החלטתי לקנות מקורי, אני רוצה לדעת כמה יעלה לי אם אני אשיג מחיר טוב, ומה היתרונות לעומת הפרוץ?
החלטתי לקנות מקורי, אני רוצה לדעת כמה יעלה לי אם אני אשיג מחיר טוב, ומה היתרונות לעומת הפרוץ?
אני קניתי בToy R us ב250 שזה קצת יקר, בBUG אני חושב שמוכרים ב220 ולא ראיתי יותר זול.
מקורי מביא לך יותר דיוק במשחק + מוסיף 5 ס"מ לזין
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
כן בבאג מוכרים ב 220
היתרונות הם שאתה יכול להיכנס לכל שרת בעולם
ולא לחפש רק פרוצים
וגם יש לך סידיקי ייחודי בניגוד לפרוץ ש ל30 אנשים יש אותו סידיקי ואם אחד קיבל קיק או באן הוא דופק אחריו את כל השאר
תקנה בבאג 220 הכי טוב משפר את איכות התמונה וזווית העין בסנייפר
אין בעיות חוזרות של ה PB
אין סיכוי שתקבל באן בגלל שמישהו אחר קיבל באן על אותו סידיקי
אם אתה משחק הרבה, אז בכלל לדעתי שווה להשקיע.
זה לא שאתה כל יום הולך וקונה משחק, אתה קונה משחק אחד שבאמת אתה חושב ששווה את זה, וזה מה שאני עשיתי.
גם אני חוסך כסף עכשיו למקורי, יש לי כבר 170 :>. יש חיסרון אחד אבל יכול לדפוק אותך, אם למישהו יוצא בקייגן את הסיריאל שלך אז הלכו 220 שקל לפח..
חג עצמאות שמחח לכווולם!![מישהו מנסה לחפור XD]
הוא צוחק אחי. אני מקווה לפחות![]()