אתמול הלכתי לי בשמחה לחנות מדייה גיים וקניתי את COD5 ב-189 ש"ח (קנייה מרוכזת דרך אתר גיימר).
כבר בהתקנה נתקלתי בשתי בעיות:
1. חסר קובץ של dx9. זה היה לי מוזר, משום שרק לפני מספר חודשים התקנתי אותו מהאינטרנט. לא חשבתי שזה מתעדכן כל הזמן. בכל מקרה, הפיתרון פשוט: להתקין dx9 מהדיסק של COD5
2. לאחר ההתקנה, המשחק סולו לא עולה, פשוט חוזר ל-windows. המולטי מראה מסך העלאה, משנה רזולוציה, אבל נסגר וחוזר ל-windows עם הערת שגיאה. חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי את הסיבה והפיתרון: למשחק יש כל מיני התנגשויות עם התקני קול. במקרה שלי, זה היה כרטיס PCI של פקס-מודם. פותרים את הבעיה ע"י כניסה ל-device manager, פתיחת בקרי משחק ו-sound, ושם disable להתקן המודם.
3. בזמן המשחק עצמו, במשימה השלישית, המשחק קרס ו-windows דיווח על ניתוק הקשר של כרטיס המסך (HD4870). זה לא קרה בזמן המשימה ממש, אלא לאחר שנהרגתי והייתי אמור להתחיל מחדש ב-checkpoint האחרון. אין לי עדיין פיתרון לזה ואני מקווה שזה לא יחזור על עצמו. אם זה יחזור, אני אתחיל לנטר טמפרטורות של מעבד וכרטיס מסך בזמן הקריסה, לבדוק לוגים ולנסות להבין מה בדיוק קרה.
בקשר למשחק עצמו:
אני משחק על hardended ות'אמת שקצת קשה לי עם הרובים של ירייה-טעינה, אני כנראה רגיל לאוטומטי של COD4. אני מתאר לעצמי שאני לא מאלה שיסיימו את הסולו תוך 5 שעות... אבל אני דווקא אוהב את זה, זה מאפשר לי להתעמק יותר במשימות ולגלות את הדרך האופטימלית לסיים אותן. חלק מהיפנים אני כבר מכיר אישית
בינתיים הדבר שהכי מצא חן בעיניי, זה ה-melee עם הרובה המכודן (הכוונה לכידון שמולבש על הקנה ומאפשר לדקור בעזרתו).

הירשם כדי להגיב לנושא