אני רוצה להגיד המון תודה לגיא הידוע בכינויו גרגמל על זה שהתקין את הדבר הזה נגד המוני הק בכמה סרברים זה מפחית את כמות הציטרים לפחות מהבחינה הזאת וגם מכניס פחד באנשים לרמות
מקווה שכל הציטים והצטירים יעלמו בהדרגה
תודה גיא![]()
אני רוצה להגיד המון תודה לגיא הידוע בכינויו גרגמל על זה שהתקין את הדבר הזה נגד המוני הק בכמה סרברים זה מפחית את כמות הציטרים לפחות מהבחינה הזאת וגם מכניס פחד באנשים לרמות
תודה גיא![]()
אני רוצה להגיד תודה רק לעידןןן
אני יודעע שאני לא ציטר רק היה לי מונאיי אקק על המחשבב שלכולם יש אפילו לגובליןן
מה זה רק היה ציט זה ציט :מטה:Originally posted by MusT4nG`@5-10-2005 בשעה 19:26
מה זה רק היה ציט זה ציט :מטה: [/b][/quote]Originally posted by viper-ch1x+5-10-2005 בשעה 19:27--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (viper-ch1x @ 5-10-2005 בשעה 19:27)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-MusT4nG`@5-10-2005 בשעה 19:26
ציט שלא השתמשתיי כי יש לי אייפי לא מיתחלף בסדרר אין מה לעשותת ככה החיים
הלו לי יש רדר אים בוטטט מניאקקקקק והכל קיצר מכל טוב יש לייי
ואני ציטר מסריח ותגידו שאני ציטר מסריחח על הזין שלי
עידן יא סתום מה אתה בלחץ התקנתה כבר מחדש תמישחק?
עדיין לאOriginally posted by 7BAR@5-10-2005 בשעה 19:29
מיכה אבל לך מותר כי אתה מצליח לדפוק תצבאOriginally posted by 7BAR@5-10-2005 בשעה 19:29
{אבל אל תתפסו על זה טרמפ מותר רק למיכה} :לשון:
עדיין לא [/b][/quote]Originally posted by MusT4nG`+5-10-2005 בשעה 21:30--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (MusT4nG` @ 5-10-2005 בשעה 21:30)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-7BAR@5-10-2005 בשעה 19:29
אז תתקין מחדש כבר יא סתום
מיכה אבל לך מותר כי אתה מצליח לדפוק תצבאOriginally posted by viper-ch1x+5-10-2005 בשעה 21:30--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (viper-ch1x @ 5-10-2005 בשעה 21:30)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-7BAR@5-10-2005 בשעה 19:29
{אבל אל תתפסו על זה טרמפ מותר רק למיכה} :לשון: [/b][/quote]
חח כפרהה עלייך!
:מעלה:Originally posted by viper-ch1x@5-10-2005 בשעה 21:24
תודה גיא![]()
אני איתך!
חחח איזה עידו...
תוריד ת'מיוט ימניאק![]()
חחחחחחחחחחחחח שנייהOriginally posted by ZuZu@5-10-2005 בשעה 19:38
חחח איזה עידו...
תוריד ת'מיוט ימניאק![]()
:מעלה:Originally posted by WaR-LorD+5-10-2005 בשעה 21:37--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (WaR-LorD @ 5-10-2005 בשעה 21:37)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-viper-ch1x@5-10-2005 בשעה 21:24
תודה גיא![]()
אני איתך! [/b][/quote]
אני איתכם![]()
אני איתכםOriginally posted by RoyaL^+5-10-2005 בשעה 20:22--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (RoyaL^ @ 5-10-2005 בשעה 20:22)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by WaR-LorD@5-10-2005 בשעה 21:37
<!--QuoteBegin-viper-ch1x@5-10-2005 בשעה 21:24
תודה גיא![]()
:מעלה:
אני איתך![/b][/quote]
אני איתכםם למרותת שקיבלתי שבאן הזה אבל אני לא ציטר יענו לא הישתמשתי בזה
זה לא גרגמל המסריח שהתקין זה עידן, אז כפיים לעידן.
רעיון שלי אבל אני ועידן עשינו את זה.
myth : שב בצד.
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
גיא שמע תסביר לי איך קורה מצב שאני נכנס לשחק בשרת של אבו, ורק שמחליפים מפה אני אוכל באן ? Oo
זה גם מה שאני לא מביןOriginally posted by ZuZu@5-10-2005 בשעה 21:11
גיא שמע תסביר לי איך קורה מצב שאני נכנס לשחק בשרת של אבו, ורק שמחליפים מפה אני אוכל באן ? Oo
:כזב: :כזב: תודה לךOriginally posted by viper-ch1x@5-10-2005 בשעה 19:24
תודה גיא![]()
אבל תתקין גם משהו לראדר
עכשיו יש ים אנשים משתמשים בראדר
הבני זונות האלה
לא נימאס להם סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק :כזב: :כזב: