ההתקפה החזקה ביותר במשחק
יכול להרוג מפלצת אם 2-3 סקילים
יש סקיל שמוסיף חיים
יכול להתקיף 5 מפלצות באותו זמן.
חסרונות:
משתמש בהרבה MP
צריך להיות קרוב כדי לתקוף
מתקפות יחסית איטיות.
Blade יתרונות:
הדמות שיש לה הכי הרבה הגנה
מתקפות מהירות
יש גם Block יש סיכוי כשתוקפים אותך המתקפה תכשל
יכול להפיל בן אדם/מפלצת ולדקור
חסרונות:
מתקפה יחסית חלשה
צריך הרבה Skill Point
עולה רמות הכי לאט
Bow יתרונות:
תוקף ממרחק רב(אם משתמש בקרח יכול להרוג מפלצת לפני שתגיע עליו)
משתמש בהכי קצת MP
עולה רמות מהר
DMG טוב
חסרונות:
צריך לקנות כל הזמן חצים
צריך להתקרב למקום של המפלצת שהוא כדי לאסוף את הדברים
קצת הגנה.
Pure Int
Pure Int זה שחקן שמוסיף רק לInt!!!
שחקן שהרוב שעושה Nuke
"Nuke" זה מתקפת קסם בעלת עוצמה מאוד חזקה את הסקיל אפשר לקבל מרמה 30
הPure Int צריך ללבוש Amror בגלל שיש לו הרבה הגנה פיזית וקצת הגנת קסם
הקוסם צריך לבחור אש וברק או קרח וברק או שלושתם וקצת סקיל של נשק
יתרונות:
DMG הכי חזק במשחק!!!!!
הרבה מאוד קסם
עולה רמות הכי מהר
הורג מפלצות בקלות מרמה 30
חסרונות:
קצת מאוד חיים(ברמה 80 לפחות 4732 חיים שזה ממש קצת)
תוקף לא ממש מהר
מת מהר מאוד
הוא מתחיל לעשות את המתקפות החזקות מרמה 30
-------------------------------
מדריך - שיקויים אוטומטים.
מי שלא יודע איך עושים שיקווים אוטומטים אז זה ככה שאתם במשחק אתם לוחצים אך t או א זה פותח חלון שבחלון אתם צריכים לכוון את השיקויים פי אחוזים נגיד יש לכם 2500 hp ואתם קונים שיקוי בעיר המדברית שהגודל שלו mediume בינוני הוא מעלה נגיד 1000 hp אתם מחשבים טיפה תאחוזים שזה 40 % ואזז זה עושה את השיקוים וגם צריך להשים את השיקויים במספר נגיד אתם שמים אותם במספר (על המקלדת) 0 אז אתם מכוונים את זה ל-0 במקלדת hp וככה זה mp.
--------------------------------------------
מדריך - הטיגר גירל.
הטיגר גירל מפלצת מיוחדת יש כמעת כ- 600,000 hp היא חזקה היא מביאה איתה עוד כ- 4 giant של white tiger ועוד הרבה מפלצות שיעזרו לה אם אתה
הורג אותה מלבל 20-24 יוצא לה sos ומלא כסף אם אתה הורג אותה מלבל 24-34 יוצא לה רק כסף ואחוזים אם אתה לבל 34+ יוצא לה מעט כסף ואחוזים
אם אתם לא יודעים היא מופיעה 3-4 פעמים ביום בטירת הבנדיטים
אוו ב- tiger moutain (מי שלא יודע איפה זה שיראה במפה רשום שמה את השם) ומי שמצליח להרוג אותה רשום את השם שלו במסך של כולם.
------------------------------
מדריך - לכל הבילדים(מדריך למתחילים).
לפני שנתחיל רק חשוב לי שיהיה ברור שכל "עץ" סקילים מכיל בתוכו כ 8 סקילים. ולכן כשאני אומר סקיל ראשון אני מתכוון לסקיל הראשון ברשימה וכו'...
ועוד משהו: PVP= Player Vs Player ------ PVM= Player Vs Monsters
ועוד משהו אחרון לכל דמות אני יתייחס רק לשתי ה"עצים" של הסקילים העיקריים ואז בסוף אני יגיד מה לעלות בבאפים למי שרוצה...
ועוד משהו שנזכרתי בו רק עכשיו! בנוגע למה שלובשים. אני אישית מנסיון אישי... ממליץ לכל הדמויות לא משנה איזה סוג הם.. ללבוש PROTECTORS.. זה מנסיון אישי.. זה הסט הטוב ביותר לדעתי כי הוא משלב גם PHY וגם MAG ואתם תיהיו טובים איתו גם ב PVP וגם ב CAVES כשתגיעו.. אם תגיעו..
אוקיי חברה! אז בואו ונתחיל:
כידוע במשחק הסקילים מחולקים ל FORCE ול WEAPON השילוב בן שניהם [או כמה מהם] נקרא בילד... במשחק ניתן לראות מספר בילדים קבועים שמחולקים לפי סוג הנשק!
BLADER/בליידר:
בליידר זאת הדמות החזקה ביותר ל PVP ברמות גבוהות מכמה סיבות. היא PURE STR משמע: מעלה רק STR: ומכאן שיש לו המון חיים! בנוסף לכך לבליידר יש מגן שמוסיף בלוקים והמון הגנה!! והדבר הכי חשוב זה שיש לו סקיל שמפיל את האויב לאדמה ואז דוקר אותו [הדרגות הגבוהות של הסקיל הזה דוקרות פעמיים ואפשר גם לשלב כמה רמות ולכן מתקבל פה ביצוע מדהים של הורדת DMG]
כל אלו עושים את הבליידר לדמות תותחית ל PVP וגם לא רעה ל PVM! הסקילים שצריכים לעלות בשביל להיות בליידר טוב צריכים,שוב , לעלות רק STR ואת הסקילים הבאים:
בעץ הבלייד:
קסם ראשון: מעלים רק 1. וזה עוזר ברמות הנמוכות לעלות רמות
קסם שני: מעלים כמה שיותר זה הקסם הכי חשוב לבליידר בשביל PVM
קסם שלישי: לא נוגעים! קסם מיותר שלא עושה שום דבר!!
קסם רביעי: מעלים כמה שיותר [מאוד שימושי ברמות גבוהות!!! – מנסיון]
קסם חמישי: כמה שיותר! זה קסם ההפלה שדברתי עליו!
קסם שישי: כמה שיותר: זה הקסם שאחרי שמפילים אז דוקרים!
קסם שביעי: לשים אחד בספר הראשון ואחד בספר השני [כשיפתח...] זה קסם שמשמש ל HUNTER..
קסם שמיני/ פאסיב: כמה שיותר!
בעץ האש:
קסם ראשון: כמה שיותר [שם נרדף לקסם זה הוא IMBUE.. וככה גם לכל סקיל ראשון בפורס.באש/חשמל או קרח.]
קסם שני: כמה שיותר!
קסם שלישי: כמה שיותר!
קסם רביעי: כמה שיותר!
קסם חמישי: לא לגעת!
קסם שישי: לא לגעת
קסם שביעי/פאסיב: כמה שיותר
GLAVIE/גלווי:
הגלוויאר היא דמות עוצמתית! שגם מאוד טובה ל PVP וגם ל PVM מפאת העובדה שה DMG שלה הוא עוצמתי פשוט ברמות גבוהות!!. אין הרבה מה להוסיף כיוון שכבר רשמתי את היתרונות של ה STR בבליידר.. מומלץ שה-Force שלכם יהיה או אש או חשמל, אז הנה:
בעץ הגלווי- HUSKAL:
קסם ראשון: לשים רק אחד בשביל הרמות הראשונות
קסם שני: לא לגעת
קסם שלישי:לא לגעת
קסם רביעי:כמה שיותר!!
קסם חמישי: כמה שיותר!!!
קסם שישי: כמה שיותר!!
קסם שביעי: כמה שיותר!!
קסם שמיני/ פאסיב: כמה שיותר!!! קסם זה מעלה את החיים שלכם וזה פשוט תותח!
בעץ האש: בדיוק כמו בליידר.
בעץ החשמל:
קסם ראשון: כמה שיותר
קסם שני: לבחירתכם [לא חייבים]
קסם שלישי: כמה שיותר [קסם ריצה! ממש חשוב בשביל להיות גנב לדוגמא או HUNTER]
קסם רביעי: לא לגעת!
קסם חמישי: כמה שיותר!
קסם שישי: לא לגעת!
קסם שביעי/פאסיב: כמה שיותר!
בעץ קשת (Pacheon):
למרות שמשתמשים בגלייבי ולא בקשת, יש אפשרות לעלות את הרמה בעץ הקשת ל10 ואז להשתמש בנשר הלבן (סקיל שלישי) ובפאסיב (קסם אחרון) בלבד. הסיבה היא שהם נותנים ATTACK RATING שמעלה את הנזק של ההתקפות. יכול מאוד לעוזר, מומלץ!
גלווי זה PURE STR ולכן אין הבדל בין ה IMBUES של אש וחשמל כל כך. אבל החשמל מוריד את ה PARRY RATIO של היריב ולכן גורם לDMG שלכם להיות יותר גבוה. ולכן אתם תהיו הרבה יותר חזקים! אפשרות הבחירה בין אש לחשמל היא בידיכם. רוב השחקנים בחרו באש, אבל שניהם טובים ולשניהם יש יתרונות וחסרונות. אז תבחרו!
בעץ קשת (Pacheon)
למרות שמשתמשים בגלייבי ולא בקשת, יש אפשרות לעלות את הרמה בעץ הקשת ל10 ואז להשתמש בנשר הלבן (סקיל שלישי) ובפאסיב (קסם אחרון) בלבד. הסיבה היא שהם נותנים ATTACK RATING שמעלה את הנזק של ההתקפות. יכול מאוד לעוזר, מומלץ!
BOW/קשת:
קשת זאת דמות שיש לה הרבה מאוד יתרונות ל PVM אבל ב PVP היא נחשב לגרועה ביותר. אז לשיקולכם.. כמו כן הקשת מעלה רק STR או רק INT! אני יביא את הבניה של האש למה הקרח לא טוב ברמות גבוהות כבר. אז עדיף אש.. אם אתם רוצים קרח אז פשוט מאוד.. לשים רק את הקסם הראשון השני ואת הפאסיב וזהו.. לשיקולכם
בעץ הקשת:
קסם ראשון: כמה שיותר!
קסם שני: כמה שיותר!
קסם שלישי: לעלות רק את הספרים הראשון והשלישי לא לגעת באמצעי
קסם רביעי: לא לגעת!
קסם חמישי: לשים רק אחד!
קסם שישי: כמה שיותר!
קסם שביעי: לא לגעת לדעתי! זה בזבוז SP קסם אולי חזק אבל לוקח המול זמן לעשות אותו עדיף לעלות את השישי ולא לגעת בזה!
קסם שמיני/ פאסיב: כמה שיותר!
בעץ האש:
קסם ראשון: כמה שיותר!
קסם שני: לא לגעת!
קסם שלישי: כמה שיותר!
קסם רביעי: כמה שיותר!!!
קסם שישי: לא לגעת!
קסם שביעי/פאסיב: כמה שיותר!
ניוקר /NUKER
טוב אחים ואחיות שלי אז בשעה טובה סיימנו את הבניות של ה STR והגענו לבניות של INT
אתם בטח שואלים את עצמכם מה זה לעזעזל ניוקר? ניוק? אז בואו אני יסביר תבסיס!:
ניוק זה מילת כינוי לקסם האחד לפני הפאסיב באש, בקרח ובחשמל השמות של שלושת הניוקים הם:
בחשמל: Wolf's thunderbolt
באש: Flame wave-Arrow
בקרח: Snow storm-Ice shot
את הניוקים מקבלים ברמה 30
כמובן שככל שאתם עולים בספרים אז השם ישתנה לכל ספר יש שם אחר אבל אלו הם הספרים הראשונים של כל ניוק.
היתרונות של הקסמים האלו הם קודם כל הטווח הרחוק שלהם. והדבר החשוב ביותר הוא העוצמה שלהם! חשוב לציין כי הניוק של הקרח נחשב לחלש ביותר! ולכן אני גם לא יביא בניה של קרח כי זה פשוט לא טוב..! החשמל והאש הכי חזקים!
ניוקר משתמש בחרב ברמת העיקרון אבל אפשר [כמוני] לשלב ניוקר עם ספיר ואז מקבלים לוחם שהוא גם ניוקר וגם יש לו הרבה חיים בגלל הפאסיב של העץ של הספיר כמו שאתם יכולים לראות למעלה שרשמתי את זה. וגם יש לו את הסקילים של הספיר שמוסיפים עוד התקפות. וכם יותר עוצמה בגלל שלספיר יש יותר חוזק מחרב.:
PURE NUKER-חרב
בעץ החרב:
קסם ראשון: לשים 1 -כדיי להגיע לרמה 30
קסם שני: לשים 1 – כדיי להגיע לרמה 30
קסם שלישי: לא לגעת
קסם רביעי: לשים 1 – כדיי להגיע לרמה 30
קסם חמישי: את הקסם הזה שמים רק 1 ברמות האלה אבל ברמות 60+ מעלים כמה שיותר!!
קסם שישי: את הקסם הזה שמים רק 1 ברמות האלה אבל ברמות 60+ מעלים כמה שיותר!!
קסם שביעי: לא לגעת
קסם שמיני/ פאסיב: כמה שיותר.
בעצם צריכים תסקילים של החרב רק עד רמות 30 פשוט חייבים סקילים כדיי להגיע ל 30 אחרת זה יהיה ממש קשה להגיע לשם.. לאחר מכן שוב את הקסמים החמישי והשישי שמים ברמות 60+ כמה שיותר זה מאוד חשוב ל PVP///
בעץ האש:
קסם ראשון: כמה שרק יותר! ניוקר טוב זה ניוקר עם FIRE IMBUE
קסם שני: כמה שיותר
קסם רביעי: כמה שיותר
קסם שישי: זה הניוק של האש.. לשים כמה שרק אפשר. לא לגעת בספר השלישי! מיותר!!
קסם שביעי/פאסיב: לא לגעת!
בעץ החשמל:
קסם ראשון: לא לגעת
קסם שני: כמה שרק אפשר
קסם שלישי: כמה שרק אפשר
קסם רביעי: כמה שרק אפשר קסם מאוד מאוד חשוב לכל ניוקר!
קסם חמישי: לשים 1 או יותר לשיקולכם
קסם שישי: זה הניוק של החשמל. לשים כמה שרק יותר!
קסם שביעי/פאסיב: כמה שרק יותר!
ספיר ניוקר/SPEAR NUKER
SPEAR MAN טוב הוא HYBRID של 5:1 או 6:1 יענו על כל 5 או 6 נקודות שאתם מעלים ב-INT אתם מעלים נקודה אחת ב-STR... למרות שאפשר גם PURE INT פשוט יהיה פחות חיים ואתם תמותו ממש מהר... אז לשיקולכם. אני אישית מכיר כמה ספירמנים רמות 70 PURE INT ויש להם DMG עוצמתיייי פשוט!! אבל הם מתים מהר מאוד.. כי אין להם הרבה חיים וגם אין להם בלוקים כמו לניוקרים הרגילים.. ההצעה שלי זה להיות מרמה 1 HYBRID אתם תיהיו ממש טובים =]
בעץ הספיר:
קסם ראשון: לשים 1 בשביל הרמות הנמוכות
קסם שני: לא לגעת
קסם רביעי: כמה שרק יותר
קסם חמישי: כמה שרק יותר
קסם שישי: לא לגעת
קסם שביעי: לא לגעת
קסם שמיני/פאסיב: כמה שרק יותר [זה היתרון של הספירמן ניוקר! החיים/HP ]
מפה זה בדיוק כמו הניוקר הרגיל. יענו אותם קסמים באש ובחשמל!!! חוץ מהקסם השני באש.. [לא צריך אותו ממש בשביל הבילד הזה...]
באפים וקסמי עזר:
קסמים טובים שאפשר לשלב בכל בילד הם:
בקרח:
הקסם השני- מוסיף הגנה פיזית
הפאסיב- גם מוסיך הגנה פיזית
באש:
הקסם השני – טוב לכל בילד
קסם שלישי+פאסיב חשוב מאוד לגלוויאר אפילו שהוא צריך חשמל!
והרביעי - מוסיך הגנה נגד קסמים
בחשמל:
קסם שני – מחזק את ההתקפה הקסמית
קסם שלישי – חשוב מאוד לכל בילד!!!!! קסם נחוץ ברמוות מטורפות! בעיקר ל JOBING!
קסם חמישי+פאסיב- מוסיף ATTACK RATING / מורידים PARRY ליריב.! מאוד חשוב!
------------------------------------------
מדריך - לאלכימיה.
אלכימיה מהי?
האלכימיה היא סוג של פעולה בה אתם יכולים להשתמש על כל סוג של ציוד שלרשותכם על מנת להפוך אותו למגניב יותר, או בשפת הMTV
Pimp my item!
פעולת האלכימיה במשחק בעצם מתחלקת לשני חלקים:
1. Elixirs:
לפעמים אתם רואים על חפצים (+1) או יותר במיוחד על נשקים.
מה זה אומר?
זה אומר שנגיד והנשק הוא ברמה 3 והוא (+2)… הוא יתקיף כמו נשק ברמה 5.
למה אני אומר לכם את זה?
בגלל שאת הפלוסים האלה אתם יכולים ליצור בעצמכם.
איך עושים את זה?
אני מאמין שהדרך הכי טובה להסביר אלכימיה היא באמצעות דוגמא:
נניח שמצאתי Intensifying elixir ובסוגריים “Protector”
יופי! עכשיו אני יכול לחזק את הבגדים שלי!
איך אני משתמש בelixir שמצאתי/קניתי?
קודם כל, לכו לgeneral store משם קונים Lucky powder, או בעברית, אבקת מזל.
למה לכם אבקת מזל? כי בלעדיה, רוב הסיכויים שזה לא יעבוד.שימו לב שאבקת המזל צריכה להיות מהסוג הנכון. כלומר אם על החפץ שלכם כתוב (7rd degree) אבקת המזל צריכה להיות Lucky Powder (7rd). רכשתם אבקת מזל מתאימה? יופי.
נניח שבחרתי להשתמש בelixir על החפץ הבא:
לחצו על Y ויפתח לכם חלון ובראשו 2 לשוניות:
Material Processing enchance ו- Att.enchance.
לחצו על הימנית (Att.Enchance) ויפתח לכם חלון חדש.
את החפץ עליו אתם רוצים להפעיל את הelixir שימו בקוביה השמאלית הבודדת. את הelixir שימו בקוביה שנפתחה לכם בצד ימין ברגע ששמתם את החפץ בחלון. ברגע שתעשו זאת, תיפתח קוביה נוספת, בה אתם שמים את אבקת המזל שלכם.
כעת, כל שעליכם לעשות הוא להקליק Fuse!
במידה והאלכימיה הצליחה, תופיע ההודעה הבאה בתחתית המסך בצד ימין בחלון הנתונים:
וכעת החפץ ייראה כך:
ככל שהמספר הפלוסים אליו אתם מנסים להגיע יותר גבוה, כך יש פחות סיכוי שתצליחו. כך שלהגיע לחפץ +3 יהיה נורא קשה, ול+4 כמעט בלתי אפשרי. במידה והאלכימיה נכשלת, ההחפץ שוב יהיה +0.
אם החפץ שלכם יותר מ+5 והוא נכשל, אפילו יש סיכוי שהוא יישבר ולא תוכלו לתקן אותו.
לפעמים תראו נשקים עם מן אור ורוד-סגול זורח מסביב. מה זה?
אלו הם נשקים נדירים המתחלקים ל3 סוגים –
Seal of star = חפץ שנחשב +5. די נדיר אבל תראו אותו הרבה בstallים של אנשים שונים עבור כמה מליונים של gold.
Seal of moon = נחשב +10. יותר נדיר מseal of star. יותרזוהר מseal of star. יקר יותר מseal of star, כמובן, כי נחשב להרבה יותר.
Seal of sun = נחשב +15. כמעט בלתי-אפשרי למצוא. כ”כ זוהר שגורם לעיניים לכאוב. כמובן שהוא הרבה יותר יקר מseal of moon.
יש לציין שלא רק נשקים באים כSeal of X אלא כל חפץ אחר (פשוט לא רואים את זה על שום דבר חוץ מנשק או מגן)
2. Tablets:
“קיבלתי המון דברים ששייכים למשהו כמו אלכימיה. מה זה החרא הזה?”
שוב הכי נוח יהיה להסביר באמצעות דוגמא:
לפעמים אתם רואים על חפצים מסוימים Str 1 increase או משהו אחר בכחול, בתחתית החפץ.
מה זה אומר?
זאת אומרת שאם יש לכם את החפץ הזה עליכם, הStr שלכם גבוה בנקודה אחת.
למה אני אומר לכם את זה?
בגלל שמערכת SRO החליטה לא מזמן שאנחנו יכולים להוסיף דברים כחולים על החפצים שלנו בעצמנו.
איך עושים את זה?
לפעמים תמצאו משהו שנקרא “Tablet”
הדבר הזה בא בשלושה צבעים:
Jade tablet = ירוק = מוסיף משהו כחול על החפץ
Ruby tablet = סגול = משנה משהו בנתונים של החפץ (למשל את הCriticalשל הנשק). יכול לשנות גם לטובה וגם לרעה!!! בשימוש בruby tablet הכל יכול לקרות. אפילו יש מצב שה durabilityתרד (או תעלה חחח) אז להיזהר איתן!
Sapphire tablet = כחול = מפעיל grass walk וגורם לדמות שלכם ללכת יותרמהר (לא משומש על חפץ)
לדוגמא:
מצאתי Jade tablet of air(lv. 5)
במקרה, הסוג הזה של tablet הוא ירוק, ומוסיף כמות מסוימת (אקראית!) של התנגדות לשוק אלקטרי.
איך אני משתמש בזה?
קודם כל צריך קרוא מה כתוב על הTablet שמצאתי:
אם על מה שמצאתי כתוב (lv.5), זה סימן שהוא מיועד לחפץ מ5th degree.
תזיזו את החץ על הtablet ותסתכלו בתחתית ההסבר:
יהיו רשומות שם 4 שורות המייצגות 4 אלמנטים – אדמה, מים, אש, רוח.
על כל אחד מה4 יהיה רשום רמה וגם כמות מסוימת.
כשהשגתם את כל האלמנטים שאתם צריכים(ברמות המתאימות ובכמות המתאימה), אתם יכולים להשתמש בהם על הTablet.
איך אני משיג אלמנטים?
או. כאן מגיע החלק המסובך. אתם זוכרים שמצאתם הרבה זבל? עכשיו יש לו שימוש.
נגיד שיש לי… סוג של קש, שהmangyang הפיל. הקש הזה יכול להפוך לאלמנטים. תזיזו את העכבר שלכם על הקש וגם כאןיהיו רשומות 4 שורות המייצגות את אותם 4 אלמנטים. הפעם הכוונה היא איזהרמות של אלמנטים והכמות של האלמנטים שאתם יכולים לייצר מהקש הזה.
איך אני הופך את הקש לאלמנטים?
נגיד שיש לי… 10 חתיכות קש?
לכו לGeneral Store (בjangan זו מישהי שנקראת jinjin), ותקנו void rondo – 10 בקבוקים.
לחצו Y – ייפתח לכם חלון האלכימיה.
את הvoid rondos שימו בקוביה השמאלית הבודדת.
את הקש שימו באחת מ8 הקוביות האחרות.
לחצו על “Fuse All” והקש יהפוך ל4 אלמנטים שונים.
הערה: יש לוודא שיש מספיק מקום באינוונטורי שלכם ל4 סוגים שונים של אלמנטים או לפעמים יותר, אם יש לכם עוד משהו שהוא לא קש.
OK אז יש לי אלמנטים, ואני יכול סוף סוף להשתמש בהם על הטאבלט שלי.
מה עושים עכשיו?
טוב. טאבלט יש? יש. אלמנטים מתאימים מהסוג הנכון, מהרמה הנכונה, והכמות הנכונה יש? יש. OK אז שוב לחצו על Y
הפעם שימו את הטאבלט בקוביה הבודדת בצד שמאל. בצד ימין ייפתחו 4 קוביותבמקום 8. שימו את 4 האלמנטים השונים ב4 הקוביות השונות. לחצו על Fuse
אה! איזה יופי! הטאבלט שלי הפכה ל magic stone of air(lv. 5).
OK אז יש לי חפץ מסוים ויש לי את אבן הStr. איך אני משתמש בה? בדיוק כמו Elixir, רק שבמקרה הזה לא ניתן להשתמש באבקת מזל.
טוב זה הצליח, אבל כמו שאתם רואים זה לא הוסיף כ”כ הרבה:
לרשימת הTablets המלאה, מה כל אחת עושה, וכמה אלמנטים ומאיזה סוג צריך בשביל כל אחת ברמות השונות :http://sro.mmosite.com/alchemy/tablets.shtml
תנהנו חברים אני יביא עוד בהמשך...:jiggy: