-
טוב הבנתי שיש בעיות בניהול פה, כנסו בבקשה.
לפורום הזה יש עתיד טוב, יש פה גרעין של קהילה שזה כבר טוב. עכשיו הבעיה היא בניהול, תמיד יהיה חייב להיות מישהו שיחליט מה מי מה הו למה כמה ואיך.
אני מחפש בן אדם כזה שיוכל "להחזיק קהילה" ולפתח פה משהו יפה וגדול, אל תציעו את עצמכם, תציעו של של בן אדם, הבן אדם שיקבל הכי הרבה קולות יבחר והוא ינהל לכם פה את העיניינים, אם הוא רוצה כמובן.
אני מבקש שבאמת תעשו הצבעה לפי מה יותר טוב לקהילה שלכם ולא כי הוא חבר יותר טוב מהשני או שטויות כאלה, בקיצר הבנתם...
יאללה תנו בראש
-
שיהיה בהצלחה לכולם אני לא מצביע כי אני לא רוצה לעשות ריבים ביני לבין רועי ( הוא רב על כול דבר קטן ) סתם 
או מי שיבחר ...
לפי מה שהבנתי מי WickedSick אתה רוצה מנהל אחד?
אז לפי דעתי צריך פה 3
יש את יאן
ויש עוד אחד שלא מתחבר לפורם וממש לא מגיע לו באמם שלא.. אין לו גם 200 הודעות.. הוא לא משקיע לע עשה כלום לא מגיב לא עושה סדר כלום.
ותבחרו אתם 2 אנשים מתאימים לפי דעתכם
-
לפי דעתי : ברק ורועי אמורים להיות במקום יאן והקינג עלק הזה שמקלל אפילו אותיי באייסי שלקחתי את האייסי שלו לעזרה .
-
המלצה שלי רועי/ברק/אני(ליאור)
נערך בפעם האחרונה על ידי SuperMario : 05/10/08 ב 17:37
-
ליאור הוא אר לא להגיד על עצמו
-
-
-
אהה רק 1 אז ברק כנ"ל
-
להשאיר את יאן!...
ולעשים עוד אחראי יותר לא מומלץ ילד קטן ....!
-
-
ברק האלוף צריך להיות כי ברק כל דבר עושה ברק תעשה את זה ברק תעשה את זה והוא כל מה שאומרים עושה עם לדוגמא אומרים ברפורט לא עובר שנייה הוא כבר בדק אז ביגלל זה ברק צריך להיות... XD
-
חחח תודה
אני יודע להחזיק טוב תשרת הא? מקווה שיתנו לי כם תאפשרות בפרום 
וליאור יש מצב אתה עושה מםקדה חדשה לנו איםה שאני יגיד לך יש לי מקום סוס...
אני יראה לך.. והפעם אל תאבד תקובץ עריכה של ה MTA
נערך בפעם האחרונה על ידי Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ : 06/10/08 ב 02:23
-
רק ברק הוא הכי פעיל גם בשרת וגם בפורום לא היתם צריכים לפתוח על זה אשכול ברור שברק
-
רגע כמה זה 41000 לברק חחח תבחר אותו כברר

[אדמין רמה 5 בשרת ,אירגון T,סגן מנהל+טסטר בקלאן RoX
]
-
יש דיון על זה נינעל נכריז כשיהיה תשובה!