Welcome..!
שלום שלום לכול מנרגלי עם ישראל..!
יש לי שאלה למנרגלים השוקדים במצוות הנרגילה..
איך יצא לי הכי הרבה עשן מהנרגילה?
חוץ מצינור מזגנים...
תודה למנרגלים...
שלכם המנרגל אורי!
Welcome..!
שלום שלום לכול מנרגלי עם ישראל..!
יש לי שאלה למנרגלים השוקדים במצוות הנרגילה..
איך יצא לי הכי הרבה עשן מהנרגילה?
חוץ מצינור מזגנים...
תודה למנרגלים...
שלכם המנרגל אורי!
תכין תראש כמו שצריך תשים טבק בכל הראש ואז תשם עליו את הכף יד שלך תוודא יענו שזה לא יותר מדי תערבב את הטבק טוב יענו תפורר אותו אח"כ שים נייר כסף ותעשה ים חורים בכלל הראש תשדל שיהיו קטנים ושים לב שהמים יהיו בערך 2 אצבעות מהמקל הזה של הנרגילה בהצלחה נשמה..
חחחחחחחח ויקי הרגת אותי חחח
המעשן שלנו חח ..
שמע מה אני אומר לך
עזוב תראש
קודם כל תיבדוק שלא בורח לך אוויר
איך עושים אתה מדליק ראש ..
ואז בימקום לקחת אוויר אתה נושף לאט אבל .. ותיראה עם בורח לך עשן מהצד אולי הכד לאמוחזק טוב
או הראש לא טוב
עכשיו אמור לצאת לך אך ורק מהחורים שעשית על הנייר כסף עכשיו
עם בורח לך אתה שם על זה נייר כסף או משו
אהההה ותיראה שהצינור בסדר
מקסימום תנסה בלי צינור
תוריד אותו ומהפייה שלו תנסה ותיראה כמה עשן יצא לך
עם לא יש עוד פיתרון
עם הכול תקין ולא בורח לך עשן
אז כמו שאמרו אתה מכין ראש
שם מיים לא עד הסוף כמובן טיפה יותר מחצי @
בערך משו כזה
ונותן שחתות חזקות אחי
שהמיים ירעדו למה ככה אתה מדךיק אותה כמה שיותר חזק יהיה יותר טעם
ויצא לך יותרעשן
בעיקורון אמור להיות לך בכד שם עשן אחי ואז ..אתה לוקח שחתה חזקה אני מצדבר על 6 חזרקות בהתחלה
מה זה חזקות
30 שניות מינימום אני יודע משו ממש בן זונה יעני או חזק שהמיים ירעדו
ואז .. אחי יהיה לך פולל עשן !!
עשית לי חשק !
מקווה שעזרי @
ושתיהיה נקייה!
בא לי נרגילה אינעלדינאקקק
סעמק ערס איזה אשכול עשה לי וואחד דודא לפתוח ראש...
נראה לי אני יורד מחר לעשן קצת..
תעשה חורים פיצפונים וצפופים
תנקה את הנרגילה טוב טוב
תבדוק שאין בריחה ושיש גולה
ייצא לך כזה עשן סמיך....וואלכ זה שלידך לא יראה אותך....
תנסה גם לשים חלב בכד במקום מים... מוציא עשן סמיךךךך אבל מרדים אחושרמוטה
תשמע שתי שיטות טובות מאוד:
1.לשים קרח בכד עם המים אבל לא יותר מידי וגם תוריד טיפה מים כדי שלא יכנס לצינור ואם כן נכנס לצינור אז תוציא את הצינור מהגוף ותנשוף-תרוקן את המים ואז תרוקן טיפה מים מהכד...אבל בכללי שזה עובד זה סוחחחחב אשש וגם קר בפה גדול
2.לא מתאים לכול טעם!(רק ללימון ועוד כמה)לשים טיפה עלי נענע בכד זה אחד הדברים(גם טעים וגם עוזר לסחבי-שחטה עם סמיכה).
תראה.. אני ילמד אותך משו ואת כולם פה.. נכון כשאתה מפריד את הנרגילה מהכד אז תסתכל מתחת לנרגילה יש שם שתי חורים (לפעמים 4) תרחיב אותם עם מברג.. ככה תהיה לך סחיבה קלה יותר ויותר עשן נכנס גם.. אל תגזים כי זה יכול גם להחניק.. תעשה ככה 4 מילימטר על העיגול.. לא יותר מדי.. ואני העפתי את הגולה שלי וחסמתי את החור עם דבק.. יותר טוב..
ואי בלאט באלי לעשן עכשיו ביגללך אםם אם יש לך קטנה תכין ראש ושים ממש קצת טעם אני בדרך כלל שם קצת אבל יוצא לי כמו אצל רכבת ישראל חח
אםם סתם שים טעם פתח ראש טוב ותיראה אם אין דליפות תפמפם
אל תעשה חורים על כל הראש, תשתדל שיהיה איזון בין אויר שנכנס דרך הראש, לגחל.... זה בתנאי שיש לך נרגילהטובה...
שים טבק בלי להתקמצן תשאיר טיפה אוייר בכד ותיבדוק תגולה שך וכך מחט תפירה ותעשה המון חורים קטנים
אחי לא טוב יותר מידי טעם יש כאלה מטומטמים דוחפים טעם בכוח ואז ניהיה באלגנים ראש חדש להוציא טעם תשימו איזה 3 רבעים של טעם ותפורררוווו
חורים כמו שאמרו סיכות מהדק ואם אתה משקיע תקנה מחט בחמש שקל כמה ולא משנה אם אתה מתאמץ או לא אתה עושה פול חורים וקטנים רצח.
מומלץ לראות שהראש תקוע טוב טוב ושהוא לא רוקד שתיהיה בריחת עשן.
צינור מזגנים
כמו שאמרו שתי אצבעות מעל הזה שיורד לכד.
עכשיו או שתעיף את הגולה ותשים נייר כסף או שתאשיר אבל אל תסגור את השסתום לחץ חזק מידי כי אז הסחיבה קשה תשחק עם זה עד שהכי נוח לך.