שרדתם את הצום? נסעתם לאנשהו? קרו לכם דברים מצחיקים?
ספרו כאן הכל.
שרדתם את הצום? נסעתם לאנשהו? קרו לכם דברים מצחיקים?
ספרו כאן הכל.
היה לי את הכיפור בין הקשים... הייתי עייף מת ורעב כבר באיזה 3בלילה ונכנסתי לישון, קמתי ב15:00 לבית כנסת והלכתי בסיום.
בערך חצי שעה לפני סיום היום כבר הייתי חייב לשתות, כבר התפוצץ לי הראש..
אבל בערב כיפור אני ועוד כמה חברה הלכנו עם BB guns ברחוב ירינו בילדים בזמן נסיעה כולם נבהלו נפלו והתחילו לבכות היו צחוקים...
שמו ילדה על כיסא ודחפו אותה בירידה ואז היא נמרחה על הגב
לא יודע אצלי היה הכל רגיל!
כולם רדפו אחרי ערבים שניסו להיכנס לשכונה.....
היה צום קל יחסית.
(כמה ילדים נעצרו כי עשו שטויות וזהו)
אהה ושככתי, שפכתי שמן בישול על הכביש בדיוק בסוף של ירידה ענקית וראינו איך ילדים עפים עם אופנים לתוך המדרכה.
היו איזה 3שעפו רציני ככה שהיה דם בפנים וזה ועוד 2שסתם נפלו ובכו.
חחחחחחחחחחח
אצלי עבר סבבה....
אצלנו במרכז בקריה מישהו ערבי עבר עם אוטו והיה רשום לו בית חולים עם ט'
יענו
ביט חולים
ערבי לא.?
כל אחד שעבר עם אוטו כדי שלא יפוצצו אותו שם מגן דוד אדום על דף...
לא עזר.
היה בסדר האמת...קצת קשה בסוף וזה אבל בקטנה
לכפר על כל הפשעים...
איזהOriginally posted by Spit Fire@13-10-2005 בשעה 18:39
לא יודע אצלי היה הכל רגיל!
כולם רדפו אחרי ערבים שניסו להיכנס לשכונה.....
היה צום קל יחסית.
(כמה ילדים נעצרו כי עשו שטויות וזהו)
כל בת גלים נהייתה ערבים
:|
כבר נהיה מגעיל
הצום הלך קל ביותר לא היה חם
הלך די בסדר, אבל אצלנו היה די חם :o
התחלנו לעבור בין ילדים לשאול אותם אם יש להם רשיון על אופניים וזה, והיה עוד איזה ילד אחד שאמרנו לו שהאופניים שלו גנובות והוא רצה להביא לנו אותם :הפוך:
:בוכה: מסכן יזונותOriginally posted by ZuZu@13-10-2005 בשעה 18:54
התחלנו לעבור בין ילדים לשאול אותם אם יש להם רשיון על אופניים וזה, והיה עוד איזה ילד אחד שאמרנו לו שהאופניים שלו גנובות והוא רצה להביא לנו אותם :הפוך:
:בוכה: מסכן יזונות [/b][/quote]Originally posted by ^ToMpsoN~h3n+13-10-2005 בשעה 18:57--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (^ToMpsoN~h3n @ 13-10-2005 בשעה 18:57)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ZuZu@13-10-2005 בשעה 18:54
חח מה אתה רוצה זה היה אחרי שהתעוררתי והייתי רעב אז התחלתי לעבור אצל חברים עד שהיינו חמולה והיה לנו משעמם אז....
בתכלס היה צום קל..
וואלה עבר לי טוב עד ששעתיים לפני שנגמר הצום פתחתי ספר של עוגות וכאלה התחלתי להזיל ריר .. אבל בכל זאת שרדתי... חח
היה קשהה אבל שרדתי
היה לי קשה לאללה הלכתי לישון ב-11 קמתי ב-8 זה מטורף לא יודע איך לא נשברתי
זה רע שנהינתי?
הלך לי קל ..
בית כנסת בערב מסתובבים קצת עד 3 חזרתי הבייתה הייתי במיטה עד 3 בצהריים קמתי קראתי עיתון והלכתי לבית כנסת.
רעי 3 תגובות בנושא :X
ספאמר רציני :X
הלך טוב :X
היה צום סטלה
היה בסדר..