אם מישהו יכול להביא לי קישור להוריד את הקליפ אז סבבה..
אני מחפש אותו די הרבה זמן ובאימיול יש רק שתי גרסאות שיש להם דיליי ענק בסוף הקליפ...
אם מישהו ימצא לי הוא מלךךךך
זה השיר - Will Smith - Black Suits Comin' (Nod Ya Head)
תודה מראש![]()
אם מישהו יכול להביא לי קישור להוריד את הקליפ אז סבבה..
אני מחפש אותו די הרבה זמן ובאימיול יש רק שתי גרסאות שיש להם דיליי ענק בסוף הקליפ...
אם מישהו ימצא לי הוא מלךךךך
זה השיר - Will Smith - Black Suits Comin' (Nod Ya Head)
תודה מראש![]()
אין לי פאבים ואתרים ושטויות אני מוריד מהקאזה אין וירוסים ואין כלוםםם והורדתי ת' קליפ הזה אני יעלה לך עוד מעט אני מסטול תחת עכשיו חזרתי לישון..
והורדתעי את ה רק בשבילך ורשום בול כמו שאמרת ככה שאין מצב שזה לא טוב (גם ראיתי ת' קליפ)
וייל סמית'-בלק סוייטס קומין' (נוד יור הד).אם פי ג'י..רק שזה 40 מגההה
אבל איכות בת זונה..שאתה מגדיל פחות..
אתה המלך!! א-ת-ה ה-מ-ל-ך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Originally posted by MiKoZ@Sep 17 2005, 11:08 AM
אין לי פאבים ואתרים ושטויות אני מוריד מהקאזה אין וירוסים ואין כלוםםם והורדתי ת' קליפ הזה אני יעלה לך עוד מעט אני מסטול תחת עכשיו חזרתי לישון..
והורדתעי את ה רק בשבילך ורשום בול כמו שאמרת ככה שאין מצב שזה לא טוב (גם ראיתי ת' קליפ)
וייל סמית'-בלק סוייטס קומין' (נוד יור הד).אם פי ג'י..רק שזה 40 מגההה
אללה אחי אפשר לסמוך עלייך :כן:
TNX :מעלה:
מצטער על ההקפצה אבל עדיין לא מצאתי את הקליפ.. תודה מראש לעוזרים:כן:
מצטער שלא העלתי לך אחי יש לי את זה עדין על המחשב אני מעלה עכשיו כל פעם סגרתי ת' האלעה כמו טמבל אז או היום יותר מאוחר כי זה די גדול או מחר אחי
תהנה אחי סליחה שחיכת
http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=2VORZE7...DQ2CJ9IG0S9HQG0
זה קליפ חיהההה אחד היפים
זה זה שהוא משנה כל הזמן מקומות נכון? פעם הוא בעיר פעם הוא בהוואי וכאלה נכון?
תודה תודה תודה תודה אחי על ההשקעה!!
אתה המלך!! :כן:
אבל לצערי זאת הגרסה שגם אני הורדתי ושים לב שמהקטע שהוא יורד מהעיגול הזה שעף מעל הקהל אז מתחיל ליהיות דיליי מטורף בין המילים לקליפ...
אני ימשיך לחפש בכל מקרה..
תודה אחי!![]()
פשוט תוריד קאזה אחי כל דבר אני מרויד משם לא וירוסים ולא בטיחOriginally posted by Mr_Etamar@Sep 25 2005, 06:45 AM
תודה תודה תודה תודה אחי על ההשקעה!!
אתה המלך!! :כן:
אבל לצערי זאת הגרסה שגם אני הורדתי ושים לב שמהקטע שהוא יורד מהעיגול הזה שעף מעל הקהל אז מתחיל ליהיות דיליי מטורף בין המילים לקליפ...
אני ימשיך לחפש בכל מקרה..
תודה אחי!![]()