מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אשכול: [פרסום] שרת lineage2 israel server

alen1112 alen1112 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים

[פרסום] שרת lineage2 israel server

אוקי שלום לכולם ,
    ראיתי שדיי הרבה אנשים מיתעניינים במישחק , אז החלטתי ליפתוח שרת מיקצועי על רמה .
    עם כול הידע והניסיון שהיצתבר לי מפתיתח שרתים קודמים , הבנתי פחות או יותר מה לעשות כדי שהשרת יהיה טוב.

אוקי אז ככה , השרת עצמו 100% בלי באגים ! סידרנו הכול , פשוט כול מה שראינו בו בעיה סידרנו .
    עבדנו על השרת הזה מאוד קשה שיהיה שרת טוב , וכיף .
    בקיצור בלי לחפור כולכך הרבה חחח יאללה ניגש לפרטים :

Lineage II C6 Israel Server

RateXp = 20.
    RateSp = 15.
    RatePartyXp = 1.
    RatePartySp = 1.
    RateDropAdena = 25.
    RateDropItems = 20.
    RateDropSpoil = 1.
    RateDropManor = 1

אני יודע שחלק מימכם אומרים בטח שזה קשה בלה בלה בלה ...
    אבל אני מבטיח לכם שיהיה כיף , אנכנו נעשה המוןן אבנטים יפים וגדולים , אני מבטיח לכם שתהנו .
    כדי להקל קצת שמנו כולמיני דברים :

Gm Shop
    High Adena
    L Gk

תציעו עוד דברים לשיפור ונעשה את המקסימום להוסיף .

האתר : http://l2-israel.no-ip.info

ההורדה שם , הכול נימצא שם , עידכונים פעם ביום , בינתיים יש הרשמה אוטומטית ככול הניראה נובעת מבעיה טכנית , נעשה את המקסימום ביכולתינו לתקן זאת .

אוקי זהו בינתיים , אני מקווה שתשחקו , ותהנו , יהיה כיף =]
    עם יש שאלה/בקשה/תלונה/הצעה/תמיכה תודיעו לי בהודעה פרטית ואני יעשה את המקסימום לענות .

*בינתיים זה אתר זמני , אני עובד עכשיו על אתר בעיברית , הסרבר עומד על מחשב חזק מאוד ככה שלא יהיה לאגים , והשבוע אני מעביר לקופסא עם יהיו שחקנים .

*עידכון* 26/4/08 20:29 .

השרת ניפתח רישמית , הבעיה עם ההרשמה נפטרה , הרייטים עומדים כרגע רגיל .
    ברגע שיכנסו היום 20 ילדים אני מכפיל את הXP , ויעשה אבנטים נחמדים לכולם .
    אינ רוצה ליראות אותכם בשרת , תביאו חברים =] והכי הכי הכי הכי חשובב זה שתהנו !

*עידכון* 26/4/08 22:42 .

*אנחנו 2 אדמינים במישחק , ולא 10 . בקרוב נעלה לניהול שחקן 1 .
    אנכנו נעשה תחרות במישחק , ולמי שינצח יקבל ניהול . אז ככה שלכולם יש סיכוי שווה לנצח .

*אני רוצה להבהיר משהו , בשרת שלנו אין פרוטקציות . אנכנו נגד הדבר הזה . לכול שחקנים אותם זכויות אף אחד לא יותר טוב מהשני .(אף אחד לא קיבל שום עזרה מהאדמין , חוץ מהמנהיגי הקאסטלים , שקיבלו גיבוי כספי למימון הקלאנים , ככה שיש לכם בחירה של 4 קלאנים איכותיים להיצתרף אליהם . אני יפרט בהמשך .)

*בקשר למנהיגי הקלאנים של הקסטלים , אנכנו מחפשים כאלה . מי שמעוניין שיציע את עצמו , ונעקוב אחריו במישחק , איך הוא מיתנהל , איך הוא עוזר , וניראה עם הוא מתאים .
    כול מנהיג קאסטל קלאן יקבל באופן חד פעמי 150 מיליון (סתם השערה אנכנו עדיין לא סגורים על סכום) שישמש כקופה למימון צרכי הקלאן . כול שחקן יוכל לבחור בקסטל קלאן החל מרמה 20 .
    נעשה כול מיני תחרויות קלאנים עם פרסים וכ' ...

*עידכון* 28/4/08 20:15 .

*אוקי אז ככה קודם כול לכול מי שאין את המישחק מצאתי הורדה טובה לגירסה ,
    פה : http://games.internode.on.net/fileli...ledetails=7053

* בשרת היו נפילות בזמן האחרון ביגלל תקלה באינטרנט . סידרנו את הבעיה בעזרת תמיכה טכנית של חברת האינטרנט , ששלחה טכני לתקן . בקיצור אני מקווה שלא יהיו נפילות . עם אנכנו ניצתרך להפיל את השרת נודיע הכול פה , מתי הוא יפול , וזמן משואר שהוא יחזור .
    עם יפול השרת שוב , תדעו שזה לתיקונים , הרי השרת חדש , אנכנו האדמינים לומדים גם קצת מטעויות , ולכן זה לטובה ...

* בימים הקרובים יתכנו כמה נפילות עקב תוספות שאנכנו רוצים להוסיף ולנסות ... עם יהיו נפילות אז זה יהיה לכמה דקות (ריסטרט קל)
    או לעיתים רחוקות כמה שעות . אבל שוב אני אומר אנכנו חדשים עדיין ועובדים קשה כדי שהשרת יצליח , ואנכנו נעשה את המקסימום ביכולתינו שהמישחקיות תיהיה מהנה , ונוחה .

* אני מזכיר , בקרוב יעלה אדם 1 לניהול , חלמתם להיות מנהלים ? אתם יודעים הכול על המישחק ויש לכם את הניסיון והיכולת לנהל ?
    אז זאת ההיזדמנות שלכם ! אחד מימכם יכול להיבחר .
    תמלאו את תופס ההרשמה הזה :
    שם :
    כינוי במשחק :

זה הכול אחרי כול מי שנירשם יש עיקוב , אנכנו נעקוב אחרי כול אחד וניראה איך הכול מיתנהל . ככה נעלה מועמדים סופיים , ובסוף תיהיה תחרות בינהם .

*עידכון* 1/5/08 01:22

אוקי אז ככה ,

* שבוע הבא בעזרת ה' אנחנו פותחים חנות אינטרנטית . הכוונה לחנות בכסף אמיתי . הדברים יעלו בהתחלה זול , החל מ-2 שקל , עד 5 . אנחנו לא נכביד . פשוט אנחנו צריכים לאסוף קצת כסף לתיחזוק השרת ומימון הקופסא ...

* אני רואה שיש ביקוש , והתחילו לשחק שחקנים חדשים . וזה ממש העלה את המוטיבציה להמשיך ולהחזיק את השרת והכול .

* וכמו ששמתם לב , האתר עבר שיפוץ לממשק עיברי טוב ונוח יותר . (אתר זמני , האתר החדש והסופי יעלה בקרוב )

השעה מאוחרת , מחר ביצפר =\ באסה .

יום הזיכרון לשואה ולגבורה ,
    Lineage2 Israel , מישתתפים באבל 6,000,000 היהודים שניספו בשואה .
    יזכור .

אוקי זהו בינתיים . עידכונים נוספים בקרוב .

תודה ,
    צוות lineage2 israel .

הסמל האישי של The_Davil
    The_Davil The_Davil מנותק ותיק
    שם פרטי
    יאן
    קיבל לייק
    82 פעמים
    תודה אחי ניראה אוליי אני יכנס!

HellPower HellPower מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שלום לכולם!
    ניסיתי להיכנס לשרת אבל אני לא מצליח.. האם ישנה אפשרות שהשרת שוב נסגר?!

ואם כן.. אולי יש המלצה על שרת ישראלי אחר?

נושאים דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14/10/11, 12:18
  2. פרסום שרת| TrueMu | Hard Server | TrueMu.co.il | Season4
    על ידי galdbs בפורום MU Online
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24/05/10, 20:39
  3. פרסום| R-L Wow Server שרת ישראלי
    על ידי dubi123 בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28/08/09, 00:01
  4. פרסום| שרת ישראלי RYL ISRAEL