חברה הוא שוב דפק לי סתם באן האדמין הזה תעשו לו משהו לא יכול להיות ככה קניתי מכונית הוא בא דופק לי באן הוא שואל מאיפו הכסף מאיפו הכסף עולה לי כל שעה 10 אלף הוא לא מביםן שיש לי כסף מה זה תורדיו לי תאבאן בבקשה נימאס לי בא לי לשחק בשקט וואי איזה באסה
חברה הוא שוב דפק לי סתם באן האדמין הזה תעשו לו משהו לא יכול להיות ככה קניתי מכונית הוא בא דופק לי באן הוא שואל מאיפו הכסף מאיפו הכסף עולה לי כל שעה 10 אלף הוא לא מביםן שיש לי כסף מה זה תורדיו לי תאבאן בבקשה נימאס לי בא לי לשחק בשקט וואי איזה באסה
מחקתה את מה שכתוב למעלה אומר שאתה ציטר אתה מסתיר את הציט
אוקיי , בוא נתחיל שהבאנים ירדו..
ולא כתבת שם..
כפרה אתה בטוח צ'יטר
רק התחלת דמות וכבר קנית מכונית?
עשה לי טובה.
מה אתה מזיין תשכל גם וואי איכס סרבר מסריח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD בונא אתה מצחיק!
עלק לא צ'יטר...
בוא אני יסביר לך:
א. אתה לבל אחד ואתה לא מקבל 10 אלף בכל פידי.
ב. גם אם כן הייתה מקבל 10 אלף בפיידי, בדקתי לך את הסטאטס וראיתי שאתה משחק רק שעתיים 10+10 = 20 והמכונית שקנית זאת מכונית ששווה בין 200 אלף ל 300 אלף
ג. התחלת לתרץ לי תירוצים וכל פעם זה השתנה. בהתחלה אמרת לי ששכרת את המכונית הזאת... וזה לא הגיוני כי זה במגרש חניה של הבנק ואי אפשר לשכור שם. אחרי זה אמרת לי שחסכת מפיידי..... וזה לא הגיוני כי אתה לבל 1 ומשחק רק שעתיים. אחרי זה אמרת לי שדוד שלך הביא לך כסף.... שאלתי אותך איך קוראים לו ואמרת לי AMIR MARTINI.... ואני לא בטוח שיש כזה שחקן אם אני זוכר נכון......
אז אל תזיין תשכל לא נתנו לך שתי באנים סתם...
יש שחקן שקוראים לו אמיר מרטיני, רק שהוא לבל 1,
וזה שהוא הביא לך כסף זה לא תירוץ, כי בן אדם ברחוב לא היה מביא לך 300 אלף דולר, אני צודק?
בקיצור, פתח דמות חדשה בלי צ'יטים ונדבר.
אמיר היה פעם אדמין בשרת חבוב
אז למה המצאת תירוצים? בהתחלה אמרת ששכרת את המכונית ואחרי זה אמרת שחסכת ואגב לא רק אני חושב שאתה צ'יטר כי אמרתי לעידן על זה והוא אמר שהוא יודע שאתה צ'יטר...
הוא לא היה פעםאמיר היה פעם אדמין בשרת חבוב
הוא עדיין אדמין 1337 =]
והכסף שלך היה מציטים לא נתתה סיבה טובה שהוא לא מציטים
בואו לשרת DM יותר כיף