בקיצר היום יום חמישי אני ועוד כמה חברים יושבים בקיוסק בשכונה חושבים מה נעשה בערב בא לי רעיון אמרתי לחבר שלי בוא נאכל טריפים ויזרום ניראה מה נעשה ואצלנו עיר יבשה פצצות אין מה לעשות אין לאן ללכת בקיצר באסה קוראים לעיר אופקים אם מישהו מכיר בקיצר ככה ספונטני החלטנו להידלק הלכתי הבאתי 8 אופמן 2000 על 3 חברה שתי חברים שלי אכלו אחד אני ישר דחפתי שתיים סבבה פה שם לא יודעים מה לעשות נגמר לנו הכסף אין וודקה אין סיגריות בקיצר יש לנו איזה בית ספר בעיר שיש לא שקע חשמל בחוץ כזה והבית ספר סבבה למה הוא בשטח בסדר באנו לחבר לקחת מערכת דלוקים פצצות לקח לו איזה שעה להוציא אותה מהבית נכנס לתסביך מסכן נכנס לבית שוכח למה הוא נכנס יוצא פתואם הוא נזכר חחחחח בקיצר צחקנו בסופו של דבר עד שהוא הוציא מערכת היא נפלה לו והתבאסנו למה היא לא נדלקה לנו אחרי הנפילה בקיצר הלכנו לעשות סיבוב עקצנו ילדים בוודקה וסיגריות חיזקנו כול אחד בעוד קרטון כל אחד אכל 2 אני בהפרש של אחד יותר פתאום אני רואה חבר בא ראה אותנו דלוקים פצצות רצה גם סבבה הבאנו לו את הקרטון האחרון שנשאר פתאום חבר אומר בואו נלך למקום שאני עובד בו יש רדיו ניקח אותו ונלך סבבה באנו לקחנו את הרדיו עזוים פצצות רואים צביעים מדבר שטויות באנו לבית ספר חיברנו את הרדיו השעה היתה 1 בלילה ועכשיו כל יום חמישי מ12 עד 4 יש קמסוטראס ברדיו דרום סבבה חפרנו עד 4 בבוקר שנגמרו הטראקים שברנו כל מה שהיה שם כולל הרדיו שהיינו צריכים להחזיר סבבה הלכנו לכניסה פתאום ראינו איזה תסביך שבנאדם עומד על גג של 4 קומות ולא זז השעה כבר 5 וחצי ועכשיו אין מצב ש4 חברה רואים אותו הזיה בקיצר הינו חייבים לבדוק את זה הלכנו התקרבנו באמת ראינו באנדם שרצה להיתאבד בקיצר התחלנו לצחוק עליו בסוף לא קפץ סבבה פה שם היתפזרנו שתים חתכו לכיוון אחר ואחד בא איתי הוא גר בשכונה שלי סבבה הולכים אנחנו גרים חצי שעה הליכה מאיפה שהיינו התקרבנו כמעט לבית רואים איזה כוסית פצצות הולכת בשש וחצי בבוקר סבבה חבר שלי מבקש ממנה סגריה ואני רואה שהיא גם דלוקה פצצות עכשיו היא כבר הלכה אני מסתובב קורה פה שם אנחנו יורדים אלי עכשיו שנינו מבסוטים חושבים הולכים לזיין סבבה באנו דיברנו היא אמרה בו איתי סיבוב סבבה הלכנו עכשיו לאותו מקום שהיינו סבבה הגענו היה הלכה לתחנת דלק להשתין עכשיו תראו לאיזה תסביך נכנסה הבחורה היא גרה 5 דקות מהמקום שפגשנו אותה היא הלכה לכניסה להשתין שהכניסה זה חצי שעה הליכה מאיפה שפגשנו אותה וחזרנו איתה היא הלכה לבית לא רצתה לזרום איתנו אבל השאירה לנו טלפון היתבאסנו קצת הלכנו את כל זה ולא זיינו אותה אבל גם סבבה לפחות טלפון השאירה לנו אבל איזה תסביך היה לה הלכה הליכה של חצי שעה להשתין אם היא היתה יכולה יש ללכת לבית ולהשתין שמה שזה 5 דקות הליכה
בקיצר היה לנו סבבה הלכנו לבית הברנו דלקה פצצות ויש עוד הרבה דברים רעים אבל אין לי כוח לכתוב הכול אז חברה תאכלו קרטונים תזרמו תדלקו והכי חשוב תהנו זהו חברה סיימתי פה והיה לי סוף שבוע רע ביותר תהיה ספונטנים תנסו דברים חדשים תאכלו אקסטות טריפים קרח ויש עוד הרבה דברים רעים יאללה ביייייייייייי

הירשם כדי להגיב לנושא