אוקי :| לפי מה שהבנתם לפני יומיים נסעתי לתל אביב ללמוד באיזה קורס למוזיקה אלקטרונית.. אוקי כולי מבסוט בדרך לתל אביב שמתי את הדברים שלי בדירה שהשכרתי הלכתי לקורס בבוקר, פתאום אני רואה שכל מה שהיה כתוב באתר זה חרטא.. היה כתוב שזה למוזיקאים יותר מתקדמים, שכבר יוצרים וכו', אפילו בטלפון שביררתי שאלו אותי אם אני יוצר ובאיזו תוכנה וכמה זמן.. אני בא לשם אני רואה ילדים בני 12-13 אחד שמה בכלל בן 12 ביום חמישי (היה איזה היכרות כזאת) כל אחד שמה פריק כזה שומע לי רוק.. אף אחד כמעט לא יודע מזה קיובייס שמה (תוכנה שיוצרים בה מוזיקה כמו שהבנתם) ואיזה 7 ילדים מנגנים גיטרה אחד באס אחד תופים.. אני היחידי שמה שיוצר בכלל והוא לימד גם דברים מאוד בסיסיים שאני לא צריך אותם בשיט.. קיצר הלכתי למנהל, שאלתי אם יש משהו אחר אני יודע, כבר השכרתי דירה והכל , בסוף החזיר לי את הכסף והיום אח שלי לקח את הדירה במקומי והנה הגעתי לביתי כי אין לי מה לחפש שמה :|.. רק בערב הייתי יוצא ואולי בבוקר הייתי הולך לים לאיזה שעתיים 3 אבל בצהריים ובערב אני ישתעמם רצח.. הדירה לא גדולה בשיט היא לבנאדם אחד היה לי מחשב נייד בלי אינטרנט(חשבתי אולי יהיה :S) .
קיצר חרא דבר ביאסו אותי רצח.. לא רציניים בכלל :\