לי ולאביב יצא לדבר ולדעתנו אתם רק עושים בכאילו ואתם לא ממש מרוצים מהשרת שעברנו אליו, אני צודק ?
אני רוצה לקבל פידבק כי כנראה נחזור לiso כי הוא עובד עכשיו כי לפי מה שאני ואביב חושבים זה איפה אתם באמת רוצים להיות.
לי ולאביב יצא לדבר ולדעתנו אתם רק עושים בכאילו ואתם לא ממש מרוצים מהשרת שעברנו אליו, אני צודק ?
אני רוצה לקבל פידבק כי כנראה נחזור לiso כי הוא עובד עכשיו כי לפי מה שאני ואביב חושבים זה איפה אתם באמת רוצים להיות.
[: אני כבר אמרתי את שלי בקשר לאנרייג'...אפילו לרוסים לא מגיע לשחק שם חרא של שרת..
אני פרשתי מליינאייג' למה אין לי זמן עכשיו לזה להתחיל לחרוש ובלאגנים בישביל זה יש את מייק...קיצר שיהיה לכם אחלה אני ממליץ על אייאסאוו בדוגרי עם כל הבאגים לאגים ריסטרטים ננפילות הכל הוא היה הכי הכי כיף ואין לכם מה להגיד על זה...
שיהיה לכם בכיף..
נ.ב אני פתחתי שרת l2j על המשחב שלי חחחח סתם בישביל ליבדוק דמויות סטים סקילים [: איזה מגניב זה חרב +999 חחח אולי עם ישעמם לי אני יביא תמונה..
תביא את מייק שיגיד מה הוא חושב ויאללה תתחילו להגיב למה
באמת לפחות לדעתי אנחנו סתם משחקים אותה מרוצים
ואייסאו היה הכי טוב
תגיבו.
אנרייג' שרת חרא חיכנו לו שבועיים אם הבטחות שלהם והינה קיבלנו שרת דפוק את מה שיש עכשיו לוקח הרבה מאוד זמן להוציא את זה אז אני אומר בואו לISO כולם יתחילו מאפס אם לא יהיה טוב נחפש שרת אחר
ד"א רפאל אתה דפוק
בכיף
אני עושה טtyrant והדמות השניה אני מיתלבט בין shilien knight לבין destroyer אם מישהו לא בחר
Gladiator + Overlord
ונחשו מה ? גלדיאטור דמות ראשית ^^
אני גם עושה Tyrant ו SpellHowler אבל יותר מאוחר שכבר יהיה לי כסף וכאלה שטויות
Phantom Ranger And Dark Avanger
Dark Avanger main
Phantom Secondery
warcryer - main
swordsinger
לא מציע לך הדמות סתם חלשה ומסכנה אתה לא יכול לעשות כלום לבד ותמיד תתקשה איתה
איזה ? ה SWS ?
אה והדמות PK
בלי ספק spellsinger
![]()
WC חרא של דמות
הם לא מבינים זה קשה מדי והגרינדים מסובכים :/
סתם להתלהב
SPELLSINGER -DESTROYER
יאללה קיצר סגרנו
אני מיסתכל על הסקילים של השילן נייט
בהצלחה כולם
אה ואם יש איתי עוד אורק שיתחיל לשחק איתו איך שמתחילים אז תגידו לי, איך שניכנסים דופקים 3 PK ואז משחקים רגיל![]()
אין לי זמן בעיקרון אבל מידי פעם אני יכנס יעלה איזה רמה שתיים ב5 דקות שיש לי >:
אני דסטרויר שלא יעלה לכם איזה משו בראש >:
אין לי שחקן כוס ראבק ארס למה כל אחד אומר ברגע האחרון?!
יוניו חוזר אלינו ?! יוני חוזר אלינו !!!Originally posted by -Yoneh@Sep 23 2005, 07:37 PM
אין לי זמן בעיקרון אבל מידי פעם אני יכנס יעלה איזה רמה שתיים ב5 דקות שיש לי >:
אני דסטרויר שלא יעלה לכם איזה משו בראש >:
רק בשביל זה היה שווה לחזור :הפוך: