אני יודע שיש שם את הקטע עם העיגול והמכונה..יש למישהו טיפים..?
אני יודע שיש שם את הקטע עם העיגול והמכונה..יש למישהו טיפים..?
בהתחלה יש לך הרבה מבחנים עיונים על צורות וכל מיני היגיון, אתה עוה כמה מחברות ואז ממשיך הלאה
אם תעבור תגיע לשלב הבא:
בשלב הזה אם תיהיו הרבה יפצלו אותכם ל 2 קבוצות, אחת למכונה שמרכיבים ומפרקים והשניה למכונה והעיפרון
הקטע עם המכונה שצריך להרכיב, תשים לב טוב טוב טוב איך הגלגלי שיניים מסתובבים, ואל תתבייש לסובב את הידית גם 3 דקות אם תצטרך
תזכור איפה כל הגלגלים ממוקמים וברגע שתבין את הרעיון הכללי של זה אתה רק תצטרך להכניס את כל הפינים הקטעים, כל אחד למקום שלו - קצת ריכוז ולא להתרגש מהזמן שטס שמה... תיהיה רגוע
במכונה עם העיפרון נותנים לך מגש עם 2 ידיות שמסתובבות, אחת שמזיזה את המגש למעלה ולמטה והשניה לצדדים ובאמצע עיפרון
שמים לך עיפרון ומבוך ואתה אמור להזיז את המגש בעזרת הידיות כדי שהחוד של העיפרון יצייר בדיוק במבוך (חשוב לא לצאת מהקווים) ולסיים את זה כמה שיותר מהר
המסלול יתחיל בהתחלה כקו אלכסוני ואחרי זה יהיה לך מעגל לעשות
כל הקטע ב'מכשיר' הזה הוא לבדוק את הקורדינציה בידיים - ברגע שאתה מסובב את 2 הידיות בבת-אחת המגש יזוז באלכסון והקו שיצא יהיה "יפה וחלק" ולא קו מלא בזיגזגים קטנים
זהו בעיקרון, אל תתרגש קח הכל באיזי
ברגע שאתה מרוכז ושם לב לכל הפרטים הקטנים (במיוחד במכונה שמפרקים ומרכיבים, ובכל מיני דברים קטנים שצריך לשים לב אליהם בשאלות) ואתה תיהיה בסדר
שתגיע לירפ"א דבר איתי, שמה זה קצת יותר בלאגן
בהצלחה
הכל שכונה
בסוף יעבדו עליכם שאתם מתמיינים לפרוייקט מיוחד של נאס"א בשיתוף עם חיל אוויר.. ואתם הולכים להיות אסטרונאוטים..
זה מה שהיה לי..
חחח בקיצור בהצלחה..
אתמול היה לי ירפ"א ד' - אשכרה 4 שעות לשחק במחשב חח היה כיףף
כמעט כל אחד שמגיע לשם עובר תשלב הזה. אל תתרגש אם אתה לא מצליח להרכיב תמכונה, אף אחד לא מצליח.
בהצלחה.
אם הגעתה למבחנים זה יהיה לך קל
Dont Worry Be Happy
בהצלחה אחי=]
וואלה אני יגיד לכם תאמת בשלב הראשון של השאלות העיוניות אני טוב וגם בחלק של הקוארדינציה עם העיגול נראה לי שבסדר..אבל הפאקינגג מכונה הזאת מלחיצה לי תחייםם..אין לי מושג בדברים האלה..
נ.ב
בן תן איסיקיו יזבל