- שם פרטי: ליאור
- דרכים ליצירת קשר (ICQ/MSN וכו'): איסיקיו- 370887291
- שם הפורום שאני רוצה לנהל: תוכנות להורדה
- רקע בנושא הפורום (יש לרשום מה אתם יודעים או כיצד אתם עוסקים בתחום של אותו פורום): אני עוסק בתוכנות להורדה אני מבין בתוכנות אני נותן ליינקים תקינים! לא שבורים!
- תרומתי לפורום כעת (יש לרשום במה תרמתם לאותו פורום אותו אתם רוצים לנהל):תרומתי היא שאני מבי הרבה תוכנות להורדה עם ליינקים תקינים! + תוכנות שימושיות!
- תרומתי לעתיד (יש לרשום במה אתם חושבים שתוכלו לשפר את הפורום אם תהיו מנהלים): תרומתי היא אני רואה שאין הרבה אנשים בפורום שם אז אני יכל לעשות שהפורום יפרח באנשים עם תוכנות טובות עם ליינקים תקינים כולם יכנסו אני יבי גם אנשים שלא רשומים בפורום כולם יכנסו יהנו מי התוכנות!
- ותק בפורום (יש לרשום כמה זמן אתם כבר רשומים לפורום בכללי): ותק אני לא היום נירשמתי אבל זה לא אומר שעם אני לא ותק זה לא אומר שאני לא יכל להיות מנהל! אני עומד בדרישות ואפילו יותר ממה שצריך בדרישות אני פעיל 24 שעות אפשר לימצוא אותי מחובר ברוב היום! יש לי ניסיון בתחום! אני לא ותק וגם אני יכל להיות מנהל למה זה שאני לא ותק אני לא יכל להיות מנהל? אני יכל להיות מנהל! זה לא אוצר אף אחד!
- הערות נוספות (אם יש לכם משהו מיוחד להוסיף תרשמו זאת גם):
יש לי ניסיון בתחום
אני פעיל 24 שעות
אני מוסיף ביום הרבה תוכנות להורדה עם ליינקים תקינים!
אני יכל לעזור ולעשות שהפורום יפרח וזה יתרון!
אני מנהל עם שיקול דעת טוב אני חושב פעמיים לפני נעילת אשכול דווח על המיתמש או בקשר לאזהרות!
השפה שלי היא לא בקללות אני עם פה נקי ללא קללות!
וזהו מקווה שתקבלו אותי!
*גם עם אני לא ותק זה לא אומר שאני לא מתאים לפורום אני משקיע שם אפשר לראות את זה!
יום טוב וחג שמח!