פרמטי את המחשב שלי ומקחקתי איתו את המשחק והכל אבל לפני שהכל נמחק העתקתי את כל התיקיה players שבתקיית המשחק זה יכול לעזור לי עכשיו להחזיר את הפרופיל שלי?
פרמטי את המחשב שלי ומקחקתי איתו את המשחק והכל אבל לפני שהכל נמחק העתקתי את כל התיקיה players שבתקיית המשחק זה יכול לעזור לי עכשיו להחזיר את הפרופיל שלי?
:בסד:
מההכרות שלי איתך במהלך השנים אני החלטתי שלא מגיע לך שאנשים יעזרו לך .
אז אנשים גם אם אתם יודעים איך לעזור לו , אל תעשו את זה לא מגיע לו
שבוע טוב ומבורך
אין שום סיבה שלא יעזרו לו , אתה צריך להעתיק את הקבצים של התיקיה ששמרת , ושים את אותו ה סידיקי שהיה לך לפני ופשוט תפעיל את המשחק , וזה יחזיר לך את ה ראנק שלך
אני לא זוכר את הסי די קי שהיה לי מה אפשר לעשות?
אני מעתיק את הקבצים שבהם שמור הפרופיל שלי לתיקייה של פרופילים ושאני נכנס למולטיפלייר זה אומר לי שיש בעיה כלשהיא לקרוא את קבצי הדאטא ושהפרופיל שלי מתאפס עכשיו
מה אפשר לעשות חבל לי על הפרופיל הישן שלי היתי ברמה שלושים וארבע אני לא רוצה להתחיל עכשיו מהתחלה
תכניס את אותו הסידיקי שהיה לך
ניסיתי אחי ובכל זאת זה עושה לי אותה בעיהזה מצליח לקרוא את קבצי הדאטא אפילו ששמתי את הסי די קי שהיה לי
אתה מוכן לעשות לי טובה להתחבר אלי לאי סי קיו או למסנגר תנסה אולי להביא לי את הפרופיל שלך ואת הסי די קי שלך אני ינסה לעשות את זה אם זה יעבוד אחי?
אם זה יעובד אני ישנה את הסי די קי ככה שבשום מקרה זה לא יפגע בך
אני בבעיה אני לא רוצה להתחיל מהתחלה זה משגע אותי
אם תוכל להתחבר אלי זה יעזור לי מאוד
166873241
[email protected]
תאמין לי כל הזמן הזה שאתה מנסה לפתור את הבעיה יכלת כבר להגיע ל55, זה לא משחק RPG זה לא קשור לכמה אתה חורש, אם אתה טוב אתה יכול למקסס תוך כמה שעות, חוץ מזה אל תתרגש מזה כל כך אין שום נשק ברמה הגבוה שהוא יותר טוב מהנשקים הראשונים, למשל האמ-16 הוא מטורף ביותר בגלל הצרור היציב שלו שמחסל כמעט כל אויב בפגיעה.
דרך אגב, למי שיש ויסטה לא יתקשה בשמירת הפרופיל, אני עם אותו פרופיל ושיניתי סידיקי אפילו, שום דבר לא קרה לזה :S
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock