מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אשכול: האקר פרץ לMs

הסמל האישי של ToMeRz
    ToMeRz ToMeRz מנותק מעצב
    שם פרטי
    Tomer
    קיבל לייק
    13 פעמים

האקר פרץ לMs

פורסם היום באתר Y-net
    צעיר ישראלי חשוד בפריצה לשרתי MapleStory

האקר ישראלי, תלמיד כיתה י"א, נעצר הבוקר בחשד כי פרץ לשרתי המשחק MapleStory והקים שרת משחק לא חוקי, שגרם למפתחת המשחק נזק כספי רב
    תלמיד כיתה י"א נעצר הבוקר (א') על ידי יחידת ההונאה של מחוז מרכז בחשד כי הצליח לפרוץ למשחק הרשת הפופולארי MapleStory, פרי פיתוחה של חברת נקסון, הפעיל שרת משחק חלופי ולא חוקי, והפיץ קודים הסודיים לשדרוג דמויות המשחק ברשת.

בחקירתו הודה הצעיר במעשה המיוחס לו וטען כי עשה זאת "על מנת לקבל כבוד ברשת". הנער נעצר לאחר חקירה בת שלושה חודשים של חוקרי היחידה, בראשותו
    של רפ"ק יורם סלקמן.

במהלך חודש יולי הוגשה תלונה על ידי עורכי הדין שמייצגים בישראל את חברת נקסון הקוריאנית. נציגי החברה הבחינו כי גולש ישראלי שכינויו "קול קיי" פרץ לתוכנה של החברה הניתנת להורדה בחינם, זאת על ידי פריצת מודול האבטחה ומודול החיבור. ההאקר פתח שרת מקביל שאליו ניתן להתחבר עם התוכנה הפרוצה, והסיט גולשים שהיו אמורים להתחבר לשרת המקורי לשרת הפיראטי.

המשחק MapleStory מבוסס על מודל עסקי בו נדרשים השחקנים לשלם כדי לשדרג את דמותם הוירטואלית: המשחק הבסיסי ניתן להורדה בחינם ללא הגבלה, אך מי שירצה לשחק בדמות עוצמתית בעלת ציוד טוב יותר, יצטרך לשלם על כך לחברת נקסון. על פי החשד, הנער הציע בשרת החלופי שיצר דמויות משודרגות ללא עלות, ובכך גרם לנזק כספי לחברה.

אותו גולש אף הפיץ בפורומים שונים באינטרנט את התוכנה הפרוצה ובכך גרם להגדלת הנזק הכספי, ואף הגדיל את החשש לחדירת וירוסים למשתמשי המשחק שהשתמשו בתוכנה הפרוצה. במשך מספר שבועות הצליח הנער לחמוק גם מזרועותיהם של חוקרי המחשב ביחידת ההונאה, אשר הגיעו במהלך החקירה לאנשים תמימים שנחשבו להאקרים.

במהלך החיפוש שנערך עלידי שוטרי יחידת ההונאה של מחוז המרכז נתפס מחשב וחומרי מחשב, ועוכב החשוד לחקירה. הקטין הודה בביצוע העבירות ושוחרר בתנאים מגבילים באמצעות הוריו. במשטרה אומרים כי מדובר בעבירה שעניינה חדירה לחומר מחשב, פריצה לשרת מוגן, הסרת מודול אבטחה של שרת והקמת שרת דמה - כל אלה עבירות פליליות.
    טוב אני יסכם שתבינו במה מדובר:
    תלמיד כיתה י"א פרץ למשחק Ms והקים שרת פיראטי כמו סכניה ברה וכו'
    כנראה שחלק מהשחקנים שניסו להתחבר נכנסו לשרת הפיראטי.
    באותו שרת פיראטי האקר פרץ לCash Shop ופירסם קודים לNx וכנראה גם זרק שם Nx, התלמיד גם פירסם בפורומים שונים את הקודים ואת התוכנה לפריצת הCash Shop והמון שחקנים פרצו ולקחו Nx מה שגרם לנזק כספי ענק לחברת Nexon.
    הצעיר הודה במעשיו לאחר חקירה של 3 חודשים והתקיים נגדו משפט בו נציגיי Nexon-Maple Story בישראל יתבעו אותו,התלמיד שוחרר בעמצאות הוריו למעצר בית.
    לסיכום-מה אנשים עושים בגלל מייפל

אני רוצה להראות לכם 2 תגובות שפורסמו בY-net שאני מזה מסכם איתם לגבי העניין:
    1.תגידו לי למשטרה אין דברים יותר חשובים לעשות?
    חשבתם אולי למצוא גנבי רכב? פורצים? סוחרי סמים? נראה לי שיש כמה עדיפויות לפני העזרה לחברת נקסון.
    2.כל הכבוד למשטרת ישראל על תפיסת המגה עבריין הזה!
    פשוט בושה על מה מבוזבזים כספי המיסים שלנו!

מה שאני לא הבנתי זה האם הוא פרץ לשרת המקורי יעאנו לMaple global או שהוא הכין שרת פרטי של מייפל ובגלל זה עוצרים אותו
    אני יפרסם עידכונים בהמשך!

קישור לכתבה המקורית:צעיר ישראלי חשוד בפריצה לשרתי Maple Story
    נערך בפעם האחרונה על ידי ToMeRz : 19/10/08 ב 22:20

`Shox `Shox מנותק עתיק
    שם פרטי
    דניאל
    קיבל לייק
    3 פעמים
    חסר חיים.. שיביא קצת קאש לולז..

נושאים דומים

1. איך אני מגיע לMS-DOS של הXP?
    על ידי Cr4zY^De4moN בפורום מחשבים - חומרה