חבר שלי קנה מקורי עכשיו הוא שם את הסידיקי המקורי והחדש על ההתקנה הפרוצה הרגילה. עכשיו רשום לו שהסדיקי עודכן בהצלחה והכל והוא מנסה להיכנס לסרברים וזה רושם לו סידיקי בשימוש?
מה הבעיה?
חבר שלי קנה מקורי עכשיו הוא שם את הסידיקי המקורי והחדש על ההתקנה הפרוצה הרגילה. עכשיו רשום לו שהסדיקי עודכן בהצלחה והכל והוא מנסה להיכנס לסרברים וזה רושם לו סידיקי בשימוש?
מה הבעיה?
עכשיו בעברית.
מה לא מובן הוא קנה מקורי (cod4 מקורי) והיה לו פרוץ פעם אוקי עד פה מובן?
עכשיו הוא החליף פשוט בין הסידיקי הפרוץ למקורי במשחק רשום לו שהסידיקי עודכן בהצלחה. OK..
ושהוא מנסה להיכנס לסרברים מקוריים רשום לו שהסידיקי בשימוש
והוא לא מצליח להיכנס לסרבר
מה קשה להבין?
נראה לי שעבדו עליו
וחוץ מזה כבר הייה עדיף לקנות רק ת'קיי ב18$
מהאינטרנט שם לפחות הם אומרים שאם הקיי פרוץ אחרי שקניתה אז אתה יכול לשלוח להם מייל והם ישלחו לך עוד 1...
נערך בפעם האחרונה על ידי qzeey : 13/10/08 ב 20:55
אחי זה מה שעשינו הזמנו 3 סידיקיים ביחד מאתר של סידיקיים 2 עובדים ורק שלו לא עובד. אתה אומר ששולחים אימייל והם מחליפים?
ישלו את הקראק של המולטיפליר? הזה של לפתוח שרת פרוץ? אם כן שיחזיר לקובץ המקורי
*תלווי מי איפה הוא קנה..
*יש מצב זה במאת בשימוש.. לא מכיר את חבר שלך..
*זה במאת יש עם זה בעיות .. כי אני גם.. עשיתי את זה.. טיפ... שינסה יותר מאוחר.. להיכנס .. בחודש הראשון הסידיקי ביכלל לא עבד לי..
בחודש השני התחיל לעבוד.. לאט לאט.. כי החברה של מישחק חושבת שהוא גנב סידיקי כאילו מה תחשוב יש לו סידיקי והוא מחליף לאחר.. אז איפשר לדעת.. אז לא יודע זה בעיות אצלהם.. או שהסידיקי לא תקין..
שיתקין מחדש את המשחק, ולא יעתיק את ה CD-KEY על ההתקנה של הפרוץ.
למרות שהסרת הקראק ובמקום זה לשים את הקובץ המקורי מהדיסק אמורים לעזור, שינסה בכל מקרה להתקין מחדש.