איכסס camel איזה ראדר 0 gg
דן "התמים" יש לי פו מישהו שאני לא יזכיר את שמו ששלח לי באיסי שיחה נחמדה שמוכיחה שאתה צ'יטר אל תאשרו לו עד שיביא לכם דמו והוא יקבל באן בcb
100% צ'יטר .
נ.ב
עכשיו הוא שלח לי את כול השיחה וזה משפט קטן ששלח לי.
(26/12/2008 17:43) DaNz: היום שיחקתי עם הראדר איזה סוס הוא! יש לך עוד ראדרים עם כן תביא לי
ונישבע לכם שלא ערכתי שום דבר קיצור הוא צ'יטר ..
נערך בפעם האחרונה על ידי ופיתוקס : 29/12/08 ב 22:04
הוכחות יותר רציניות משיחות באייסקיו?
שיהיה נדבר
משחק טוב Hony^x...
ניצחו בכבוד שיאלו דמואים ואז תדברו כול עוד הדיבורים לא שווים :X
יפה תמשיכו ככה
אללה Hony^x
סוסים אתם !
ועכשיו שאני חושב עלל זהה כך כמה דברים
1.אם היה לי רדר באמת אתה היית חושב שאני יגיד אותו למישו??..
2.רדר אני כותב ככה רדר לא ראדר..
3."יש לך עוד ראדרים עם כן תביא לי" זה ה"שיחה"שלנו מה שכתבת למעלה השיחה הארטה הזאת .. זה אומר שאתה גם רדר ש"אני"אומר לך שלח לי
4.אמא שלך זונה אוקיי?
עילי אני יודע שהוא משתמש בראדר אני שיחקתי איתו CW נגד עילי ועדי ניראה לי או נגד עדי ודור והוא אמר שהוא משתמש בראדר באמצע המשחק אז אמרתי לו תוריד והכל קיצר דן אתה ראדר מנייאק יצאתי מהכלאן כאילו הוא טוב דן אומר לי אני מפעיל כי אני רוצה לנצח בCW [כי הם תמיד מפסידים] אז לא יודע מה לעשות הוא לא מביא דמואים גם קיצר דן תפסנו אותך!!!!
כןןן כןןןןןןןןן בטחחחח רדר רגע ישלך הקלטה שאמרתי את זהה??.... אם כע תעלהה יאפסס יאא פרידמן בתול מסריח! אתה לא יודדעעע איך נראה מנוש ביכל פיטמה אתה לא יודע מזה
חחחחחחחחחחח טוב דן אין לי הקלטה מה אני יעשה אבל למה אתה לא רוצה להביא לי דמואים של הCW של אתמול אתה אומר שנמחק לך איזה חרטוט די די אתה שקוף
חחח היה CW
HONY^X VS INT
אני וראדיק שיחקנו איתם בפייק קיצר CAMEL נשאר לבד כולם בטים סיי אומרים איזה ראדאר סתכלו זה אפילו חברים שלו
ואז בסלסה הם הטמינו בגבוה שיקו נשאר פתאום דן בא לבייס SF זורק נייד למקום הכי טיפשי בעולם והורג את שיקו חחחחח
ראדאר קוצור
שתוק שתוק כבר ליאור ..
איזה דן? hydra =O?
לא אנחנו מדברים על דן CaMeL הראדר
hydra זה נאור בכלל לא?